perjantai 22. marraskuuta 2013

Pizzaperjantai


Rentoa perjantai-iltaa kaikille! Mulle tää alkava viikonloppu tosin ei tuu olemaan mikään kauheen rento, kun oon koko viikonlopun sunnuntaita myöten töissä, kun joulun aukiolot alkoi!:) Meillä oli tänään töissä aika hulinaa ja saatiin meen ihana jouluapulainen taas mukaan remmiin, joka on ollut meillä apurina viimejoulun ja edelliskesän! Juotiin glögiä, syötiin pipareita, naurettiin ja fiilisteltiin joulua, mitä nyt kerettiin asiakkailta!:)
Kotona tehtiin poikaystävän kanssa herkkupizzaa ja katsotaan nyt telkusta Vain Elämää viimeinen jakso, jonka jälkeen aiotaan katsoa vielä Netflixistä Hobitti. Tällaista ihan perus rentoilua.:) Oikein mukavaa viikonloppua, katsotaan jos huomenna kerkeen tänne päivitteleen pikkujoulujen pikkumustista!;) :)

9 kommenttia:

 1. Missä oot töissä? :)

  VastaaPoista
 2. Kuka ton merkkilaukku kisan voitti?? Vai oliko se huijausta kun missään ei olla mainittu siitä voittajasta mitään yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itekin vähän odottanut julkistamista? Otan selvää kilpailun edustajalta!:)

   Poista
  2. ihan takuulla on huijaus juttu koska voittaja piti julkasta jo ajat sitten.. onneks en antanut omia tietojani kyseiseen huijaamiseen... ties mitä roskaa alkaa tuleen sähköpostiin ja muutenkaan netissä ei kannata ikinä jakaa tietojaan osotteita nimiään yms yms..

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa teidän perjantai. :-)
  Mukavaa työviikonloppua! :-)

  VastaaPoista
 4. Nam tuliko edes vähän nälkä tuosta pizzakuvasta! Pakko kai hipsiä hakemaan jotain pientä yöpalaa...Tsemppiä työn täyteiseen viikonloppuun!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D Ja oli muuten aika hyvääkin!:D nam nam Ihanaa viikonloppua!♥

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.