maanantai 22. elokuuta 2011

Scream

Tarkoitus on nyt siis kiljua ja huutaa niin paljon, kuin kurkusta lähtee sillä tänään katsotaan kanssa tämä:

Meinattiin eilen jo vuokrata tämä, mutta päädyttiin Shrekin uusimpaan, mikä oli itseasiassa todella huono:p
Nyt ei tiedä vielä, että hain tän, teen pientä purtavaa ja yllätän.:)
Muistan, kun olin 15-vuotias ja rakastin näitä leffoja! Katsottiin yhden hyvän ystävän kanssa näitä jatkuvalla syötöllä ja multahan siis löytyy oikeen fani kamppeet ja kaikki, kun oon ostanut kauan sitten halloween asuksi scream naamarin ja puvun!:D Ja mulla on itseasiassa kaksin kappalein näitä naamareita, kun luulin menettäneeni vanhan ja tilasin netistä uuden, mutta löysinkin alkuperäisen jostain pahvilaatikon pohjalta varastosta... Pitäisköhän yllätää ihan kunnolla ja laittaa asu päälle? hahah, no ei sentään! luultavasti hän ei enää ikinä tulis sen jälkeen mun luokse...:D

Vein tänään autoni porukoille, kun se viedään huomenna autokorjaajalle. Konepellin alla on joku pieni reikä, josta tulee vesisateella vedet sisään ja mulla on joka sateen jälkeen pieni uima-allas siellä kuskinpuolen jalkotilassa. Oliskohan pitänyt koittaa laittaa kylpykuulia sekaan, niin olisi saanut jalkakylvyn samalla kun ajaa autoa? Eipähän jalat rasittuisi ajaessa pitkiäkään matkoja! 

Siellä porukoilla oleillessa mulle iski joku ihme halu päästä sienimetsälle ja lähdettiin Hessun kanssa rämpimään pusikoihin.. Kyllähän se kannatti, sillä löysin aika kivasti kanttarelleja, joista tulee huomenna maailman täydellisin sienikastike!:)
Ensin siis perataan sienet ja huuhdellaan kaikki viimeisetkin roskat pois ja sen jälkeen sienet pilpotaan, laitetaan pannulle, lisätään sipulia, ruskistetaan voissa ja lisätään Floran kolmen juuston kerma. Voila! Parasta uusien perunoiden ja salaatin kanssa. Kannattaa kokeilla, jos tykkää sienistä!

Kokkailuista innostuneena väsäsin porukoilla myös yks kaks tuulihattuja.
Otin pari mukaan maistiaiksi..Tuulihattuja on maailman helpoin tehdä, laitampa siitäkin pienen ohjeen tänne:


 Tuulihatut:
2dl vettä
100g voita
1  1/2dl vehnäjauhoja
3 munaa

Kiehauta vesi ja voi kattilassa, lisää kiehuvaan veteen kaikki jauhot ja sekoita kokoajan, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoista. Anna taikinan jäähtyä ja lisää sitten munat yksi kerrallaan voimakkaasti sekoittaen samalla. Annostele taikinaa ruokalusikalla pienet nokareet pellille ( tuulihattu kohoaa isoksi!) ja paista uunissa 200 asteessa n. 20 min. tai, kun tuulihattujen pinta on jo vähän rusehtava. Tärkeää! Älä missään nimessä avaa uuniluukkua paistoaikana, sillä muuten tuulihatut lässähtää! 
Kun tuulihatut ovat tulleet uunista, anna niiden jäähtyä hieman ja sen jälkeen avaa varovasti veitsella ja lisää haluamasi täyte. Itse laitoin näihin omiini kermavaahtoa ja omenahilloa!:) Ihania syksyisiä suussa sulavia tuulihattuja NAM!:)

7 kommenttia:

  1. Oot ollut taas niin kauniina! :)

    Mun tekis mieli maistaa sieniä, mut en uskalla. Oon monia vuosia sitten maistanut ja mulle jäi niin kamala kammo, että en vieläkään oo pystyny maistaan. En ees herkkusientä :D

    Anniina

    VastaaPoista
  2. oi että sulla on ihanan vaaleat hiukset! :)

    VastaaPoista
  3. Anniina: Kiitos<3 Kannattaa kyllä ehdottomasti maistaa!:) Oot saanut huonosti tehtyjä sieniä, jos sulle on jäänyt kammo, mutta kokeileppas tota kastiketta, niin lähet siltä seisomalta sienimettälle hakemaan lisää..;D

    Maryanneh: Kiitoksia paljon:)

    VastaaPoista
  4. Kanttarellikastike on kyllä huippuhyvää! Teen monesti tuolla samalla ohjaajia kastikkeen ja laitan sitä voidellun ruisleivän päälle :D täytyy koittaa myös tota tuulihattujen ohjetta, kun se oli noin helppo ;)

    VastaaPoista
  5. Tellu: Aivan loistavaa!:) Tota kastiketta vois kyllä syödä mielin määrin..ainoa huono puoli taitaa olla, että vatta voi mennä sekaisin, jos syö paljon.:D

    VastaaPoista
  6. ootko vielä ottanut sitä tatuointia? :) milloin ajattelit ottaa?

    VastaaPoista
  7. näytät kerrassaan upealta tossa kuvassa !

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.