torstai 21. helmikuuta 2019

Energiaa ruoasta, ystävistä ja valosta

Heippa ja kivaa torstaita! Brr, tuolla ulkona on kylmä, kun oli jo tottunut noihin plussakeleihin. Onneksi ensi viikoksi on luvattu taas plussaa. En oo todellakaan silti luopumassa vielä mun lämpimistä talvivaatteista, vaikka kevään ensimerkit ovat jo näyttäytyneet. Ei se auringonpaiste ja muutama plussa-aste oo vielä tarpeeksi, että olis järkevää antautua kylmälle! Mua ihan hirvittää välillä katsella, kun jotkut kävelee jo nahkatakki päällä ja nilkat paljaina ulkona. Mä oon ihan liian mukavuuden haluinen, vaikka mäkin odotan jo niitä keväisempiä ja keveämpiä vaatteita.
Ootteko te jo uskaltautuneet ulos kevyemmissä vaatteissa?
Käytiin joku aika sitten Pipsan, hänen miehensä ja mun miehen kanssa syömässä Merry Monkissa. The Merry Monk on rento englantilaista pubikulttuuria tarjoava gastropub, joka tarjoaa lähiruokaa sekä erikoisoluita tunnelmallisella paikalla Porin Reposaaren rantamaisemissa. Kannattaa tulla tsekkaamaan tää paikka!♡ 

Ollut puhetta tästä jo jonkun aikaa, että pitäis siellä käydä yhdessä syömässä pitkästä aikaa, varsinkin, kun paikan omistaja on mun mieheni sisko ja ruokalistallekin on tullut paljon herkullisia uutuuksia, mutta TAAS me päädyttiin miehen kanssa ottamaan fish & chips annokset, kun niistäkin on jo aikaa ja tää annos vaan on niin paras! Tulee Lontoo mieleen.♡ P ja hänen miehensä ottivat talon burgerit, jotka nekin tosi hyviä annoksia.

Huh, kun tulee taas nälkä näitä kuvia katsellessa! Me ollaan käyty tässä kuussa ihan hirveästi ravintoloissa syömässä, joten nyt täytyy taas vähän rauhoittua ja syödä enemmän kotona! Helposti sitä, varsinkin lomalla, päätyy herkuttelemaan johonkin ja nauttii vaan siitä, kun ei tarvitse siivota ruoan laiton jälkiä kotona.
Me treffattiin myös kuvailujen merkeissä, kun Pipsa otti nopsaan minusta, miehestäni sekä meidän tulevan pikkuisen ultrakuvasta kivat paljastuskuvat. Niistä tuli tosi kivoja ja yksi niistä näkyykin jo tässä postauksessa. Oli ihana päästä kuvailujen jälkeen sisälle lämpimään ja saada lämmintä ruokaa, sillä ulkona oli tällöinkin aika kirpsakka ilma!

Siinä höpistiin kaikenlaista ja huomattiin, että kello on jo sen verran, että normaalisti olis jo pimeää, mutta nyt ulkona alkoi vasta hämärtyä. Ihanaa, miten pimeä tulee aina vaan myöhemmin ja myöhemmin. Oikeesti kivampi lähteä töistäkin, kun näkee vielä eteensä ja tuntuu, että päivää on vielä jäljellä eikä ole sellainen tunne, että täytyy mennä suoraan sänkyyn nukkumaan! Ihan eritavalla energiaa tehdä asioita ja on jotenkin iloisempi fiiliskin.

Mulla oli ennen mun talvilomaa tosi rikkinäinen olo. Olin tosi väsynyt ja vihainen ja tuntui, ettei se auttanut, vaikka yritti nukkua joskus pidempään. Joulusta oli jäänyt päälle sellanen ylirasittunut olo, joten oon tosi kiitollinen, että talvilomat on keksitty, sillä olo on selkeästi nyt ihan erilainen ja se on kuitenkin tosi tärkeää, että jaksaa ja se näkyy myös ulospäin.

Energisillä fiiliksillä siis kevättä kohti, sillä me tästä talvesta selvitään!
Kaikki tämän postauksen kuvat ottanut Pipsa.

6 kommenttia:

 1. Siis mikä kuva oli se paljastus kuva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta linkistä pääsee postaukseen, jossa kuva minusta miehestäni ja tulevasta vauvelista.:)

   Poista
 2. Onko viimeisessä kuvassa sun omat hiukset vai pidennykset? Upeat jokatapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kehuista! Mulla on ihan omat hiukset tällä hetkellä, mutta kuva hämää sen verran, että ne näytää tuossa vähän paksummilta, mitä ne oikeasti on. Hiukset on kasvanut ihan älyttömästi, mutta paksuutta niihin ei ole harmikseni suotu.:"( :D

   Poista
  2. Okei! :) Sua alusta asti seuranneena mietinkin, että miten hiuksesi onkaan noin hurjasti kasvanut! Ootko tehnyt jotakin muutosta vai mistä noin hurja hiustenkasvu? :) Vinkkejä voisin ottaa vastaan tännekin suunnalle! :D

   Poista
  3. Haha voi kiitos!:) Täältä löytyy jotain vinkkejä mun hiustenkasvatusprojektistani:
   http://bebeeh.blogspot.com/2015/01/i-can-finally-love-my-hair.html

   Kumpa vaan tota paksuutta saisi jotenkin kotikonstein vielä lisättyä, niin olisin super tyytyväinen!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.