maanantai 3. kesäkuuta 2013

My weekend

Siskoni tekemä Britatorttu
Ensin kurkkaa blondi...
..ja vähän ajan päästä toinen blondi!

Viime perjantaina ja lauantaina juhlistettiin vanhenemistani ja yleisesti kesän avajaisia.
Perjantaina ystäväni Pia ja Tanja tulivat meille viettämään pienimuotoista kauneusiltamaa ja siinä vietettiin koko ilta nauraen ja höpisten. Oli ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa 

Lauantaina lähdimme vanhempieni luokse maalle, jonne olimme lisäksi kutsuneet pari hyvää ystävää viettämään iltaa grillaillen ja pelaillen. Juhlien jälkeen lähdettiin vielä myöhään yöllä poikaystäväni ja Hessun kanssa kävelemään Viasveden rantaan. Oli ihanan rauhallista ja hiljaista..ukkonen jyrisi välillä ja hyttyset häiritsivät ja lopulta meidät yllätti kaatosade, mutta se ei tunnelmaa latistanut!


Sunnuntaina jatkoimme Pian kanssa hiustenvärjäysprojektia ja ripsienlaittoa ja oltiin molemma tosi tyytyväisiä lopputuloksiin!:) Oli kaikenkaikkiaan ihan mahtis viikonloppu. Säät suosi, vaikka lauantaina vähän ripottelikin vettä.
Nyt mulla on vielä tää maanantai vapaa ja ajateltiin lähteä ystävien kanssa syömään jonnekin yhdessä. Ei olla oikeen keretty kunnolla näkemään viimeaikoina ja nyt olisi kaikilla hyvää aikaa.:)

Ihanaa viikonalkua teillekin!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♥ sun viikonloppu kuulosti kyllä tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 2. voiku kivoja kuvia, heti tuli itellekki hinku mökkeileen!! :) mikä muuten toi peli on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:)

   Ton pelin bongasin Prismasta ja se on kyllä tosi kiva illanviettopeli ulkosalla!
   Siinä on nuo puiset palikat ja jokaisella sivulla kirjain. Ne kaadetaan maahan ja niistä kirjaimista, jotka jää näkyviin, pitää muodostaa joku sana ja se, ketä keksii ekana noista sanan, huutaa "Alias" ja alkaa selittämään sitä keksimäänsä sanaa muille pelaajille aliaksen tapaan ja toiset yrittää arvata, mikä sana on kyseessä!:) Siinä kerätään pisteitä ja eniten kerännyt voittaa.:)

   Poista
 3. Miten oot saanut hiuksiisi nuo ihanat kiharat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiharsin ihan kihartimella ja ulospäin kasvoista.:) Sitten kun kiharat oli valmiit, niin harjasin kiharat harjalla auki, niin niistä tuli tuollaiset vähän "löysemmät".:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.