torstai 27. syyskuuta 2012

Kiva ilta!Tänään on ollut ihan kiva päivä sateesta huolimatta! Pääsin töistä viideltä ja menin kuudeksi mun uuden ihanan kaverini Anniinan kanssa Amarilloon syömään iltapalaa..:)
Tilattiin yhteiseksi Chick Sampler, enkä tiennyt, että sen sisältöä oltiin "vähän" muunneltu.. Alkusipsit tuotiin pöytään ja me siinä nakerreltiin ja kumpikin totes, että ei hirveesti ikinä syö niitä sipsejä, kun haluaa jättää tilaa sille oikealle ruualle. Noh, meidän ruoka tuli sitten pöytään ja ranskalaisten tilalle oltiinkin vaihdettu lisää tortillasipsejä!:D Oli kyllä vähän kuiva annos.

Se on muuten kummaa, miten toisten kanssa tulee niin hyvin toimeen, ihan kuin olisi tuntenut tämän aina, vaikka on vasta vähän aika sitten tutustunut. Juttua tulee niin paljon, että suu vaahtoaa ja sanat menee sekaisin!:D

Nyt odottelen, että tulee töistä kotio. En halua mennä nukkumaan ennen, koska tiedän, etten kumminkaan saa unta.Illalla vaihdoin saappaat uusiin kenkiini, mutta kävellessäni niillä koko illan, huomasin, että ne ovat vähän isot mulle.:/ Noo, sitten vaan villasukkaa jalkaan, niinku mun työkaveri sanoi!:D Kohta tosiaan täytyy jo melkein alkaa käyttään niitä!


Ja kiva kuulla, että edellisestä postauksesta oli hyötyä ja näyttäkäähän vaan niille uroksille sitä tekstiä myös, että osaavat varautua vähän paremmin kun on aika!;) Varsinkin siitä huomenlahjasta, kun moni mies niin väittää, etteivät ole koskaan kuulleetkaan asiasta, muka naisten keksimä hömpötys!:D


5 kommenttia:

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.