maanantai 22. huhtikuuta 2013

B-day party ♥


Lähdin lauantaina junalla kohti Tamperetta ihanan ja kauniin Anniinan syntymäpäiviä viettämään. Mua jännitti alussa ihan hirveästi, kun istuskelin junassa odottamassa, että saavuttaisiin Tampereelle!:D Oon aina kova jännittämään, vaikka kyse olis ihan vain vaikka junallakin matkustamisesta. Pelkään, etten löydä junalippua, kun konduktööri saapuu tarkastamaan lippuja tai että myöhästyn koko junasta tai joskus, kun kävin koulussa junalla pelkäsin, että mun pysäkki menee vahingossa multa ohi!:D Niin ei onneksi päässyt nyt käymään, vaan saavuin turvallisesti Tampereelle.

Anniina saapui mua juna-asemalle vastaan ja olo rentoutui heti, kun nähtiin! Oli aivan ihanaa päästä vihdoin näkemään ihan livenä, kun oltiin puhuttu jo kauan aikaa, että meidän pitäis ehdottomasti järjestää joku tapaaminen! Se tunne, kun tulee toisen kanssa heti niin hyvin juttuun, ettei olisi uskonut sen olevan ensimmäinen tapaaminen!


Höpöteltiin, naurettiin, leivottiin muffinseja ja alettiin pikkuhiljaa laittautumaan, kun ensimmäiset vieraat alkoivat saapumaan ja ihana Annika tuli juuri sopivasti, kun oltiin lähdössä ulos napsimaan asukuvia!

Tässä näettekin mun päivän asua, josta näittekin jo pientä sneek peakia aiemmassa postauksessa! Mekko on siis Nellystä ja oli kyllä ihan nappiostos! Tää päällä oli ihana juhlia, kun ei puristanut mistään kohdasta ja vaikka asu oli löysä oli se kuitenkin ihanan naisellinen.:) Kimallekorkkarit ostin joskus Seppälästä ja laukku on H&M:n meikkipussukka, mikä toimii mun mielestä tosi kivasti clutchina!



Synttärisankari oli niin kaunis (niin kuin aina!) että ihan silmiä häiki!
Ensin poseerataan nätisti...
..sitten alkaa vähän naurattaa...
..ja lopulta revetään täysin!:D

Nää on varmaan ekat päivän asu kuvat mun blogissa, jotka on tällaisia selkeitä kokovartalokuvia päästä varpaisiin! Voi, kumpa aina sais napsittua näin hyviä kuvia näin parhaassa seurassa!
Bloggaamisessa ehkä parasta on juuri se, että pääsee tutustumaan niin moniin ihaniin ja samanhenkisiin ihmisiin! Toivottavasti nähdään kaikki pian uudelleen! Anniinan kanssa meillä onkin jo pieniä suuria suunnitelmia vapun varalle!;)

Vaikka asukuvia otettaessa naurettiinkin vatsat kippuralla, ei se lämmittänyt tarpeeksi, sillä ulkona oli todella kylmä tuuli! Ja tällaiset hepenet, kuin minullakin oli päällä,  jäätyminen oli taattu, joten oli aika mennä takaisin sisätiloihin!


Vieraita alkoi saapumaan paikalle enemmän ja oli ihanaa nähdä lisää uusia tuttavuuksia! Kilisteltiin, herkuteltiin, naurettiin ja jutusteltiin ja Anniina availi saamiaan lahjoja, joista yksi oli hauska "Aikuiset" ystäväni -kirja, jonne me kaikki vieraat kirjoitimme oman ystäväsivumme!:)

Niinkuin Anniina omassa blogissaan tokaisikin, niin vieraita oli tosiaan paaljon enemmän, kuin kuvat antaa ymmärtää! Jotenkin niitä kuvia ei tullutkaan napsittua niin paljoa, kun oli niin paljon hauskaa tekemistä!:)

ihanat Anniina ja Anna

Loppuillasta jotkut meistä lähti vielä vähän humputtelemaan Tampereen Fat Ladyyn, jossa en ole koskaan ennen käynytkään!:) Niinkuin en oikeastaan missään muussakaan Treen yökerhoista!:D Oli todella hauska ja ikimuistoinen ilta!

Kiitos vielä ihana Anniina ja kaikki muutkin ihanaiset aivan mahtavasta illasta!

29 kommenttia:

  1. Kiitos vielä täälläkin kun tulit, oli ihan mahtavaa! :)♥ Ens viikkoa odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulee ihan mahtis vappu!:D ♥

      Poista
    2. No äläpä!!! :D♥ Varotan jo nyt sitten, että Tampereen vappu on aikamoinen :DD

      Poista
  2. Hei miks kuvat on noi huonolaatusii? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti bloggerin kuvanlataus teki tehtävänsä.:( Vaikka pienensin noita kuvia, niin niistä tuli tollasia, tiedä häntä.:(

      Poista
    2. Ja noi jotkut ulkokuvat oli niin tummia, että piti vähän lisätä valoisuutta, se varmaan auttoi myös asiaa:O

      Poista
    3. Kuvien lataaminen bloggerin kautta tosiaan heikentää aika paljon kuvien laatua, huomasin sen itsekin kun ennen sitä kautta kuvani latasin. Nykyään käytän Flickriä ja siellä kuvat pysyy tosi hyvälaatuisina! :)

      Poista
    4. Mäkin haluisin käyttää jotain muuta kuvapalvelinta, mutta en osaa käyttää niitä!xD

      Poista
  3. Vitsi kuinka nättejä misuja on ollu liikenteessä! <3

    VastaaPoista
  4. Vitsi oot kyllä niin upeen näkönen, kattelin jo annikan blogista noita sun kuvia ja jäin kyllä kattoon toisekskin minuutiks!:D Tykkään tosta asusta ihan sairaasti:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos itsellesi mahtavasta illasta, oli kyllä ihan huippua tutustua! <3 :)

    VastaaPoista
  6. tutunnäkönen mekko, huomattavasti kauniimpi sun päällä kuin tuolla nellyn mallikuvissa :)

    VastaaPoista
  7. Eksyin Anniinan blogin kautta tänne ja vähän aikaa selattuani tajusin et oon vieraillu tääl joskus ennenkin, mut nyt täytyy kyllä ihan liittyy lukijaksi, ettei tää sun blogi pääse uudelleen katoamaan! :)

    Oot ollu tosi kauniina, niinkuin koko teidän juhlaporukkakin mitä nyt on nähny esim. Annan ja Anniinan blogeista :) <3

    Ihana lukee tällasista bloggaajatapaamisista, voikun itsekin joskus pääsis osallistuun jonnekki missä on useampiikin bloggaajia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne taas♥ Ja kiitoksia kovasti:) Täytyy järkkäillä joku bloggaajien suur tapahtuma, että pääsisi näkemään ja tutustumaan!:D

      Poista
    2. Se olis huippua! Täältä turustaki melko nopeesti pääsee esim. Helsinkiin käymään :)

      Poista
  8. Kiitos itsellesi, oli hauska tutustua! :) Mä bongasinkin sut tänään cosmosta, kattelin et heeetkonen, ompas siinä tutun näköinen tyttö! ;-D

    VastaaPoista
  9. Siis sulla on niin mielettömän kaunis asu näissä kuvissa! Ehkä kaikkein kaunein näkemäni asu ikinä! Ihana mekko, laukku, kengät...! Mistä oot löytäny noin upean mekon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanainen♥ Mekko on Nellystä!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.