sunnuntai 25. elokuuta 2013

Our dream home part 2.

Keittiö ja ruokailutila


Keittiön tulee olla tilava, koska me vietetään tosi paljon aikaa siellä kokkaillen ja kaiken pitää silloin olla hyvin saatavilla, laskutilaa pitää olla riittävästi ja kodinkoneille löytyä omat paikat. Tällähetkellä meillä menee hermot, kun joudutaan hakemaan esim. leivänpaahdinta tai tehosekoitinta kaapisn perältä, jos niitä haluaa käyttää, kun pöytätasoille ei mahdu mitään, eikä pistokkeitakaan ole riittävästi, Pop-up pistokkeet olisivat kyllä tosi näppäriä keittiöön!
Keittiön asettelu tulee olemaan samanlainen, kuin Villa ilossa, eli pitkulan mallinen, saarekkeellinen ja ruokailutila tulee olemaan samassa tilassa.

Kuvat: Ikea

Keittiö tasot ja kaapit tulee olemaan korkeakiiltoista valkoista, joiden yläpuolelle tulisi nämä Ikean simppelit Metod -kaapit. Jääkaappi/pakastin tilava, kaksiovinen ja kromin värinen. Saarekkeeseen uuni ja liesi ja pieni "baaritiski" näillä Askon  Recor -baarituoleilla.


Ruokapöytä saisi olla kuuden hengen istuttava, tukevajalkainen ja myöskin korkeakiiltoinen. Päällä lasilevy suojaamassa pöydän pintaa. Tuoleista en ihan vielä ole varma, mitkä nappaisivat eniten, mutta vaihtoehtoja kyllä löytyy!:)

Tällainen keittiö olis haaveissa.:) 

5 kommenttia:

 1. Ton tyyppinen keittiö olis ihana! <3

  Tällä hetkellä mun keittiö on suoraan 80-luvulta ja haaveilen siitä,että saisin hieman rempata(lue räjäyttää sen ja koota ihan alusta asti mun näköiseks). Tykästyin kans viime kesänä tohon villa ilon keittiöön ja erityisesti tohon saarekkeeseen. Tosin mun keittiön kohdalla se tarkoittais seinän kaatamista..

  Odotan jo noita teijän tulevia talopostauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan vasara(leka) käteen ja remppailemaan!:D Kiitos, mä ootan myös itse innolla!:)♥

   Poista
 2. Teille tulee kyllä varmasti hieno talo... Pelottaako yhtään näinä talousaikoina kun työttömiä tulee liukuhihnalta ja kaikki kustannukset nousee jatkuvasti, niin ottaa noin isoa lainaa? (Tai mistä kenenkään lainamääristä tiedän)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pelottaa kyllä, kun tämä on mun ensimmäinen iso lainani. Mutta luotan siihen, että meilläkin, kuin myös kaikilla muilla olisi mahdollisuus tehdä haaveista totta.:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.