maanantai 26. elokuuta 2013

Friend friday ♥

Meillä oli viimelauantaina aikaisin lähtö yhteen kivaan tapaamiseen, joten lähdin jo perjantaina junalla Tampereelle Anniinan luokse. Kun juna saapui Treelle, mua oli vastassa kaksi ihanaa ja kaunista ilopilleriä.

Ansku muru
 ja ihana Heidi
Herkullinen halloumsalaatti annokseni
Oltiin sovittu, että mentäis heti syömään, kun kaikilla oli jo aikamoinen nälkä. Mentiin 2h + K -nimiseen ravintolaan, jossa en siis ookaan ennen koskaan käynyt saati kuullutkaan koko paikasta, tällaista kun ei Porissa päin ole.:) Tykkäsin kyllä paikasta ihan hirveästi, palvelu oli tosi ystävällistä ja ruoka oli todella maukasta!

Syömisen jälkeen lähdettiin vähän kiertelemään kaupungille, jonka jälkeen saatiin aivan loisto ajatus lähteä hohtokeilaamaan!

Meillä oli kyllä ihan hurjan hauska ilta ja naurettiin vatsat kippuralla melkein koko illan ajan! Täytyy silti mainita, että keilaaminen ei taida ihan olla se mun vahvin lajini, kun heitin melkein joka toisen pallon ohi kouruun.:D Mutta kyllähän se loppua kohden vähän parani. Täytyy varmaan harjoitella keilausta vähän salaa, jos haluan pärjätä Anniinalle ja Heidille, jotka tekivät kaadon toisensa jälkeen!


Voittajafiilis, kun sain kaadettua vihdoin ja viimein pari keilaa

Illalla lähdettiin vielä ajelemaan ja istuskelemaan yhdelle rannalle, jonka hyppytornissa kuunneltiin musiikkia, laulettiin naurettiin ja nautittiin kesän viimehetkistä. Mulla oli aivan törkeen ihana ilta ja toivon, että pääsis pian uudestaan viettään näiden tyttöjen kanssa mahtiaikaa! Oon niin onnellinen, kun oon saanut tutustua näin ihaniin ihmisiin!:)

Anskulle kiitos kuvamatskusta!

3 kommenttia:

 1. Näyttää, että teillä tytöillä oli tosi kiva päivä!

  VastaaPoista
 2. Keilaus on kyllä kivaa vaikkei sitä osaiskaan edes! Se on niin rentoa ja mukavaa ajanvietettä kavereiden kanssa :)
  Kuulostaa täydelliseltä tyttöjenillalta! <3

  VastaaPoista
 3. Oli todella hauskaa kyllä. :) Tehään toistekkin jotain kivaa yhessä<3

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.