tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tuesday 23.4.2013

Kimalle neule/Seppälä, Rannekoru/Kalevala, Laukku/Michael Kors, Housut/Zara, Ballerinat/Spirit Store
Ihanaa tiistaita kaikki!:) Olen lähdössä vähän ajan päästä töihin ja halusin rakentaa päivän asuni noitten mun uusien ballerinojeni mukaan, eli musta ja kulta on päivän teemana!

Me tehtiin eilen illalla aivan mielettömän hyvää tonnikala/katkarapu salaattia ja söin sitä vielä aamupalaksi äskettäin. Salaattiin laitettiin jäävuorisalaattia, tonnikalaa, valkosipulissa marinoituja katkarapuja, tilliä, avocadoa, sitruunamehua, makaronia(kun ei ollut pastaa) ja päälle keitettyjä kananmunia! Nam nam!:)

Mun ystävä Pia tulee huomenna taas parturoimaan :men hiukset ja nostamaan mun teippipidennyksiä, kun pitäisi värjätä tuo kamala tyvi pois. Saadaan molemmat sitten vapuksi siistit päät!:)

Huomenna mun blogini siirtyykin sitten kuukaudeksi tuonne Cosmopolitanin sivuille! Tulen laittamaan tänne sitten aina linkkiä, jotta löydätte uuden postauksen yhtä helposti.:)

Mutta nyt meen vielä vähän siivoilemaan kotia ennen töihin lähtöä, palaillaan!


8 kommenttia:

  1. voi että, kadehdin niin tota sun upeeta tukkaa:) mustaankin pukeutuessa blondit hiukset tuo luonnostaan raikkautta asuun, brunetella värillä menee helposti tummempi asu tukalaksi :S onnea tähtibloggaajalle, oot sen ansainnut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon ihanasta viestistäsi♥ Tuli niin kiva olo tästä!:)

      Poista
  2. Oijoi, aivan ihana asu! Löysin just sun blogin ja oon kyllä tosi tykästynyt tähän :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on aivan mahtava blogi! Löysin sen vasta, ja selailin varmaan 3 tuntia läpi vanhoja postauksia :D Aion varmasti jäädä lukijaksi! :) Vaikutat ihanalta, aidolta ihmiseltä, ja tosiaan tää blogi on juuri sellainen mistä tykkään! Hyvää kevättä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla!♥ Tuun aina niin iloiseksi tällaisista viesteistä!:) Toivottavasti viihdyt vielä pitkään blogini parissa!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.