sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Juhannus 2019

juhannus192 Ihanaa myöhäistä juhannusta kaikille! Miten teidän juhannus sujui? Meillä suunnitelmat vaihtui aluksi muutamaan otteeseen, mutta lopulta lähdettiin aattona mun miehen ja Hessun kanssa mun siskon luokse Räpsööseen viettämään jussia!

Saavuttuamme juhla-alueelle meille kiinnitettiin asianmukaisesti sisäänpääsyrannekkeet käteen. Istuskeltiin alkuillasta ensin pihalla, kun oli vielä suhteellisen lämmin ulkona ja  kilisteltiin alkumaljat. Alkumaljojen jälkeen mä vedin kaikille ylläriksi pienen, mutta sitäkin kinkkisemmän juuhannusvisan! Visa ei ollut helpoimmasta päästä ja taistelu oli tiukkaa, mutta yksi selvitti tiensä voittoon ja sai palkinnoksi upean puhallettavan donitsin kesäpäivien iloksi!:D
juhannuskollaasi IMG_3500
IMG_3499 keke Istuttiin terassilla aika pitkään ja höpöteltiin niitä näitä, kunnes kaikkien pötsit alkoi olemaan sitä mieltä, että nyt olis aika alkaa tekemään sapuskaa! Jokainen oli tuonut jotain ja meidän juhannuspöytä notkui kaikenlaisia herkkuja. Oli uusia perunoita, sillisuttua, savulohta, patonkia, ranch-kastiketta, caesar salaattia, ribsejä, täytettyjä pekoniherkkusieniä sekä jälkkäriksi herkulliset mansikkayllätysmaljat.
kolaasiruoka IMG_3551 Mä söin itseni niin ähkyyn, että oli jo vaikea hengittää ja piti pitää vähän taukoa syömisestä.:"D Ja mikäs sen parempi tapa sulatella, kuin alkaa pelaamaan porukalla lautapelejä! Ulkona tuli yhtäkkiä tosi viileä ja siirryttiin sisälle olkkarin puolelle pelailemaan. Peleiksi valikoitui Alias ja Ice Breaker, meillä oli niin hauskaa, että naurettiin vedet silmissä ja jopa meistä pisimpään yhdessä ollut pariskunta löysi toisistaan uusia puolia pelien aikana.;D

Yhtäkkiä huomattiin, että kello on jo kaksitoista ja alettiin keräämään kimpsuja kasaan ja lähdettiin Siikarannan kallioilla käymään. Metsäpalovaroituksen vuoksi kokkojen sytyttäminen oli kielletty, mutta oli hauska käydä pienellä kävelyllä upeissa maisemissa ja se teki erittäin hyvää myös koirille!
liput juhannus IMG_3584 love
IMG_3600 Istuskeltiin rannassa itseasiassa aika kauan, vaikka tuuli aika kovaa, mutta oli silti yllättävän lämmin. Meidät on vihitty täällä kallioilla ja viettetiin nyt myös tosiaan meidän 8vuotis päivää, kun ollaan tavattu mun miehen kanssa juhannuksena(linkistä pääsee lukemaan, miten ollaan tavattu) ja meidän kaveripariskunta vietti nyt myös viidettä hääpäiväänsä.
IMG_3590 IMG_3559
Lopuksi lähdettiin jatkamaan yötä laulujen merkeissä! Me lähdettiin miehen kanssa "yöksi" eli viideltä aamulla kotiin, kun mun on tosi vaikea enää nukkua edes omassa sängyssä, kun hyörin ja pyörin ympyrää, kun mikään asento ei tunnu hyvältä. Oli kiva ajella, kun ketään ei ollut missään ja aurinko nousi taivaanrannassa samaan aikaan. Kotiin päästyämme pimennettiin meidän makkari ja mentiin nukkumaan. Oltiin kyllä aika väsyneitä, vaikkei se illan mittaan tuntunutkaan. Nukuttiin me sitten yhteen asti päivään ja siitä seuraavasta päivästä tulossa vielä erikseen pikkupostaus.
IMG_3608

2 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen juhannus ja tosi kivoja kuvia! Ihanat merimaisemat ♥ Yks maailman parhaita asioita on päästä ihailemaan sellaisia - kunpa pääsisin useamminkin!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on kyllä niin rauhoittava ja tunnelmallinen, sitä voisi katsella tuntikausia!♥

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.