keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - Luukku 18


Joulukalenterin 18. luukku pitää sisällään pienen askarteluhetken. Olen aina rakastanut tehdä paljon käsilläni. Se tunne, kun pääsee irti arjesta näpertäessäsi jotain, kun saa uppoutua työhönsä kunnolla ja kun näet kättesi jäljen, on jotain ihan uskomatonta.
Tänään esittelen teille erään asiakastyöni, pienet lumihiutale tuikkukipot, jotka ovat lähdössä maailmalle ilahduttamaan joululahjan muodossa.:)

259
240 242 249 272

20 kommenttia:

 1. Niistä tuli kyllä oikeesti niiiiiin nätit! Aina sun töitä katsellessa ajattelee vaan, että sä olet uskomattoman ja ihailtavan taitava käsistäsi :)

  Erika

  VastaaPoista
 2. Ois kiva, jos kertoisit miten noi tehdään ja tykkäisin, jos laittaisit muutenkin paljon askarteluohjeita, koska itsekkin tykkään näpertää kaikkea, ideat vain loppuu kesken! :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihanat! <3 sä olet kyllä äärettömän taitava! :) kiva ois tosiaan lukea ja ihastella sinun kättesi töistä enempikin! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit! :) Oot kyllä tosi taitava käsistäs ja kekseliäs!

  VastaaPoista
 5. wautsi ! niin hienot ! :)

  VastaaPoista
 6. Vitsi on hienot! :) Innostuispa taas ittekki askartelemaan kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) nyt vaan askartelemaan niin varmasti innostut kun muistat miten ihanaa se on!<3

   Poista
 7. Voih, kynsinauhaöljyä minä siulle joululahjaksi ostaisin, jos voisin! <3 Kauniita kuvia, mutta tuli kauhia tarve rasvata kädet :D Enkä sano tätä pahalla, sie oot ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha ihana oot!:D <3 tiedän, mun kädet on itseasiassa aina ihan järkky kunnossa, kun teen niin paljon käsillä kaikkia juttuja enkä tietenkään muista rasvata käsiä tarpeeksi näin talvella! Onneks mun kynnet on sentään pysyneet nyt nättinä, kiitos geelauksen!:D

   Poista
 8. Moikka kaunokainen! Sulla on aivan uskomattoman ihana blogi!:) Ja nyt on pakko kysyy et mikä ihme ton jutun nimi on millä oot tehny ton koristelun? Olis niin kiva itekki koittaa tollasta mut ei vaan mitään hajua mikä sen nimi on ja mistä niitä saa:D?
  Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta sulle näin etukäteen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia sinulle paljon!:)♥ En tiedä sen oikeaa nimitystä, itse sanon vain pyöriväksi teräksi.:D Poikaystävä mainitsi sanan Dremel, joten sen avulla kantsii etsiä! Ihan työkalukaupoista pitäisi löytyä, eikä ole kovin kalliskaan! Siihen saa vaihdettua erilaisia päitä!:)

   Ihanaa joulunodotusta ja uutta vuotta sinullekin ihanainen!♥

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.