maanantai 18. marraskuuta 2013

Suihkurusketus kotona!


Sain aivan mahtavan tilaisuuden päästä kokeilemaan uutta Silk`n Body Tan - koti suihkurusketuslaitetta! Tämä laite on mieletön pelastus juuri sellaisille ihmisille, kuin minä, joiden ihotyyppi on niin vaalea, ettei se rusketu auringossa ja joiden täytyy turvautua ympäri vuoden itseruskettavilla läträämiseen.

Aloituspakkaukseen kuuluu Silk'n Body Tan Airbrush -suihkurusketuslaite, virtajohto, 2 pulloa Body Tan -rusketusainetta, puhdistuspullo, käyttöohje ja laitteen käytössä opastava DVD


Suihkurusketus maksaa yleensä kauneushoitoloissa n.30-50€. Silk`n Body Tan -suihkurusketuslaite maksaa Gigantissa 199€ ja lisäväripullot 29€, mikä ei minun mielestäni ole ollenkaan paha hinta, jos ottaa huomioon kuinka paljon rahaa menee itseruskettaviin sekä suihkurusketuskertoihin. Ja se, mikä tässä on myös ihan huippua, että saat tehtyä rusketuksen ihan itse milloin vain omassa kylpyhuoneessasi 30 minuutissa! Enää ei tarvitse varailla aikoja minnekään ja aina, kun on joku tilaisuus tulossa, voi päivää ennen tehdä rusketuksen! Tulokset näkyvät melko pian ja rusketus syvenee seuraavan 2-8 tunnin aikana ja kestää iholla jopa 14 päivän ajan, aivan kuten ammattilaisen tekemä suihkurusketuskin.

Itseruskettavat on helppo ja turvallinen tapa saada kaunis päivetys, mutta levittämisvaiheessa on aina oltava huolellinen, ettei tule ikäviä laikkuja. Silk`n body tan -suihkurusketuslaitteella niistäkään ole enää pelkoa, sillä suihkurusketuslaitteen tarkka, hieman kynää suurempi ruisku levittää rusketuksen tasaisesti ja tarkasti myös niihin haasteellisiin kohtiin kuten ranteisiin, kyynärpäihin, polviin ja kasvoihin. Mulle ei jäänyt mitään läikkiä minnekään ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen!:)
Rusketusainetta löytyy kahdella tummuusasteella keskiruskea ja tumma ja aloituspakkauksessa mukana tulee sävy keskiruskea, mutta seuraavalla kerralla aion kokeilla tuota ihan tummaa sävyä, sillä tahdon kokeilla, kuinka syvän rusketuksen sillä saa aikaiseksi!Ohjevideo kannattaa katsoa ennen aloittamista:
7 kommenttia:

 1. wau, täähän on ihan mieletön keksintö! :)
  muutama kysymys tuli kuitenkin mieleeni:
  - suttaako tämä kylpyhuoneen pahasti ja lähteekö väri kuitenkin ihan huuhtelemalla pois kaakeleista?
  - kuinkahan riittoisa tuo yksi väriaine pullo on? riittääkö muutamaan kertaan vai vain yhteen rusketukseen?
  - saitko itse helposti selänkin suihkutettua vai tarviiko apua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ollut mielettömän tyytyväinen!! Ja kiva, kun kysyit!
   Laitteen suuttimesta tuleva rusketussumu on hyvin hienojakoista, joten en ole huomannut, että kauheasti suttaisi, tosin meillä on tummat kaakelit, joten niissä ei näy senkään vertaa!:) Ja lähtee hyvin vedellä huuhtelemalla, jos jotain tahraa ilmestyy.

   Pullosta riittää yhteen kunnolliseen rusketuskertaan. Ensin käytetään noin puolet pullosta ja parin-kolmen päivän päästä loput puolet, jolloin rusketus saa intensiivisemmän värin. Itse käytin tosin viimekerralla vain puolet, koska se riitti minulle todella hyvin!:)
   Selkäpuoli on haastavampi ruiskuttaa tasaisesti, joten on hyvä, jos siihen saa jonkun kaverin auttamaan! Muuten erittäin helppo käyttää muualle vartaloon.

   Toivottavasti vastauksista oli hyötyä!:)

   Poista
 2. Heippa! muutama kysymys tästä rusketuksesta. Tahraako lakanoita/vaatteita? Itselläni kaikki lakanat ovat valkoisia ja tykkään käyttää myös vaaleita vaatteita. :D Ja toiseksi kestääkö rusketus tosiaan tuon 14 päivää iholla jota tuote lupailee, toki varmaan jonkin verran haalistuun, mutta voiko itseään kutsua "ruskettuneeksi" vielä 10-13 päivän jälkeen rusketuksesta? Vaikuttaako urheilu, uiminen ja saunominen merkittävästi rusketuksen kestoon? Ja huomaako suihkussa käydessä miten rusketus valuu viemäriin? :D

  Tulipa monta kysymystä, mutta olisin erittäin kiitollinen jos vastaisit! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vastaan ihan mielelläni!:) Oon tehnyt tätä ennen kerran vielä yhden postauksen suihkurusketuksesta, josta löytyy aika moneen kysymykseesikin vastaus: http://bebeeh.blogspot.fi/2013/08/suihkurusketus.html
   Se ensimmäinen "pöly" joka jää rusketuksen jälkeen kannattaa pestä pois ennen nukkumaanmenoa, sillä se tahrii kyllä vaatteita, mutta tämän jälkeen iho kuoriutuu luonnollisesti ja rusketus lähtee sitä mukaa, miten iho uusiutuu. En suosittele siis saunaa, koska silloin iho yleensä uusiutuu nopeammin ja rusketuskin häviää.:) Enkä myöskään kloorivedessä uimista, koska kloorihan on valkaisevaa!
   Rusketus värjää ihon pintakerroksen solut, jonkatakia se pysyy kauemmin iholla. Ei valu siis viemäriin :D
   Mulla rusketus kesti aikalailla viikon verran tosi hyvänä, kunnes alkoi haalistumaan selvästi.

   Poista
  2. Kiitos kovasti vastauksesta! :)

   Poista
 3. Hei! Saiko keskiruskella sävyllä ihan kunnon sävyn iholle? Oletko vielä kokeillut tummempaa sävyä? Onko laite toiminut moitteetta? Kiitos vastauksistasi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskiruskealla sävyllä sai ihan kivan päivetyksen iholle! Kävin ostamassa tummempaakin sävyä, mutta mä en kyllä hirveästi eroa niistä huomannut. Laite on toiminut moitteetta ja on kyllä kiva, kun ei tarvitse lähteä pois kotoa suihkurusketukseen!:) Pakko silti sanoa, että kunnon liikkeessä tehty suihurusketus pysyy kauemmin iholla ja on tummempi sävyltään.:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.