keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Lasin taikaa

IMG_3077 Sain jokin aika sitten kutsun Lasin Taikaa -tilaisuuteen Porin upeaan juhlatila Mekaniin, jonne päätettiin mennä kurkistamaan Pipsan kanssa!  Tilaisuuden järjestäjänä olivat Kylvö Designin Teemu Kylvö sekä Antti Airio Oy:n edustaja, jotka esittelivät meille upeita Kylvö Designin käsinvalmistettuja lasiesineitä valaisimista taidelasiin sekä Antti Airion kesäisen kattauksen Villery and Bochin Lave uutuusastiastolla, joka on myös käsinvalmistettu, joten jokainen astia on yksilö, eli toista samanlaista ei ole, mikä tekee astiastosta upean elävän ja maanläheisen. Kattaukseen on helppo yhdistää Kylvö Designin lasistoa, käyttöesineestä taidelasiin, joka on suomalaista käsityötä Nuutajärveltä.
IMG_3134
IMG_3102 IMG_3098 IMG_3104
Upeat Antti Airion samppanjalasit. Tyylikäs ja siro muotoilu!
IMG_3081
IMG_3109 IMG_3114
Ihastuin näihin sinertäviin lasimaljakoihin ja näin heti kahdelle tällaiselle upealle maljakolle paikan meidän kodissa ruokailutilan lipaston päällä, mun maalaama iso taulu yläpuolella, josta löytyisi samoja sävyjä, kuin maljakoista. Pidän nämä mielessä, sillä nää toisi kivaa yksityiskohtaa ja väriä meidän kotiin! Monet suomalaiset ehkä vähän pelkää värien käyttämistä sisustuksessa ja itsekin olen enemmän neutraalien sävyjen ja kirkkaan tai valkoisen lasin ystävä, mutta näissä oli jotain, mikä iski ja lujaa! Tykkään tästä vähän merellisten värien yhdistelmästä tosi paljon.
Kylvö Design
Olen törmännyt Kylvö Designin tuotteisiin itseasiassa ensimmäistä kertaa jo Porin asuntomessuilla viime vuonna ja siellä jo ihastelimme ystäväporukkamme kanssa Teemun valmistamia lasivalaisimia! 

Toinen suosikkini oli tämä moderni pöytävalaisin. Itse ehkä toivoisin, että lasiosa olisi ihan suora, eikä kierteinen, mutta tämä on aivan upea näinkin ja luo kivaa twistiä sisustukseen! Mulle tulee ehkä vähän näistä mieleen jopa sellainen retrohenkisyys.
IMG_3122

Pipsa kuvasi meidän päivästä kivan videon, jos haluatte päästä mukaan katsomaan tarkemmin, mitä päivämme piti sisällään!

2 kommenttia:

 1. Kaunista lasitaidetta tosiaan 🙂❤️ Silja mistä nuo hienot korvakorusi videolla on hankittu? Kivaa kesän jatkoa 🍓😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin ihania ja vieläpä kotimaisia!:)
   Korvikset löysin NewYorkerista!:D

   Ihanaa kesän jatkoa sinulle myös♥

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.