torstai 6. syyskuuta 2012

Huomenta torstai!

Tää on kuva eiliseltä, mutta koska en ehtinyt kirjoittelemaan koko päivän aikana mitään tänne, niin laitan tään  nyt. Eihän tuossa asussa mitään erikoista oo, mutta parempi teksti kuvilla, kuin ilman!:)

Nyt on sellanen työjakso, että mulla ja :lla menee vapaapäivät ihan ristiin eikä oo kauheesti päiviä, jollon oltais yhtäaikaa kotosalla kunnolla. Meillä olis suunnitelmia lähteä taas Helsinki-Tukholma-Helsinki risteilylle ja vaan odotellaan viikonloppua, kun voidaan se toteuttaa. Tarkoituksena olis lähteä vähän ostoksille Tukholmaan ja rentoutua yhdessä. Sain viime synttäreilläni :lta lahjaksi 200€ lahjakortin Stokkalle, tarkoitus oli ostaa se Michael Korsin musta satchel hamilton laukku, mutta niitä ei ollut silloin kaupassa ja sain lahjakortin, jotta voin ostaa sen sitten itse, kun niitä taas löytyy ja ollaan Helsingissä ja arvatkaa vaan ryntäänkö sitten ostamaan sen jahka päästään sinne stokkalle! Oon odottanut kiltisti nyt melkeen jo puoli vuotta ja lahjakortti on poltellut lompsassani.:D Ja mustalle laukulle on aina käyttöä, varsinkin kun en sellaista entuudestaan omista!

:lla on ensi kuussa synttärit ja mun pitäis keksiä sille jotain kivaa.. Ei ehkä mitään materiaa, vaan jotain sellaista, minkä se muistaa aina. Se on hassua, kun ihmiset aina ajattelee, että lahjan täytyy aina olla materiaa, että sen muistaa. Kyllä kauneimmat hetket elää mielessään aina uudelleen ja uudelleen ja se lämpö, mikä muistelusta tulee on korvaamaton! Ainakin siihen asti, kunnes tulee joku alzheimerin tauti eikä muista omia sukulaisiaankaan saati itseään.. Mutta siihen on toivottavasti kaikilla meillä piiitkä aika!:D

Ihanaa torstaita kaikille ja muistakaahan osallistua arvontaan, jossa arvotaan 50€ lahjakortti Korumaa.fi -verkkokauppaan!:)

3 kommenttia:

  1. Silja! Mä olin just tulossa kehumaan miten kiva tup asu on ja sitten sä kehtaat väittää, että siinä ei oo mitään erikoista! Saisit hävetä! :-D<3

    VastaaPoista
  2. Mistä toi bleiseri on? Tosi hyvän näköinen!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.