torstai 22. toukokuuta 2014

Little lovely gifts

Vaikken lahjaksi mitään toivonutkaan, sain kaikilta tytöiltä kertakaikkisen ihania lahjoja. Multa meinasi oikeesti poru päästä, kun availin paketteja. Kaikki olivat nähneet niin paljon vaivaa minun vuokseni.. En olisi mitään näin upeeta ansainnut, kiitos vielä tuhannesti. Vien teiät kaikki joskus kynttiläillalliselle kiitokseksi!

248
Ansku tietää, että rakastan vaaleanpunaista ja Snön koruja. Hän antoi minulle suloiset vaaleanpunaiset korvikset sekä sydänrannekorun, jotka sopii kivasti yhteen. Lisäksi herkullista suklaata sekä punaista kynsilakkaa. Suklaa on kyllä jo tuhottu.;)

174 172
Tiina on todella näppärä käsistään ja oli ihan itse askarrellut tällaisen upean kukka-asetelman ruusuista ja norjan angervoista timanttikippoon, josta saa muuten kauniin koristeastian meidän kylppäriin, kun kukkien aika on ohi! Meidän keittiön täyttää nyt ihana kesäinen tuoksu.

239 232
Kaikalta sain ihanan TedBakerin meikkipussukan sekä punakullanväriset Guessin ranteen ja kaulakorun, joita olen kuolannut aina töissä ollessani. Työkaveriltani Anniinalta sain vielä Kaikan paketin mukana yllärinä settiin sopivat Guessin punakullanväriset korvakorut.

252 254
Jenniltä ihanan kaunis sisustusaiheinen lahja, servetit ja todella ihana lasinen kippo, jossa oli lisäksi tuikkuja sisällä. Olenkin etsinut tällaisia lasisia kippoja, joissa pientä merihenkisyyttä, meidän partsille!

245 DSC06383
Jennyltä sain jättiläis skumppapullon sekä lahjakortin hänelle kynsiin, kun pääsen taas raksan jälkeen laittamaan kynnet kuntoon. Mulla on jo nyt niin ikävä Jennyn tekemiä huoliteltuja kauniita kynsiä!!


Kiitos teille vielä kerran kaikista näistä ihanista jutuista, minulle olisi kyllä riittänyt se täydellinen ilta kanssanne sekä ihana ystävyytenne, ootte parhautta!

8 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja lahjoja oot saanut sun ystäviltä :) Mäkin haluaisin tollaset Guessin korut! Pitää ehkä miettiä raaskisko ostaa :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Olen kyllä vieläkin ihan pökerryksissä näistä kaikista.:)
      Noi Guessin korut on kyllä tosi ihania! Ihanan näyttäviä!:) Mutta kannattaa tosiaan varoa käytössä, kun ovat korumetallia. Pois vedestä ja kemikaaleista, kuten hajuvedet ja hiuslakat, niin koru kestää pitkään hyvänä.♥

      Poista
  2. Ihania lahjoja olet saanut! Toi meikkipussukka kelpais tännekin. Kysyisin, että mistä toi sun mekko on ostettu, kun on niin kiva toi rintamuskoristelu siinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti.:) Mekko on Nellyltä! http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/te-amo-1134/jewelled-sweetheart-dress-340303-1092/

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.