torstai 2. helmikuuta 2012

Sneaking

Olen palanut halusta näyttää teille kuvia uudesta kodista, mutta vieläkin jotkut tavarat/huonekalut ovat hujan hajan. Päätin lievittää tuskaani julkaisemalla pari sneak peek -kuvaa asunnosta!:) Kuvat ovat pikkusen huonolaatuisia, koska täällä ei riittänyt valo siihen aikaan, kun kuvat nappasin.




Suuntaamme viikonlopuksi elämysmatkalle Kuopioon, joten palaan blogin pariin vasta ensi viikolla. Toivottelempa siis nyt jo hyvät viikonloput kaikille!:)

19 kommenttia:

  1. Näyttää niin ihanalta, toivottavasti nähdään pian lisää kuvia :) Ja hei meillä on kaksi tuollaista samanlaista karvaista rahia/pikkutuolia :D Mistä oot ostanut noi omas? Me löydettiin semmosesta kaupasta ku Minimani Seinäjoella... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä pikkuinen löytyi Ideaparkista samaisesta kaupasta!:D Maalasin vain rahin jalat valkoiseksi, kun ennen olivat pyökin väriset.:)

      Poista
    2. Aijaa haha! :D Hei hyvä idea! Taidankin ottaa sulta vähän inspiraatiota ja tehdä saman noille omille, huomattavasti kivemman näköiset maalattuina :)

      Poista
  2. lupaavan näköistä! :) itsellä kans tuo home sweet home tarra :D katoin eka et iha ku mun kämpästä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, meillä taitaa olla sitten samanlainen sisutusmaku!:D

      Poista
  3. ooo, tervetuloa kuopioon! :D voiks sut bongata jostai :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:D Mä en itseasiassa tiedä yhtään, missä päin siellä aion liikkua, koska oon menossa sinne nyt ensimmäistä kertaa kavereiden luokse kyläilemään.:) Kai me jonnekin viihteelle silti lähdetään lauantaina, eli jossain saattaakin törmätä!:D

      Poista
    2. okeii, itsekin olen lähdössä lauantaina baareilee, eli pitää katella jos suhun sattuis törmäilee! :D

      Poista
    3. se olis mahtavaa!:D ihana saada uusia tuttavuuksia!

      Poista
  4. Hei osaisitko vähän auttaa, että kuinka saa louis vuittonin sivuilta tilattua? En tiä miksen osaa/saa/pysty sieltä tilaamaan.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ehkä huonoin ihminen vastaamaan tähän, koska en osaa itse tilata mitään ulkomaalaisilta sivuilta:D Tarviin aina jonkun ihmisen apua siihen. Kysy hei joltain tutulta tai kaverilta apua, kenellä on kokemusta ulkomaisilta saiteilta!:) Varmasti osaa auttaa!

      Poista
    2. Oletko sinä käynyt ostamassa laukut Helsingin liikkeestä vai tilannut Vuittonin omilta sivuilta? Jos tilasit, niin tilasitko ranskan vai minkä maalaisen sivun kautta?

      Poista
    3. Speedyn ostin netistä ja neverfullin liikkeestä.
      Speedyä ostaessa en kyllä tiedä minkä maan sivulta se mahto olla, kun tosiaan tuttava auttoi sen tilaamisessa. Mutta eikös sinne Vuittonin sivulle saa lähetettyä ihan sähköpostiakin? Kannattaa kysyä suoraan vaikka sieltä?

      Poista
  5. Mistä tuo lamppu on peräisin? Haluaisin samanlaisen, jotta voisin laittaa sen sisään jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Ikeasta!:) Mutta tuota lamppua ei saa auki niin, että sisälle vois laittaa jotain:( Mulla oli sama idea meinaan mielessä

      Poista
  6. Hellou!!! IIIhanalta näyttää uusi koti, samanlainen sisustusmaku näyttäis meillä olevan!! Ja tuo "baaritaso", nam!!! Olen blogisi satunnainen lukija, nkyisin jopa vakkarilukia, sen verran njuo korupostaukset on inspiroivia, KIITOS!! Vaikutat ihanalta persooalta muutenkin, ois kiva tutustua livenäkin:) Lupaan,että jos suinkin sutbongaan, niin käyn hihasta nykimässä, Tosin kaukana asun, mutta never know!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan mielettömän ihanasta kommentista!<3 Tuli niin hyvä mieli tästä.:) En ole vähään aikaan tänne blogin puolelle mitään kirjoittanut, kun ei ole ollut mitään intoa, mut tästä viestistä tuli sellainen energiapotku, että kohta taitaa ilmestyä uutta postausta.:) Kiitos ja ihanaa päivää sinulle <3

      Poista
  7. Mistä tuo ihana Home Sweet home tekstitarra on? :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.