sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

gott natt ♥Ihana päivä takanapäin Indietorilla. Oli aivan mahtavaa nähdä livenä toinen toistaan ihastuttavampia bloggaajia. Tuli niin ihana fiilis, kun sai jutella ja vaihtaa kuulumisia.:) Teen huomenna siitä sitten erikseen oman postauksen, nyt oon niin väsynyt, etten jaksa kuin hädin tuskin ajaa autolla kotiin ja kaatua sänkyyn! Onneksi junamatka on suht nopea kun matkustan intercityllä, jolla matka taittui puolet nopeammin, kuin taajamajunalla(kirjoitan tätä siis junassa).

Edit. Edellinen teksti poistettu väärinymmärryksen takia!:) kaikki hyvin, loppu hyvin. Nyt päät tyynyyn ja

Hyvää yötä♥

10 kommenttia:

 1. http://pienivarpunen.blogspot.fi/2013/05/hidastakaa-vahan-hatikoijat.html?m=1 tuolla on aika hyvin kirjoitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS tästä!:) Nyt sai huokaista helpotuksesta pitkään ja syvään!:)

   Poista
 2. Oon ymmärtänyt, että se muutos ei vaikuta mitenkään Bloggeriin :) Se koskee vain Google readeria tai jotain sellaista ja se on ihan eri asia, kuin seuraaminen Bloggerin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUH! Onneksi tää meni näin päin!:D Olin jo ihan huolesta soikeena, että mitäs mä nyt teen!:D

   Poista
 3. Asiasta tietämättömät ei ymmärrä mikä RSS edes on ja sit ne on tavallaan väärin käyttänyt sitä koko ajan, blogien lukemiseen käytetään bloggeria ja RSS on aluperin kehitetty ihan muuhun kuin blogien seuraamiseen, vaikka sitä pystyykin sillä seuraamaan mut se on puutteellinen ja alkeellinen vrt blogger.
  Eli ihan hyvä vaan et lopettavat sen, opetelkoot oikeita tapoja blogien seuraamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mä kans ajattelin, että miks ihmeessä lopettaisivat tämän seuraamistavan, kun se on varmasti suosituin tapa seurata blogeja!:) HUH!

   Poista
 4. Sulla on mielettömän ihana blogi! Pari toivetta mulla kuitenkin olis: 1) Sellanen kysymyspostaus olis kiva, viime kysymysvastaus-postauksesta on tosi paljon aikaa (ainakin tageilla etittynä) ja 2) Tee useammin videopostauksia, oot luonteva ja sulonen niissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla, että tykkäät höpötyksistani!:)
   Kysymyspostausta ei olekaan ollut pitkään aikaan, sellaista voisi kehitellä, jos kiinnostusta on tietää minusta lisää!:) Ja aivan ihanaa kuulla, että videotkin ovat saaneet positiivisen vastaanoton, mä niin jännitin aluksi, että mitä niistä oikein tulee, jos olenkin videolla vähän jännittynyt.:)
   Kiitos♥

   Poista
 5. Enemmän videopostauksia!! Ne on sairaan hyviä ja sun videoitas jopa jaksaa katellakkin

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.