tiistai 6. elokuuta 2013

Suihkurusketus

Kävin aamulla suihkurusketuksessa matkaa varten. Otin viime kesänä ennen Turkin reissuamme saman rusketuksen ja olin siihen niin tyytyväinen, että päätin mennä uudestaan!

Mulla on luonnostaan ihan supervaalea iho, enkä rusketu sen myötä kovinkaan helposti, joten on turvauduttava järeämpiin, mutta onneksi myös turvallisempiin aseisiin.:) Arkena käytän itseruskettavia, kuten Loreal Sublime Bronze geeliä tai St. Moritz rusketusvaahtoa. Suihkurusketus on helppo tapa saada pitkäkestoisempi ja tasaisempi rusketus.

Ennen rusketusta iho täytyy kuoria ja kosteuttaa huolellisesti, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman tasainen ja pitkäkestoinen. Mulla oli ihan kauhea olo koko viime viikon, kun jouduin olemaan valkoinen, kuin lokki, mutta nyt on taas kiva väri pinnassa!:)
Suihkurusketus levitetään ruiskulla, jonka päästä tulee hienojakoista rusketus-sumua, joka värjää turvallisesti ja luonnollisesti ihon pintakerroksen solut. Kaulaa on pidettävä suorana, koska "kaularypyistä" jää helposti ruma jälki. Rusketus alkaa kehittyä 1-2 tunnissa ja syvenee seuraavien 2-8 tunnin ajan. Tässä vaiheessa ei kannata pelästyä, sillä iho saattaa näyttää todella tummalta ennen, kuin on käynyt huuhtelemassa ihon pinnalle jääneen puuterikerroksen pois. Rusketus kestää noin viikon verran ja alkaa pikkuhiljaa haalistua iholta. Rusketusta saa pidennettyä, kun kosteuttaa ihoa säännöllisesti, eikä pieni määrä itseruskettavaakaan päälle ole pahitteeksi!:)
Suosittelen kokeilemaan, mikäli olet ihotyypiltäsi yhtä vaalea, kuin minä ja haluat näyttää kivan ja terveän ruskealta!

8 kommenttia:

 1. Suihkurusketus on kyl paras keksintö.
  Ite käyn 2 viikon välein suihkussa ja siinä välissä käytän samaa ainetta, mutta rasvana. Toimii! :))

  VastaaPoista
 2. Vähä hassu kysymys, mut miten hiukset on ku toi tehää, tai siis et pitääkö ne suojata jotenki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, oon ihan unohtanut vastata tähän, toivottavasti ei tule liian myöhässä!:) Eli hiukset kannattaa nostaa ylös nutturalle, jottei väriä mene hiuksiin. Henkilö, ketä suihkuttaa ruskettavaa, ei osu hiuksiin sen enempää, vaikka suihkuttaa myöskin kasvot. Kun vaikutusaika on ohi, niin pestään rusketuspuuteri iholta ja samalla kannattaa pestä myös hiukset, niin tällöin viimeistään kaikki "ruskettava puuteri" on huuhtoutun pois hiuksista.:)

   Poista
 3. Kiitos, sain täältä tarpeeksi tietoa tosta laitteesta, jonka saan synttärilahjaksi. Ihanaa-ruketus tammikuussa :)

  VastaaPoista
 4. Missä otit rusketuksesi?

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.