torstai 18. huhtikuuta 2013

MakeUp Time With IsaDora


Cosmopolitanin toukokuun tähtibloggaajana yhteistyökumppani IsaDora lahjoitti minulle pienen pussukan meikkejä. Samantyylisillä meikeillä(värit ym.)minut meikattiin tähtibloggaajapäivänäni, joten värimaailma oli minulle erittäin sopiva.


Pussukasta löytyi kaikki tarpeellinen kokonaisen meikin luomiseen ja ei kun tuumasta toimeen!:)


IsaDoran meikkivoide ja valokynä. Kyllä huomasi eron laadukkaan meikkivoiteen ja markettituotteiden välillä. Pysyvyys, kesto ja tasoittuminen on aivan eri luokkaansa!


Luomiväripaletissa kauniit ruskean eri sävyt. Helposti levitettävissä ja ihanan pigmenttisiä!
Poskipuna oli todella ärtsyä tavaraa, sillä pienikin sipaisu siveltimellä sai aikaa punaisena hohtavat posket! Tätä täytyy levittää aika varovaisesti, jos ei halua ennen aikaista vappumeikkiä!:)


Ripsiväri ja kajal -kynä. Olen käyttänyt kynämäistä kajalia viimeksi silloin, kun opettelin meikkaamaan, joten tätä oli aluksi todella hankalaa levittää, kun olen tottunut nestemäiseen eye-lineriin, jossa on ohut sivellinpää. En levittänyt kajalia koko yläluomen pituisesti, vaan lopetin puolessa välissä, ettei tule liian tummaa ja suttuista lookkia. Sitten ripsiväriä ylä- ja alaripsiin ja sipaisu makean väristä kosteuttavaa huulikiiltoa huulille. Voila!


Meikistä tuli ihanan raikas, vaikka esimerkiksi luomivärit olivat aika tummia! Tykkään ihan hirveästi, eikä tuo kaja kynäkään mikään hullumpi tuote ole!;)


Mitäs tykkäätte?



14 kommenttia:

  1. Tosi upea meikki! Oot niin kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Hmmp.. Eikös nuo IsaDoran meikit ole nimenomaan myöskin markettituotteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti ymmärsit, mitä tarkoitan markettituotteilla.:) Siinä tapauksessa YSL, Kanebo ym. ovat myöskin markettituotteita, kun niitä myydään Sokoksessa..

      Poista
    2. Nojoo.. itse miellän markettikosmetiikaksi ne merkit, joita saa esim. Prismoista, kuten IsaDoraa. Sokoksellakin usein markettituotteet on sijoiteltu hieman eri paikkaan kuin merkkikosmetiikka. Mutta en siis tarkoittanut, ettei IsaDoran meikit voisi tuntua laadukkaimilta kuin vaikka Rimmelin..

      Tässä muuten aika hauska kirjoitus juuri tästä aiheesta.. mielikuvistahan se kaikki on kiinni..:)
      http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/02/10/halpiskosmetiikan-imagopohdintaa/

      Poista
    3. Noo, itse en oo törmännyt IsaDoran meikkeihin Prismoissa, paitsi jos siellä on ihan Sokoksen oma Emotion -liike.:) ja kemikaliot.
      IsaDora on kyllä vähän edullisempi, mutta ei minun mielestäni kylläkään markettituote?:) Tää on siis ainakin mun mielikuvani, kun en oo tosiaan törmännyt marketeissa.

      Poista
    4. Kyllä ainakin meilläpäin löytyy citymarketista ja prismasta Isadoran meikkejä. Mielikuvana on että olisin niitä nähnyt myös tarjoustalossa ja säästöpörssissä. Itse ainakin miellän markettimeikiksi siis kyseisen merkin. Eikä siinä mielestäni mitään pahaa ole..

      T. Toinen. Ano

      Poista
    5. Oho, täällä Porissa ei vaan sitte oo näkynyt!:) itsekään en myöskään pidä ollenkaan pahana mitään markettituotteita, kun itsekin niitä käytän ja edullisempikin voi olla hyvää!:)

      Poista
  3. Tou meikki on kuin tehty sulle! :) Niin sun tyylinen.

    VastaaPoista
  4. Täälläkin myydään prismassa isadoran meikkejä. Pidän kyllä itse niitä laadukkaina markettimeikkeinä. :)

    Ihana meikki, sopii hyvin sulle!

    - Anette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) IsaDora on juu aika laadukas markettimeikki!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.