maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - Luukku 16

Helppo ja nopea kampaus tuto

Joulukalenterin 16 luukusta paljastuu nopea ja helppo kampausohje, jos kiire yllättää ja hiukset pitäisi saada helposti ja nopeasti siisteiksi. Tätä kikkaa käytän todella usein töihin lähtiessä, kun ei ole aikaa tehdä hiuksille sen kummempia taikoja.

2013-12-15
Tee normaalisti poninhäntä. Jaa hiukset kahtia ponnarin yläpäästä vetäen ponilenkkiä hellästi alemmas sormillasi.

2013-12-151
Vedä nyt kaikki hiukset ylhäältä reiästä läpi ja kiristä hiukset takaisin kireälle ponnarille. Paras on, jos löytyy läpinäkyviä kumilenksuja, jottei lenkki näy.

2013-12-152
Jos aikaa jää, voit vielä kihartaa hieman hiusten latvoja ja näin sait kivan näköisen kampauksen ilman sen kovempaa hiuskriisiä! Toimii!:)

19 kommenttia:

 1. Voi että, toi on niin käytännöllinen ja kaunis kampaus kiireen keskellä :) Sulla on Silja aivan ihastuttavat hiukset, VAU !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia♥ Vaikkakin hiukseni ovat pidennykset, ehkä jonain päivänä ne on yhtä pitkät, enkä tarvitsisi enää pidennyksiä:)

   Poista
 2. täähän on ihan ikivanha kikka.. kuulin ite tän joskus kun olin 10-vuotias.. eli yli 10 vuotta sitten.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole väittänykään missään vaiheessa, että tämä olisi joku uusi kikka!:) Tahdoin vain jakaa tämän, koska itse koen tämän käteväksi, eivätkä kaikki välttämättä vielä tiedä tästä.:)

   Poista
  2. Itse taas en ollut tätä kikkaa koskaan kuullutkaan ja pakko päästä heti kokeilemaan! Kiitos nopeasta ja kivasta vinkistä :)

   Poista
  3. Ihana kuulla, että oli mieluinen ja tarpeellinen postaus♥

   Poista
 3. Äää oon yrittäny tätä mun hiuksilla, mutta koska mulla on kerrostettu tukka, niin viimestään tossa vaiheessa, ku yrittää vetää ponnaria alemmas, lenkistä karkaa hiuksia kauheesti ja ponnari ei ookkaan enää siisti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne hiukset sieltä vielä kasvaa ja saat tehtyä tän kampauksen!:)♥ Ja jos vaan pustyy, niin avaa ponnaria vaan ihan pikkiriikkisen ja yrittää ujuttaa hiusia sieltä lävitse, jos se vaikka auttaisi hieman:)

   Poista
 4. Oliko toiki nyt niin tarpeellinen kommentti -.- mitä tollaset ihmiset hyötyy siitä että pääsee päteen ja valittaan heti jostain :D ite en ainakaan oo kuullu tästä kampauksesta, mulla on peppuun asti omat hiukset niin kyllä tuli tarpeeseen tällänen kiva ja nopee kampaus :) kiitos siitä! <3

  VastaaPoista
 5. Montako clipsi osioo sulla on tässä kuvassa päässä? :) oot niin nätti ja herttainen tyttö! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niskassa 2 klipsin osio, sen päällä 3klipsin osio, ohimolta toiselle ohimolle 3klipsin ja 4klipsin osiot!:)
   Kiitos kovasti kauniista sanoistasi♥

   Poista
 6. Ah, ihana kampausvinkki! Laitan hiukset aina vain tylsästi ponnarille tai tavalliselle nutturalle. Tämä pelastaa monta päivää <3

  VastaaPoista
 7. Vauu :) en ollut koskaan tuollaisesta kampauksesta kuullutkaan, kiitos paljon <3 Tosin lyhyempään tukkaan tuo ei välttämättä toimi, voisin silti kokeilla ;D :D

  VastaaPoista
 8. Siis ihan älyttömän hyvä kikka. Tulee tarpeeseen! :-)

  VastaaPoista
 9. Olisiko sinulla muita hyviä neuvoja hiustenlaittoon esim muutamia vinkkejä pikkujoulukampauksiin kun niitä nyt perjantaina vietämme ja tarvitsisin muutamia kauniita helppoja ohjeita:):) kiitos näin etukäteen jos viitit toteuttaaa ennen perjantaita

  VastaaPoista
 10. Tää sun joulukalenteri on kyl niin kiva:)

  VastaaPoista
 11. pitäisin noin varmaa aina hiuksia jos mul ois tommoset upeet pitkät hiukset :) ei mulla mitkää lyhyet oo, mut näyttää mun mielestä kivemmalta tommosis tosi pitkis hiuksis :)

  VastaaPoista
 12. Kannattaa kokeilla myös toiseen suuntaan. Eli kun löystänyt ponnaria niin ottaa ylhäältä kiinni hiuksista ja vetää hiukset alakautta ympäri. Varsinkin jos laittaa ponnaria ylemmäs, niin eron huomaa normi ponihäntään paljon! Ja jos tykkää laittaa nutturoita, niin hiusten latvat laittaa ponnarille ja kiertää alle ja kiinni pinneillä, tadaa, vähän erilainen nuttura :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.