maanantai 4. maaliskuuta 2019

Rentoutumispäivä

Mä kaipaan arkeen välillä pientä rentoutumista. Sellaista arjen luksusta, tiedättehän. Sen ei tarvitse olla mitään isoa, mutta ihan pienikin irti arjesta oleva juttu piristää kummasti ja saa taas jaksamaan!

Olin vinkannut miehelleni jo hetken aikaa, että olis kiva päästä johonkin rentoutumaan, mutta kun sopivaa ajankohtaa, eikä yhteistä aikaa löytynyt, lähdettiin Pipsan kanssa eräänä kivana viikonloppuna mun talvilomallani rentoutumaan Yyterin kylpylään! Mekin oltiin suunniteltu tällaista rentoutumispäivää jo jonkin aikaa ja nyt oli erittäin hyvä aika toteuttaa tämmöinen kiva pieni naistenilta!
Meillä oli ensin ajatuksena kävellä ulkona pieni lenkki yyterin rannalla, mutta lunta oli sinä viikonloppuna satanut ihan hirvittävä määrä ja kävelyn sijaan oltais jouduttu suorastaan uimaan eteenpäin hangessa, joten päätettiin jättää tämä retki seuraavaan kertaan ja mennä suoraan kylpylään. Mä en itseasiassa ollut koskaan ennen käynyt täällä yyterin kylpylässä,  joten senkin vuoksi oli tosi kiva päästä tsekkailemaan, että minkälainen tää paikka oikein on!
Kylpyläosasto on aika kompakti. Semmoinen kivan pieni, mutta hyvin riitti tilaa uida. Löytyi kuntoallas, lastenallas, poreallas, hieman isompi allas vesiputouksineen sekä ulkoallas, jossa tykättiin käydä vähän väliä virkistäytymässä, kun ulkona oli kivan kirpeä pikku pakkanen. Tuo ulkoaltaan seinä oli jäätynyt vesihöyrystä aivan upean näköiseksi!

Olin ottanut meille molemmille mukaan kosteuttavat kasvonaamiot, jotka laitettiin kasvoille vaikuttamaan siksi aikaa, kun istuttiin juomaan kupit kuumaa kaakaota. Tää on siitäkin kiva paikka, että, kun pikkunälkä yllättää, voi halutessaan tilata pientä purtavaa ja juotavaa allaosastolle! Siinä istusteltiin hetken aikaa ja naureskeltiin naamiot kasvoilla, että mahdetaan olla aika pelottava näky pikkulapsille.:D
Me oltiin kylpylässä itseasiassa aika monta tuntia, ja päätettiin saunan, pesun ja pukeutumisen jälkeen mennä vielä syömään Yyterin hotelliravintolaan, sillä nälkä oli jo aika huutava tässä vaiheessa. Otettiin samanlaiset burgeriateriat ja mulla oli tässä vaiheessa jo niin kova nälkä, että hotkaisin yli puolet mun annoksesta, kun Pipsa ei ollut kerennyt edes vielä aloittamaan.:D Mä halusin tarjota meille vielä pienen jälkkärin ja tilasin jäätelöannoksen meille puoliksi. Palvelu oli mielestäni todella sujuvaa ja ystävällistä ja mikä parasta, ruoka suussa sulavaa. Voisin ihan hyvin mennä pelkästään syömään tänne joskus!

Kolmeksi mentiin ja puoli yhdeksältä lähdettiin! Aika kului jälleen ihan hirvittävän nopeasti, mutta ai että oli rentoutunut ja kiva fiilis! Kiitos erityisen paljon Pipsalle hauskasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.