tiistai 3. kesäkuuta 2014

Viikonlopusta

027 030

Mukavaa tiistaita kaikille ja paljon onnea kaikille valmistuneille ja koulunsa päättäneille vielä näin jälkikäteen!:) Me vietettiin lauantaita A:n kanssa rauhallisissa merkeissä. A teki mulle syntymäpäivän kunniaksi ihanan aamiaisen pöytään ja tuli viemään ja hakemaan mut töistä. Hän oli myös muistanut mua aivan ihastuttavalla synttärilahjalla, Riviera Maisonin ruokalautasilla. Meillä on mielessä kerätä tätä Maisonin astiastoa, kun päästään joskus muuttamaan ja aiotaan karsia raa`alla kädellä kaikki yksinäiset mukit ja kupit pois ja antaa tilaa näille upeuksille.:)

A oli hankkinut meille vielä liput Porin Jazzeille katsomaan James Bluntia! Ihan täydellistä, sillä en ole koskaan ollut Jazzeilla missään konsertissa ja James Bluntia on ihan kiva päästä katsomaan!

2014-06-03

Eivätkä yllärit tähän vielä loppuneet. A vei meidät Torero ravintolaan syömään. Paikka oli espanjalaisen tyylikäs, kivasti sisustettu ja tunnelmallinen. Valittiin molemmat sama menu, alkupalaksi valkosipulivoi etanapannu, pääruoaksi lohta, äyriäiskastiketta, kasviksia ja perunapaistosta, jälkiruoaksi Cava sorbettia tuoreiden marjojen ja makean hillokkeen kanssa. Etanat olivat herkullisia ja jälkiruoan cavasorbetti, mutta pääruoka oli molemmille pettymys. Lohi oli mautonta ja perunapaistoksesta, mikä ei ollut tuoretta saati edes kunnolla lämmintä, tuli mieleen vahvasti koulun ruoka. Ei siinä, että koulujen ruoassa mitään vikaa olisi, mutta tämän tasoisessa ravintolassa en toivoisi saavani lautaselle koulun ruokalamuistoja ja maksaa siitä noin kovaa hintaa.:p

Päivän päätteeksi lähdettiin vielä hommiin meidän tontille ja illalla lämmitettiin sauna ja suunniteltiin hieman meidän tulevaa keittiötä, kun sunnuntaina lähdettiin käymään Ikeassa keittiötä suunnittelemassa! Tuli muuten niin kiva fiilis, kun saatiin loihdittua kunnon hahmotelmaa meidän unelmakeittiölle. Siitä lisää sitten Villa Hundvik -blogin puolella!:) Palaillaan!

045

14 kommenttia:

  1. Hihi, ihana tuo viimeinen kuva teistä :)

    VastaaPoista
  2. Millä värillä/sävyllä värjäät hiukset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lorealin sävyllä vaalea helmenvaalea!:) Olen nyt yrittänyt olla värjäämättä ihan super platinanvaaleilla väreillä, jotta saisin tummennettua hiuksiani luonnollisemman vaaleaksi.:)

      Poista
  3. Ihana kuva teistä!! <3 näytätte niin onnellisilta :) Oletteko lähdössä ulkomaille tänä vuonna ja milloin kesäloma alkaa? :)
    -jenna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti♥ Tänä vuonna ei olla lähdössä matkalle, aiotaan keskittää kaikki energia talonrakennukseen.:) Kesäloma alkaa kahden päivän päästä, jipii! :D

      Poista
  4. Siis rakennatte uuden talon ja otatte sinne keittiön ikeasta, ihan oikeasti?! Eikö Tossa tilanteessa olisi huomattavasti järkevämpää sijoittaa keittiöön vähän enemmän ja hankkia Se jostain ammattilaisesta keittiöfirmasta, jotta keittiö on varmasti laadukas ja kestävä -sekä huomattavasti persoonallisempi kuin Ikean tusinakeittiöt! Ikean keittiöistä kuullut niiiiiin paljon huonoa, mm. Laatikoiden kiskot eivät ole kestäviä ja ovien sekä tasojen pintamateriaalit heikkolaatuisia, joten normaalissakin käytössä niissä alkaa hyvin pian näkymään rumasti kulumaa ja käytönjälkiä. No, kukin tyylillään, halusin kuitenkin kertoa mielipiteeni/kokemukseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että tästä tulee negatiivista ajattelua, mutta näin me aiomme.:) Olemme taas kuulleet ihan älyttömän paljon HYVÄÄ palautetta Ikean keittiöistä ja kodinkoneista! Kaiken lisäksi kodinkoneille tulee 5 vuoden takuu, kun muissa elektroniikkaliikkeissä se perus 2v, jolloin ne yleensä aina hajoaa. Laatikostoille ym. 25 vuoden takuu. Aina ei tarvitse olla kallista, että homma toimii. Kokemusta on!
      Me saimme toteutettua suunnittelemamme keittiön ikean tusinakeittiövalkoimasta!:)

      Poista
  5. Ihana ihana banneri jälleen kerran, kaunistus <3 tulee ihan rhodos-ikävä! Jos oikein muistan et nää on sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 juu kuvat ovat rhodokselta<3 niiiin ihana paikka!:))

      Poista
    2. Missä päin Rodosta olitte? Me ollaa myös miehen kanssa lähdössä ens vkolla Rodoksen Afandouhun, ihanaa:)

      Poista
  6. Mulla on nyt vähän outo, mutta mulle tärkeä kysymys: Tuleeko teille Satakunnan kansa? Eikös se oo Porin paikallislehti? Jos tulee niin sitten voisin vaikka sähköpostissa selittää sulle tän kysymyksen, kun mulla olis eräs pyyntö tähän liittyen.

    Erika

    VastaaPoista
  7. Hehee,ei haittaa!:) kaikenmoisia kysymyksiä saa esittää! Mutta meille ei valitettavasti tule satakunnankansaa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en valitettavasti tunne ketään keltä muulta olisin voinu kysyä, ja olisin toivonut saavani sieltä yhden jutun talteen muistoksi, siks tällästä kysyin. Mutta ei voi sitten mitään :/ Pitää pohtia miten muuten vois onnistua!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.