sunnuntai 19. lokakuuta 2014

IT`S BEEN A WHILE


It`s Been A While - Staind
015
Siitä on aikaa, kun oon viimeksi kirjoittanut tänne kunnolla. Mulla ja meillä on ollut kaikenlaista meneillään ja silloin, kun olis ollut aikaa, mulla ei ole ollut inspiraatiota, kuvia, en ole jaksanut tai meidän tietokone ei ole toiminut. Tälläkin hetkellä pelkään koko ajan, että koska tää kone sammuu taas uudelleen kesken kaiken. Sain tän nyt pysymään päällä jonkin aikaa, mutta yleensä, kun alan kirjoittamaan, niin tää ottaa nokkiinsa ja sammuu, eikä lähde enää päälle. Ei kai tykkää mun teksteistä..:D

Voisin vähän kertoilla, että mitä mulle kuuluu ja miksi oon ollut vähän tauolla täältä blogista. Pääsääntöisesti siis mulle kuuluu ihan hyvää. Meidän koti valmistuu vauhdilla ja joka ilta ennen nukkumaan menoa tulee katseltua erilaisia sisustusjuttuja, pintamateriaaleja ja haaveiltua asumisesta uudessa kodissa. Jouluhulluna mä jo uhkailin vieväni jouluksi meidän muovikuusen raksalle piristykseksi, kun en tosiaan aio nyt enää tähän meidän vanhaan kotiin joulua enää rakentaa. Ensi vuonna joulua vietetäänkin sitten meidän upouudessa kodissa, jee! Talomme vaiheista voitte tosiaan kurkkia Villa Hundvik blogimme puolelta, jahka keretään sitäkin taas päivittämään!:)
Häitämme olen myös suunnitellut kovasti ja ideoita pursuaa ikkunoista ja ovista. Olisiko täällä mahdolisesti kiinnostusta kuunnella häähullutuksistani?:)

Meille tänne Poriin muuten avataan ihan kohta uusi upea kauppakeskus Puuvilla, johon aukeaa liuta ihania uusia liikkeitä meidän timanttimme lisäksi!;) En malta oottaa, että pääsee tekemään jouluostoksia ja löytöjä kotiin! Eli tervetuloa vain shoppailemaan tänne meidänkin hoodeille!:)
omena
Sneak peekiä vähän blogigaala -asusta sekä upeista kuvauksista, joissa olin!:)

Ensi lauantaina lähdetään Anskun ja Susanin kanssa Helsinkiin Indiedays Blog Awardseihin. Upeeta päästä jälleen näkemään ja tutustumaan upeisiin ja ihaniin bloggaajiin! Itse vain tuntuu vähän hölmöltä lähteä, kun en ole pitänyt blogistani viime aikoina kovinkaan hyvää huolta.. Toivotaan kuitenkin, että se inspiraatio jostain tarttuisi taas mullekin mukaan matkaan. Ihana on kuitenkin huomata, että täällä ollaan kaivattu minua ja höpinöitäni, kiitos siitä.

Halloweenia lähdetään viettämään kaveripariskunnan luokse Treelle ja suunnitelmissa olisi napostella karmaisevan näköisiä, mutta herkullisia halloween ruokia, pelata lautapelejä ja illan huipennukseksi katsoa joku hyytävä kauhuleffa, jotta ei varmastikaan saada unta palloon sinä yönä.:p Mä tykkään ihan hirveästi kaikista tällaisista teemajuhlista ja tykkään panostaa tunnelmaan! Aiotteko te juhlia halloweenia jollain tavalla?
010
Mutta ei hyvää ilman huonoakin.. Kerron nyt vähän asiasta, mikä on painanut harteillani jo jonkin aikaa. Ihan siis oikeiden helvetillisten hartiakipujen lisäksi, jotka ovat kestäneet lääkekuurista ja hieronnasta huolimatta jo yli kuukauden verran, Hessukin on ollut nyt pitkän aikaa kipeänä ja se jos mikä on saanut mut huolen ja epätoivon partaalle. Kaikki alkoi loppukesästä, kun Hessu alkoi yskimään hirveästi. Luulin sitä aluksi kennelyskäksi, kun sitä on ollut liikkeellä ja tätä ollaan sairasteltu meillä ennenkin, mutta kun kävimme eläinlääkärillä verikokeissa, todettiin, että tulehdusarvot olivat aivan huipussaan. Hessu sai kortisonipiikin ja antibioottikuurin ja eläinlääkärin toteamus, ettei kaikki ole ihan kunnossa sai huolestumaan entistä enemmän. Kun kuuri viimein loppui, kävimme kontrollikäynnillä lääkärillä, jolloin eläinlääkäri tunnusteli Hessun kurkkua ja edelleen todettiin ärsytystä keuhkoissa. Hessu sai taas pitkävaikutteisen kortisonipiikin ja pitkän antibioottikuurin. Lääkekuurin aikana huomasin, että yskiminen väheni, mutta ei poistunut kokonaan ja nyt, kun kuuri on kokonaan loppunut, yskä on taas muuttunut pahemmaksi. H on muuten voinut ihan hyvin. On iloinen ja leikkisä oma itsensä ja omaa hyvän ruokahalunkin. Silti se, kun tiedän, ettei hän ole täysin terve, painaa mieltä ja teen kaikkeni, jotta yskä saadaan hoidettua pois. Huomenna otetaan jälleen verikokeet ja toivon ja rukoilen, että saamme pian jotain vastauksia, että mikä Hessua vaivaa ja miten hänet saadaan taas terveeksi.

A tulee vasta ensiviikon perjantaina kotiin, eikä keretä näkemään, kuin vilaukselta, kun lähden seuraavana päivänä sinne Helsinkiin. Ikävä on ihan hirveä, mutta kyllä sitä yhteistä aikaa vaan arvostaa entistäkin enemmän ja otan kyllä kaiken vapaistani irti, kun saan taas viettää aikaa rakkaani kanssa!

Sellaista tänne kuuluu. Huh, olipas taas helpottavaa purkautua pitkästä aikaa.. Kyllä sen vaan huomasi, että on pikkuiset patoutumat olleet päällä, kun tekstiä riittäisi vieläkin, mutta jätetään seuraavillekin postauksille vähän jutun aihetta! Ja hienoa huomata myös, ettei tietokonekaan sammunut kertaakaan kesken kirjoittamisen.:) heh, tästä on hyvä jatkaa! Rentouttavaa sunnuntaita!

32 kommenttia:

  1. Voi ei! Toivottavasti Hessu tulee kuntoon eikä jäisi mitään jälkiä tuollaisesta epämääräisestä taudista. Mullakin on aina ollut koira lapsuuden kodista saakka tähän päivään ja ymmärrän täysin tuskasi koiran puolesta. On ne niin rakkaita otuksia ettei sanat riitä kuvaamaan. <3 Toivottavasti saisit itseskin kuntoon! Hieman täällä jo pelästyin, että ootkohan sä seuraava joka ilmottaa, että ei jatka bloggaamista, onneksi ei :) Ihana kuulla taas sun elämästä ja arjesta. Kerro ihmeessä häähullutuksistasi :) Oot niin luova ja keskeliäs ihminen, että susta inspiroituu tälläiset ei niin luovatkin ;D

    - Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveästi ihanasta tsemppiviestistäsi, en oo lopettamassa, vaikka välillä hieman hiljaista täällä onkin ollut.:) ♥ Pariin otteeseen ihan tosissani mietin, mutta kyllä se kirjoittaminen on sen verran edelleen lähellä sydäntä, etten voisi. Toivotaan joo, että huomenna selviäisi, mikä Hessua vaivaa ja saa kunnon hoidot, vähän vaan pelottaa ajatus siitä, kun antibiootit ja kortisonipiikit on aika myrkkyjä, eikä vieläkään oo tepsinyt.:( huoh, mutta toivotaan, että kaikki kääntyy hyvin päin.♥
      Ja ihana kuulla, että kaikki höpötykseni ja häähömpät ovat tervetulleita!:) Ihanaa syksyä!

      Poista
  2. Ihanaa kuulla susta "pitkästä" aikaa :) ja ikävä toi Hessu juttu :( kyllä se paranee, usko pois ! :) koira on hyvissä käsissä kun hoidat sitä niin rakkaudella aina :) hih ;) mitä kaikkia kauppoja sinne muuten tulee sinne kauppakeskukseen, osaatko sanoo : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihana kuulla tällaisia ihania kommentteja, kiitos paljon. ♥ Toivotaan juu, että huomenna lääkärissä selviäisi, että mikä ihme Hessua vaivaa.:)
      Tuonne Puuvillaan on tulossa mielestäni tosi kivoja kauppoja! Tästä linkistä pääsee vähän kurkkimaan, mitä on tarjolla:http://www.kauppakeskuspuuvilla.fi/tilat
      Itse innostuin hirveästi etenkin indiskasta, clas ohlsonista, stadiumista, new yorkerista ja pancho villasta!:)

      Poista
  3. Toivottavasti Hessu tulee pian kuntoon. ❤️ Hääsuunnitelmista olisi hauska kuulla, ne kun ovat täälläkin päin ajankohtaisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan.♥ ♥ Ja ihana kuulla, että häähömpötykset kiinnostaa!:D hihii

      Poista
  4. Ihana kuulla susta, mulla on ollut oikeastaan jo ihan ikävä kuulumisiasi :) Ehdin jo huolestua, että ethän vaan ole lopettamassa... Olet niin ihana ja aito ja kirjoituksistasi saa aina piristystä päivään sekä susta ylipäätään saa hurjasti inspiraatiota kaikenlaiseen itsetekemiseen ym :) Ja mitä niihin "häähullutuksiin" tulee, haluan ehdottomasti kuulla! <3 Palan jo halusta saada tietää mitä kaikkea olet suunnitellut... Aikamoinen häähullu siis itsekin olen ;)

    Hessulle pikaista paranemista ja rapsutukset täältä ruudun takaa <3 Kyllä hän varmasti tulee pian kuntoon :)

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielettömästi näistä ihanista sanoista.♥ En lopeta en, se olis ollut ihan väärä päätös!:) Ihana kuulla, että pääsen jakamaan kaikkia hääsuunnitelmiani tänne bloginkin puolelle! Oon niin intoa täynnä!♥ ainakin on paaaaljon askartelua luvassa, sen lupaan!:D

      Poista
  5. Olipa ihana huomata sulta postausta <3 Oon niin pitkään sun blogia seurannut :) Mua kiinnostaa ainakin kuulla sun häähullutuksista <3 Oon seurannut myös teidän raksan etenemistä tuon toisen blogin kautta! Hyvältä näyttää :) Surullista, että hessulla on ollut rankka syksy :s Toivottavasti Hessu tulee kuntoon eikä jäisi mitään jälkiä tuollaisesta taudista. Kaikista harmillistahan se on elää epätietoisuudessa ;/ Toivon siis enemmän kuin kovasti että kaikki järjestyy pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia♥ Ihanaa, että olet pysynyt matkassa mukana näin pitkään♥
      Toivotaan, että eläinlääkärissä selviää, mikä on. Just niinkuin sanoit, tää epätietoisuus on pahinta, kun ei tiedä, miten voisi toista auttaa.:(
      Juu, olen itsekin ihan hämmentynyt meidän talosta, että kuinka nopeasti se on edennyt ja voi ihan tosissaan alkaa ajatella talon sisustaa!:D

      Poista
  6. Toivottavasti Hessu tulee pian kuntoon ja teidän elämä pääsee jatkumaan iloisemmin mielin :). Ihana kun tulit pitkästä aikaa kirjoittelemaan ja katsoin jo instassa noita kuvia, ne oli tosi upeita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihana kuulla, että mun höpinät täällä on toivottuja, tällaiset viestit tsemppaa aina!:)♥

      Poista
  7. Kivaa kuulla sustakin. :) Ja toivottavasti Hessu tulee pian kuntoon. Tosi kiva muutne toi Puuvilla, pakko mennä kattoo - lähtisitkös vaikka mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ilman muuta!:) Sinne on tulossa niin mahtavia uusia kauppoja!

      Poista
    2. No upeaa! Ja joo, niin on tulos et pakko päästä kurkistelemaan. Laitaks vaiks sähkistä vai FB-viestii, et millos sopis?

      Poista
  8. Aion kyllä viettää Halloweenia, jos se vaan mahdollista on :) . Joko kotona kaksistaan miekkosen kanssa tai kolmistaan meidän pikku prinsessan kanssa tai sitten synnytyslaitoksella synnyttämässä pikkuista.

    Vaihtoehtoja on monia, mutta toivon, että kolmistaan saataisiin viettää tuon uuden perheenjäsenen kanssa Halloweenia :)
    Ja kiva, että pitkästä aikaa postasit. Oon käynyt vähän väliä täällä kurkkaamassa, josko ois uutta postausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, teillähän on ilman halloweeniakin sitten jännät ajat meneillään!:) Paljon onnea♥

      Poista
  9. Olipa ihana tulla käymään kun sai huomata sun jälleen postanneen, ihanaa! :)
    Ja harmin paikka toi Hessun kohtalo, toivottavasti H paranee pian <3 meilläkin oli koiran kanssa samanlaista mutta onneksi kyse olikin vain tuosta kennelyskästä ja saatiin muru hoidettua kuntoon. Kamalaa oli yrittää raukkaa rauhoitella kun toinen häntä heiluen halusi leikkiä ja juosta pallon perässä :')

    Ja täällä kans hääsuunnittelua, joten ihan mielellään kuuntelisin myös sun suunnitelmia ;)

    - Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla!:) ♥ En oo kans uskaltanut Hessua lenkkeilyttää mitään hirveen pitkiä tai rasittavia juoksulenkkejä, kun raukka on saanut ihan pienistäkin lenkeistä välillä sellasia astmatyyppisiä hengenahdistuskohtauksia.:"( Toivotaan tosiaan, että kaikki kääntyy pian parhain päin.

      Hei ja kiva kuulla myös, että hääjutut kiinnostaa!:)

      Poista
  10. Voi vitsi mä ilahduin, kun kirjauduin Bloggeriin ja huomasin sun postanneen :) Sun postauksia onkin jo kaipailtu! Kiva kuulla, että sinne kuuluu pääosin hyvää blogihiljaisuudesta huolimatta, mutta tosi kurjia noi pari ikävää juttua :/ Mä pidän peukkuja, että Hessun yskälle löytyis pian syy ja sen myötä myös joku hyvä hoitokeino! Ja toivottavasti sun hartiakivutkin helpottais - mä muistan yhdessä vaiheessa, kun mun oli koko niska-hartiaseutu täysin jumissa ja ne kivut + sen aiheuttamat päänsäryt, huimaukset yms oli kamalia. Mulla muuten autto siihen tavallista hierontaa paremmin osteopatia :)

    Erika

    PS.Sain just eilen kuulla, että mun pitää lähteä isänpäivänä käymään Porissa ja mua harmittaa, kun olin alunperin ajatellut (en siis tiennyt tota ajankohtaa aiemmin) rohkaista itseni ja kysyä kiinnostaisko sua moikata mua :) Vaikutat kuitenkin niin mukavalta ja herttaselta eli tutustumisen arvoselta täällä blogissa, ja eipä mulla asu enää ketään kaveriakaan siellä Porissa. Harmi juttu, että toi ajankohta on nyt tollanen! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii ihana Erika, kiva kuulla.:)♥ Tottakai, jos joskus oot tänne Poriin päin tulossa, voidaan nähdä! Ilmottelehan siis ihmeessä itsestäsi!:)
      Mä kävin tänään aamulla apteekissa ostamassa mobilatia tänne töihin, kun tuntuu ihan tuskaselta välillä! Ihan kauheaa tällanen hartiakipu, kun tuntuu, ettei mikään auta!:s Luulen, että sain sen siitä, kun maalasin meidän taloa ja kun alkoi olemaan jo vähän viileämpiä ilmoja, sai vetoa.:( Vaikka kyllä pukeudun tosi lämpimästi, mutta siltä en sitten päässyt välttymään. Toivotaan, että me Hessun kanssa nyt parannuttais tai ainakin Hessu!♥ Onko toi osteopatia jotain nivelten niksauttelua?:D Sattuiko se?

      Poista
    2. Hei omalla koiralleni oli myös yskimistä ja eläinlääkäri epäili nenäpunkkia. Tähän sai sitten lääkityksen eikä ole sen jälkeen yskinyt. En tietenkään voi vannoa Hessulla olevan samaa mutta halusin vain mainita tällaisesta. Toivottavasti syy selviää ja Hessu parantuisi pian! <3

      Poista
    3. No tosiaan isänpäivänä oon ainakin todennäköisesti tulossa, mutta arvelin sen olevan ehkä huono päivä näkemiselle, koska yleensä kaikki haluaa sen ymmärrettävästi viettää oman isän seurassa :)

      Ja ei, ei ollu mitään sellasta toi osteopatia ainakaan mun kohdalla, vaan se oli osittain aikalailla samanlaista kuin hieronta ja sen lisäks siinä oli sellasia tiettyjä liikkeitä miten se osteopaatti sitten liikutteli esimerkiks mun käsiä. En oikein osaa selittää sitä, mutta yhtään ei sattunu vaan oli rentouttavaa :)

      Erika

      Poista
    4. Anon: Ei ole nenäpunkki, mutta tällä hetkellä kyllä toivon, että sellainen olisi, kun käytiin verikokeissa, eikä vieläkään tiedetä, mikä yskän aiheuttaa. Valkosolut ovat koholla, mikä viittaa joko allergeeniin, virukseen tai loiseen.:( Ensi kerralla, jos tämä lääke ei tehoa, otetaan kattava verikoe, mikä lähetetään Amerikkaan asti analysoitavaksi ja siitä pitäisi sitten näkyä kaikki. Huh, toivon, että tää nyt pian loppuisi..


      Erika: No juu, hieman ajankohtana huonompi, mutta jos tulet joskus toinen kerta!:) Kuulostaa hyvältä tuo osteopatia. Mun täytyykin vähän perehtyä siihen tarkemmin. Mua nimittän pelottaa vähän nuo hierojat, en ole koskaan ollut, mutta nehän yleensä hieroo aika kovaa ja mä oon niin herkkä!:DD

      Poista
  11. Ihanaa että kerkeilit postailemaan! Ikävää että Hessulla on tuommoinen vaiva, toivotaan että syy ja hoito löytyy pian ♥ Hääjuttuja olis kiva lueskella näin itsekin häitä ensi vuodelle suunnittelevana ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla!♥ Hääjuttuja siis tulossa!:))

      Poista
  12. Voi ei, meillä kans molemmilla koirilla lääkärikäyntejä nyt takana. Kyllä ne harmittaa todella paljon! Koita jaksaa! ♡ Tiesän myös tunteen, mies tekee reissutöitä ja tulee myös parin viikon päästä kotiin.
    Ja kiitti vielä, wellingtonin kello on ihana jonka myit mulle ;)
    Tiia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidänkin haukuille paljon haleja♥ On se kyllä raskasta, kun oma hauva vauva sairastelee..:( Ja varsinkin, kun A on ollut poissa pitkään, on ollut ihan sellanen olo, että kaikki on kaatunut mun niskaan ja oon vaan valvonut ja huolehtinut ja valvonut.:D Eiköhän tämä tästä.♥

      Poista
    2. Ja hei ihana kuulla! On ne DW:n kellot kyllä niin ihania! Jos joskus tykkäät vaihdella rannekkeita, niin meiltä löytyy kyllä eri värejä!:)

      Poista
  13. Voi, toivottavasti Hessu on pian taas kunnossa! Tuli oikein paha mieli teiän puolesta, pystyn niin hyvin samaistumaan tilanteeseen kun meilläkin tuntuu vuorotellen olevan koirat kipeenä, ja mä kun yleensä vähän (:D) ylireagoin niin mun mielestähän ne tekee vähän väliä kuolemaa millon mistäkin syystä.. mutta koirat on onneks tosi sitkeitä tapauksia, ja yleensä niin kauan kun niille ruoka maittaa ja ne jaksaa lähteä lenkille niin ei oo kyse mistään hirveen vakavasta. Ei varmasti lohduta sillä hetkellä kun se kaikki tietämättömyys pelottaa, mut kyllä ne vaan niin monesta uskomattomasta asiasta selviää :) Tästä esimerkkinä eräskin Nakki, joka söi pussillinen ksylitolipurkkaa ja tossa se vaan edelleen porhaltaa, vaikka eläinlääkärin tuomio oli kuolema tai ihan vähintään elinikänen maksavaurio..
    Huh tulipa avauduttua! :D Mutta pointti oli se, että koittakaa pärjäillä Hessun kanssa ja sä selkäkipujes kanssa! <3 Sit kun vähän tilanteet rauhottuu niin täytyy kyllä nähdä eiksje?? :) :)

    Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos ihana Heini♥ Hahaha Nakki on kyllä sellainen kaveri, ettei pienestä lannistu!:D Hän halusi kait raikkaamman hengityksen!:D Voin vaan kuvitella, kuinka paniikissa oot ollut, apua!!

      Joo siitä oon kyllä tosi helpottunut, kun Hessu on muuten tosi pirteä ja syö erittäin hyvin ruokansa ja vatsa toimii! Mun täytyy kans välillä vähän hillitä itseäni, etten olisi heti jonkin oireen sattuessa lähtemässä siltä seisomalta päivystykseen! On ne karva vauvat vaan sen verran rakkaita ja kun he eivät osaa puhua ja kertoa, mikä on hätänä.♥
      Yritetään nyt järkkäillä jotain tapaamista, kun on ollut ihan hirveä ikävä! Justiinsa ajattelin sua ja laitoit viestiä tänne!:D Kohta muuten taitaa tulle Thor tai Hobitti elokuviinkin, niin ne on ainakin nähtävä teiän kanssa!:D

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.