tiistai 6. toukokuuta 2014

Forget your doctor`s number


2014-05-024

Vaikka mäkin sairastuin tähän monia muitakin ihmisiä vaivaavaan kevätflunssaan, mun olo on ollut ihanan energinen ja pirteä! Tää kesä vaan tuo tullessaan niin monia ihastuttavia asioita, että eipä tällainen pieni kevätflunssa paljoa haittaa! Mulla on tällä hetkellä niin onnellinen ja onnekas olo!

Oon saanut tutustua aivan upeisiin ihmisiin, joiden kanssa on hyvä olla ja jotka saavat hymyn huulille pelkästään heitä ajattelemalla. Te siellä ruudun toisella puolella jaksatte aina piristää kauniilla viesteillänne, ette tiedäkään, kuinka monena aamuna olen saanut nousta sängystä hymyssä suin. Työkaverit/ystävät on ihan huippuja ja jokainen työpäivä tuntuu menevän hurjan nopeasti, kun on niin hauskaa. Ensiviikon viikonloppuna saan tänne rakkaita tytsyjä juhlimaan mun vanhenemistani ja vaikka vuosia tulee kokoajan pelottavasti lisää, en tunne vanhenevani päivääkään! Kesälomakin alkaa neljän viikon päästä ja silloin toivottavasti ollaan jo hyvässä vauhdissa meidän raksallakin! Meidän molempien vanhemmat ovat niin hurjasti auttaneet tontilla, ettei sanat riitä kuvaamaan sitä kiitollisuutta. Juhannuksena ystävämme menevät naimisiin ja meille tulee kolme rakkaudentäyteistä vuotta yhdessä A:n kanssa. Aaa, mun tekis mieli vaan halata kaikkia teitä ja lähimmäisiäni just nyt ja kiittää! Kiitos, että olette tavalla tai toisella mun elämässäni!:)

P.S.Eiköhän noi pöpöt lähe viimeistään tän tekstin jälkeen, kun on niin imelää tekstiä haha.;D


14 kommenttia:

  1. Hei mistä noi sun tabletit on ostettu ja onko siitä pitkä aika? Oon etsinyt just tollasia :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihana postaus, sai kyllä väkisinkin hymyn omillekkin huulille :) Niin piristävää ja positiivista! Ja aivan huippukivahan se on kuulla (vaikka en sua tunnekaan tms), että sulla on noin onnelliset fiilikset :) Vähintäänkin yhtä iloista ja aurinkoista toukokuun jatkoa sinne!

    Erika

    VastaaPoista
  3. Ihana hyvänmielen postaus :)♥♥ sun blogi on kyllä ihana ja olet hurjan kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan siirappista. Mulla on vähän samanlainen fiilis, asiat on alkaneet järjestymään ja opinnäytetyö on vihdoin palautettu! Se kyllä harmittaa, että missaan sun synttärit töiden takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis ollut niin ihanaa nähdä pistästä aikaa, mutta kyllä me vielä järkätään joku tapaaminen, vaikka kesällä!:)♥

      Poista
  5. Oot kyllä upee ja ihana :) <3 kiitos kun bloggaat :) säkin piristät meitä lukijoita kun oot niin ihana ja kirjotat kaikkee kivaa :) koska tekisit videoo :)) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti ihana♥ Videota on kyllä ollut suunnitteilla!:) Ihana myös kuulla, että sellaisestakin on kiinnostusta, vaikken minä en kovin hyvä videoiden kanssa olekaan:)♥

      Poista
  6. Mulla kans vähän sama fiilis, nyt kun meistä on tulossa perhe :)
    Vaikka on ollukkin pelkoja, että kaikki ei oo kunnossa ja lääkärissäkin välillä ravattu turhaan, niin aina tulee hyvä fiilis, kun tietää pienen olevan voimissaan. Ja flunssaakin ollut kaksi kertaa tosi pahana pienellä aikavälillä ja tietysti raskausoireita, niin silti sitä vaan on hyvillä mielin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä von niin kuvitella, kuinka ihanalta sinusta tuntuu♥ vaikka oliskin pientä aamupahoinvontia!:) Hurjan paljon haleja ja voimia odotusajalle!:)♥

      Poista
  7. Ihana postaus <3 <3 :) oot niin tuommoinen ihana! :) saithan muutes mun spostin? :) mun blogissa on sille haaste :D hyviä öitä <3

    VastaaPoista
  8. Voi toivottavasti parannut ! Oot kyllä niin ihanan ilonen tyttö ! Tykkään tästä blogista paljon :-) kuule mäki oon just tehnyt blogin , Täs osoite käy kurkkaa jos haluut http://juliaperkio.blogspot.fi/
    Toivottavasti tykkäät :-)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.