lauantai 20. lokakuuta 2012

Olli Lindroosin Lumi on vuoden kaunein sormus

Kyllähän minä sen jo tiesin, että Lumi tulee voittamaan, koska tämä oli selkeästi kaunein sormus koko kisasta!:) Hyper paljon onnea Olli! Kyllä nyt saa olla ylpeä!:)

Voittaja julkistettiin Helsingin Messukeskuksessa Gold Silver Watch -messuilla perjantaina 19.10. Artikkelin voit lukea täältä

Olli tuulettaa voittoa!

7 kommenttia:

 1. Satutko tietämään, että paljonko kyseinen sormus maksaa liikkeessä? Olen yrittänyt löytää hintaa netistä heikoin tuloksin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen malli on tehty platinasta ja hinta on 39 900€. Tästä sormuksesta on kuitenkin tehty vähän kevyempi valkokultainen malli pienemmillä kivillä, jonka hinta on 2990€. Näitä on jo Helsingin Stockan ja Porin Lindroosin -liikkeissämme myynnissä.
   Lisäksi noita heloja on tulossa myös kivettöminä malleina, jos haluaa vähän simppelimpää.:)

   Poista
 2. Eli aika hinnakas on, kuten vähän ajattelinkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo platinainen kyllä, mutta valkokultainen versio mielestäni ei, koska onhan tuossa sitten jo kolme osaakin! :)

   Poista
 3. Totta! Täytyy laittaa harkintaan, kun olen vihkisormusta valitsemassa. :)

  VastaaPoista
 4. Hei ! Lueskelin aikaisempia kommentteja ja jäin pohtimaan onko tuon valkokultaisen Lumi sormuksen hinta kalleimmillaan tuo 2990e vai onko siitä saatavana vielä halvempi versio jos haluaa pienemmillä timanteilla? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kullan ja timanttien hinnat ovat hieman nousseet ja tällä hetkellä tuota kokoonpanoa ei ole saatavilla tuohon hintaan, toki välillä on ollut kamppiksia. Suosittelen tutustumaan tähän sivustoon: http://www.ilovelumi.fi/fi/etusivu.html , jossa voit koota mieleisesi kokonaisuuden ja määrittää myös itse kivien koot. :) Sekä myöskin liikkeessä sovittamassa, jotta näet kokonaisuuden kunnolla.:) Sormus on kyllä mielettömän kaunis!

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.