tiistai 5. marraskuuta 2013

Cross

Korvakorut - Sheinside(saatu)


Huomenta vaan kaikille! Ulkona on tosi kiva ilma! Täällä ainakin sataa vettä kaatamalla, ei ihan heti uskoisi, että on jo marraskuu! Sadekaan ei silti saa mun joulufiilistä katoamaan ja oon jo pää sauhuten miettinyt joulukoristeluja sekä lahjoja! Eilen illalla askartelin taikataikinasta kuusenkoristeita ja niistä tänään myöhemmin lisää!;) Nyt mun täytyy alkaa kiiruhtamaan pikkuhiljaa töihin päin. Ihanaa tiistaita!
15 kommenttia:

 1. Muokkaat mielestäni kuvissa ihoas ihan liikaa. Nätti tyttö, mutta ihosi näyttää luonnottomalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkaus oli näissä kuvissa ihan tarkoituksella. :) kiitos kuitenkin huomautuksesta.

   Poista
  2. miten muokkaus voisi ikinä olla "ei tarkoituksella"? :D

   Poista
  3. Tarkoitin sanoillani sitä, että näissä kuvissa on ihan tarkoituksella hyvin blurrattu iho verrattuna muihin kuviini.

   Poista
  4. Halusin tehdä näistä kuvistä sellaset niinsanotut "mainoskuvien" näköiset.:) Jos ymmärrät mitä tarkoitan..

   Poista
 2. Olipa sattuma! Just eilen itsekin mietin että pitäs tehdä taikataikinasta jotain :) odotan innolla tulevaa postaustasi :) ihanaa päivää kaunotar <3

  VastaaPoista
 3. Mielestäni nämä kuvat oli jotenkin todella epäonnistuneet ja niiden "idea" hukassa. Muutoinkin tuntuu, et blogissa usein hutaistuja postauksia. Myös vastauksesi moniin kommentteihin ovat tuntuneet vihamielissävytteisiltä. Harmi, on lukeutunut lemppariblogeihini pitkään,.. Toivottavasti Sinulla on kaikki hyvin, ja erikoinen vaikutelma blogistasi johtuukin vain siitä, ettei se voi säihkyä real life bling blingin kanssa kilpaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että tunnet näin, sillä niin ei kuitenkaan ole. Mielestäni kuvat ovat onnistuneet, mutta kaikkia ei voi miellyttää!:) Enkä ole millään tavalla vastannut vihamielisesti kenenkään kommenttiin, paitsi jos itse kirjoittaja on kirjoittanut minulle töykeään sävyyn. Tosiaan, kaikkia ei voi miellyttää!:)

   Poista
 4. Ootko koskaan ajetellu värjävääsi hiukset jokisin muuksi kuin blondiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo.:) Katsotaan, ehkä joskus "vanhempana" uskaltaudun jotain muutakin väriä kokeilemaan :D

   Poista
 5. Ihana enkeli oot!! :) Nätti ku mikä!! <3 Hei milloin muuten tulee loppu videovastauspostaus??? Jäi silloin kesken sulla ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista ihanainen<3 Oon yrittänyt kuvata videota teille, mutta poikaystävälläni on aina IPadimme mukana menossa ja sitä on niin vaikeaa saada lainaan!:D Kyllä mä sen videon tänne vielä saan!

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.