lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - Luukku 8


Winter Wonderland Joulukynnet
011

Mä en oo koskaan ennen käynyt missään kynsihoitoloissa, mutta nyt mun oli aivan pakko saada itselleni ihanan Jennyn tekemät joulukynnet, kun olin katsellut hänen tekemiään toinen toistaan upeampia kynsiä!
Otin oman kynnen geelauksen, koska joudun tekemään työssäni paljon käsillä töitä, joten kynnet joutuu joskus aika koville. Mielenkiinto kyllä heräsi sellaisiin tippeihin, mutta aloitetaan nyt ainakin alkuun näillä! Koristelussa mulle oli alusta asti selvää, että halusin mun kynsiin pinkkiä, kullan ja hopeanväristä hilettä, sekä kauniita valkoisia lumihiutaleita. Mä olen oikeasti ihan myyty näihin kynsiin ja tuojotan mun käsiä koko ajan!

BeautyCenter BeautyBox sijaitsee Porissa Kalevanpuisto 2, jossa Jenny tekee kynsiä, suosittelen lämpimästi kaikille Porilaisille ja ihan kauempanakin asuville! Ensi perjantaina meen sinne myöskin räpsyhuoltoon, kun haluan ennen joulua vielä kauniit huolitellut ripset.:)

022 017

7 kommenttia:

 1. Oi ei, miten ihanat kynnet! Mua niin harmittaa, kun töiden takia en voi kynsiä pitää. Olis niin ihanaa laitella kaikkia kimalteita ja koristeita ja pitää pitkiä kynsiä <3 :)

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä kynnet! :) Mä lueskelen silloin tällöin Jennyn blogia ja täytyy sanoa, että se tyttö vaikuttaa ihan hirmuisen taitavalta. Aina saa ihastella niitä hänen aikaansaannoksiaan :)

  Erika

  PS.Laitoin sulle sähköpostia tilaustöitä koskien :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Pitäisiköhän itsekin jaksaa näpertää ;)

  Erika
  nude.costume.fi

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.