torstai 21. marraskuuta 2013

Blog Awards

Annika, Anniina, Marika, Katja, MinäViime lauantaina vietettiin tosiaan Indiedaysin Blog Awardseja Klaus K:ssa, jossa palkittiin blogitaivaan tähdet. Ihan hullua kirjoittaa tästä itse vasta nyt, kun on lukenut melkein joka toisen bloggaajan blogista samaisesta illasta!:D Mutta kerrottakoon nyt sitten lyhykäisesti.
Oli aivan upeaa nähdä toisia bloggaajia joka puolella upeissa asuissaan ja pää kääntyili, kuin pöllöllä, kun yritti metsästää tuttuja kasvoja! Toisille en uskaltautunut mennä juttelemaankaan, joten tyydyin vain ihailemaan kaukaa.:) Ehkä sitten joskus!Ruoka- ja juomapuolen tarjonta oli myös huikea ja me viihdyttiin jostain syystä aina näiden ruokapaikkojen läheisyydessä.:D Emme olleet ehtineet syömään kunnolla koko päivänä, joten ei mikään ihme, että tällaiset herkkupalat maistui!

Tutustuin myös suloisen kauniiseen Marikaan, Annikan siskoon ja voi miten herttainen tyttö onkaan, aivan kuten siskonsakin!!:) On niin kivaa huomata, miten synkkaa heti ensi tapaamisella!


Sekä ihana Katja, joka majoittui samaan hotelliin mun ja Anskun kanssa ja suunnistettiin yhdessä Helsingin katuja pitkin kännyt navigaattoreina nenässä kiinni edes takaisin!:D Oli varmaan aika näky, heh, me turistit.


Illan päätteeksi lähdettiin porukalla syömään Iguanaan, koska ei jaksettu lähteä enää jatkamaan Helsingin yöelämään ja ehkä parempi niin, sillä seuraavana päivänä koitti rankka shoppailu sunnuntai!:) 

Kiitoksia illasta Indiedaysille sekä ihanille tytöille, jotka teille illasta mahtavan!

5 kommenttia:

 1. olipa kiva postaus ! =)

  http://fuckthedistancebyjennivranki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kuka ton merkkilaukku kisan voitti ?

  VastaaPoista
 3. Jopas on ollu näyttäviä misuja liikenteessä! Tosta ekasta kuvasta mulle tuli jostain kumman syystä Spice girls mieleen :D :D :D
  Mun piti kertoa, että mulla on vielä sunnuntaihin asti hiustenpidennysarvonta käynnissä, joka kaipaisi osallistujia!

  http://keywordfashion.blogspot.fi/2013/11/magic-hair-arvonta.html

  VastaaPoista
 4. Ootpa ollut kauniina, kuten aina! :) Mistä tuo sun ihana laukkus on ostettu? Tahtoo samanlaisen, aivan ihana :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Silja ihanista sanoista, ja mustakin oli niin mahtavaa tutustua! :') <3

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.