keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Summertime


Me oltiin tänään piknikillä Porin Kallon kallioilla nauttimassa lämpimästä säästä ja napsittiin samalla kivat asukuvat uudesta SheInSideltä saadusta neonkeltaisesta topistani (suora linkki toppiin tästä)! Rakastuin tähän kyllä ihan totaalisesti, tykkään tämmöisistä pitkänmallisista löysistä paidoista ja plussaa, jos vaatteesta löytyy jotain kivaa yksityiskohtaa, kuten tässä topissa olkapäissä kivat kullanväriset niitit.

Ikäväkseni huomasin vasta kuvien ottamisen jälkeen, kuinka rypyssä paita oli, mutta mun täytyy kyllä nolona myöntää, että me ei edes omisteta silitysrautaa ja mulla on välillä ihan kauhea vaatekriisi, kun haluaisi joskus laittaa päälle jonkun tietyn vaatteen, mutta se pitäisi ensin silittää! Vaikeeta!:D Oon kuullut, että jos laittaa vaatteen henkariin roikkumaan suihkutiloihin, niin lämmin vesihöyry suoristaa vaatteen. Pitäisi kai kokeilla tai sitten lähteä suosiolla silitysrautakaupoille!


Me tehdään täällä listaa, että mitä kaikkea me tarvitaan juhannuksena mukaan mökille. Voin sanoa, että pelkään jo valmiiksi, että tuleeko kaikki mahtumaan meidän pakettiautoon!:D Hyvää yötä!

9 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakka paita! :) sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoiselta vaikuttava tuo vesihöyry-silitys :D aika kätsää jos toimii, haa pitääpä testata joskus :) tosi nätti on tuo toppi. Itse kans pidän että asussa on jotain yksityiskohtaa :) ne tekee siitä sen jonkin :D muutenkin sitä tulee katseltua paljon pieniä juttuja ja mieskin joskus sanonu että miten mun silmiin pistääkin kaikki olemattomat asiat :D hyviä öitä ja Hessulle myös :))

  VastaaPoista
 3. Mä "silitän" välillä hiustenkuivaajalla :D Vihaan silitystä yli kaiken ja välttelen sitä viimeiseen asti, ja jos mahdollista niin tosiaan vaan hiustenkuivaajalla vetelen kun se on paljon hauskempaa :D Ei kyllä ihan joka ryppyyn tehoa mutta helposti siliäviin vaatteisiin toimii!

  VastaaPoista
 4. Mistä noi housut/leggarit on? Noi vetoketjut on kivat yksityiskohdat niissä.

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirtsakka toppi! Sun blogi on kyllä mun lemppari ja aina ootan jo sun uusia postauksia kun ne piristää päivää ja oot ihan huippu kaunis! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan värinen paita, piristää kivasti tota asua :-)

  fashioninmyheart-essi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Voi apua miten ihanalta ihmiseltä vaikutat! :) Olen tässä pari päivää lueskellut blogiasi sieltä täältä ja loppua ei näy, jään seuraamaan varmasti! :) olet ihanasti sisustanut kotinne ja olet aivan mielettömän kaunis :)<3

  VastaaPoista
 8. Mun serkku on tuhkattu tonne Kalloon vuos sitte :/

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.