maanantai 27. lokakuuta 2014

SKUMPPAA JA BLOGIGAALAA

003 007
2014-10-261h
Lähdettiin lauantaina kahdentoista pintaan Susanin kanssa täältä Porista ajelemaan Tamperetta kohti ja kun meillä oli mukavasti vielä aikaa odotellessamme Anniinaa, päätimme kipaista käymään nopeasti Ikeassa. Mulla oli mielessä ostaa sellaiset kullanväriset pallovalot, toinen shampanja cooler kulho sekä pari lampaantaljaa, mutta mukaan tarttuikin pehmoinen neuleviltti sohvalle, suloisia lumipallon näköisiä kynttilöitä sekä vaniljan tuoksuisia tuikkuja. Pallovaloja en löytänyt ja kun Ikeassa saa yllättäen ajan kulumaan kuin siivillä, alkoi meillekin tulemaan jo pienoinen kiire, enkä lähtenyt enempää niitä valoja etsimään.

Koukattiin meidän tuore kosmetologi kyytiin keskustasta ja matka jatkui kohti Helsinkiä. Me oltiin perillä noin kuuden aikaan ja mentiin heti tilaamaan hotellin ravintolasta meille ruokaa huoneeseen. Sitten korkattiin skumppapullot ja herkuteltiin hedelmillä ja pikkusuolaisella. Laittautuminen iltaa varten sai alkaa!

Löysin jokin aika sitten Nellyn alesta tosi upean maximekon, jossa on kivan erikoinen ja näyttävä yläosa. Koruiksi ostin molempiin ranteisiin kevyet kullanväriset rannerenkaat ja sormukset H&M:sta, jotka sopi mielestäni kivasti mekkoon.
On muuten yllättävän vaikeaa miettiä ulkopukeutumista juhla-asuun sopivaksi tällaisilla ilmoilla, kun ei oikein tarkene enää kunnolla missään trenssissä ja paksu untuvatakkikin on taas aika kuuma. Maxin kanssa yleisestikin on tosi hankala saada sopimaan mitään takkia niin, että se näyttäisi hyvältä. Joku lyhyt pörröinen karvatakki olis kyllä aika ihana ja sellaista metsästinkin sitten seuraavana päivänä Helsingistä ja päädyin siihen tulokseen, että Susan saa ommella mulle yhtä upean karvatakin, kuin itsellensäkin, mä kun en hirveän hyvin taas hallitse tuota ompelu puolta!:)
012 022 023 2014-10-26
Me lähdettiin paikan päälle itseasiassa tosi myöhään, kun oltiin touhotettu koko päivä kauheassa kiireessä ja hotellihuoneessa oli niin mukava rentoutua ja siemailla shampanjaa ja höpötellä kaikenlaista! Itseasiassa olisin voinut helposti jättää menemättä koko gaalaan, kun oli niin hauskaa muutenkin, mutta kun tänne Helsinkiin asti oltiin lähdetty juuri tätä varten niin eikun kipittelemään paikan päälle.:) Kun viimein saavuttiin Tivoliin, palkintojen jako oli jo pidetty ja tuntui että monet olivat lähteneet jo poiskin. Me löydettiin onneksi heti ihanaa seuraa toisista bloggaajista, valloitettiin pieni sohvaryhmä ja istuskeltiin ja höpöteltiin kaikenlaista kuohuvan parissa! Oli todella hauska ilta ja oli upeaa saada tutustua uusiin ihmisiin!:) 
033 035
Seuraavana päivänä heräiltiin kaikki yllättäen tosi aikasin hotellin aamupalalle. Syömisen jälkeen alkoikin väsyttämään ihan hirveästi ja painuttiin takaisin peteihin nokosille, huonoin tuloksin, kun meidän yläkerrassa joku tömisteli kantapäillänsä niin lujaa, ettei siinä metelissä saanut unen päästä kiinni. Hassua, miten noi "ylä- ja alakerran naapurit" aina vainoo mua kaikkialle!:D Vähän siinä väsytti, kun pakkailtiin tavaroita takaisin laukkuihin ja ajateltiin pitkää ajomatkaa, mutta pieni shoppailukierros kaupungilla piristää aina!
Käytiin siis kiertelemässä vähän kauppoja ja mentiin syömään herkulliset pizzat ennen kotiin lähtöä italialaisravintola La Famigliaan. Mä tilasin pizzan, jossa oli artisokkaa, oliiveja, parmesanjuustoa, pinjansiemeniä, rucolaa ja basilikaöljyä. Oli muuten oikeasti tosi hyvää ja suunnittelinkin seuraavalla  kerralla kokeilevani tehdä kotona pizzaa samoilla täytteillä! Nam nam!

Kun pääsin vihdoin kotiin olin ihan hurjan väsynyt, mutta sain jostain inspiksen alkaa somistamaan meidän olkkaria, kun laittelin ostamiani Ikea juttuja paikoilleen! Kun A tuli kotiin, kaikkialla paloi kynttilät ja kodissa vallitsi ihana rauhallinen tunnelma. Sitten vain kullan kainaloon, Hessu jalkoja lämmittämään sohvalle ja Vino Shown pariin!:)

5 kommenttia:

  1. Tuo sinun mekkosi on ihan mahtavan näköinen :). Teidän viikonloppu kuulostaa tosi kivalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ite tykkäsin siitä kanssa kovasti, kun oli vähän erilainen!:) Tällaiset viikonloput on välillä kyllä hauskoja irtiottoja arjesta!:)

      Poista
  2. Voi että, teidän ilta kuulostaa niin kivalta :) Ja sä oot aivan upeana (kuten aina), vau! ♥

    Erika

    VastaaPoista
  3. Oot niin kaunis!<3 Millaiseen takkiin lopulta päädyit, kun lähditte gaalailtaan? :)
    Itselläni on tulevana vknloppuna tiedossa illanviettoa ja nyt on kans ongelmana, että minkäköhän takin sitä pukisi illalla päälle, kun kuitenkin muuten aion pukeutua mekkoon! Vaikeaa:D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.