sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Aurinkoinen päivä

IMG_6058Sain lauantaina aurinkoiseen päivään aurikoista seuraa, kun Pipsa tuli meille kylään! Kierreltiin ensin vähän täällä meidän talossa ja esittelin paikkoja, kunnes oli aika siirtyä pöytään. Olin väkertänyt meille vähän keväisempää naposteltavaa pöytään ja istuttiin monen monta tuntia pöydän ääressä höpisemässä kaikenlaisista blogijutuista ja meidän viime viikolla ilmestyneestä haastattelusta paikalliseen Porilaine lehteen (jutun voitte käydä lukemassa täältä).
Bloggaaminen on kyllä niin paljon rikastuttanut mun elämää, sillä en olisi aluksi voinut kuvitellakaan, että siinä tapaa niin paljon uusia upeita ihania ja erilaisia persoonia!
IMG_6033 IMG_6054 IMG_6060 Sain Pipsalta tällasen ihanan ruusupuskan, jonka voi istuttaa ulos, jos haluaa. Tää on niin kaunis, että sopii kyllä kovin nätisti sisällekin, mutta olis kiva saada se kasvamaan myös meidän pihalla! Täytyy ilmojen vähän lämmetessä alkaa siis istutuspuuhiin! Kyllä musta vielä joku viherpeukalo tulee tätä menoa.:) Nyt jo saanut kaksi kasvia elämään täällä talossa ja toinen alkanut kukkimaankin, mikä on sinällänsä jo saavutus! Yleensä olen kovin huono kasvien kanssa ja oonkin yrittänyt välttää niitä sen vuoksi, kun sain kaktuksenkin kuivumaan pystyyn.. Mä tarviin selkeesti sellasia kasveja, mitkä ei ota heti nokkiinsa, jos niitä ei muista kovin usein kastella.
IMG_6029 Hessu otti lepoa, kun oli ensin todennut Pipsan vaarattomaksi.
201613 IMG_6065 201614
Siinä höpöttelyn lomasta havahduin ja katsahdin äkkiä kelloa, ettei yksi tärkeä ohjelma mene sivu suun!  Siirryttiin olohuoneeseen katsomaan mitäs muuta, kuin Haluatko Miljonääriksi -ohjelmaa ja testattiin tietysti samalla omaa tietämystämme. Mä en olis kyllä päässy kovin pitkälle tässä kisassa, ainakaan noilla kysymyksillä! Jotkut kilpailijat saa ihan super helppoja kysymyksiä, kun taas toisilla tulee heti alussa joku ihan älytön kysymys. On kyllä tosi hauskaa ja jännittävää seurata, kuka pääsee lähimmäs miljoonaa.
unspecified34 IMG_6070 Niin se päivä taas vaan hurahti. Oli kyllä mukavan piristävä lauantai!:) Nyt mulla olis vuorossa taas vähän askartelua, jotta saan kaikki koristukset valmiiksi kaverini yllätysjuhliin, joten oikein rentouttavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hei, tuli mieleen katsellessa näitä kuvia, että onko teillä mattoja missään? :) Ainakin näytti ettei tuossa olohuoneessa ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!:) Ei ole vielä mattoja, mutta tuohon olkkariin tykkäisin kyllä laittaa! Mielessä on kyllä muutama kiva malli, mutta katsotaan mihin päädyn.:) Meillä kaikuu täällä talossa kuitenkin aika paljon,kun on korkea tila, niin matto vois hyvinkin auttaa siinä suhteessa!

      Poista
  2. Ihana herkkupöytä teillä ja mukavan kuuloinen päivä/ilta :) Mä oon ihan koukuttunut tohon Haluatko miljonääriksi ja aina pyrin katsomaan sen jonkun kanssa, jotta voidaan kisailla kumpi tietää enemmän oikeita vastauksia. Btw toi sun paita on tosi kiva, oon ihastunut tohon nyörimuotiin totaalisesti :)

    Kävin lukasemassa ton teidän haastattelun, hyvä juttu oli :) Mua jotenkin järkyttää ja hämmentää valtavasti noi lieveilmiöt - on ihan käsittämätöntä miten kauheita juoruja ja julmia haukkuja ihmiset esimerkiks keskustelupalstoilla kirjottelee. En vaan kertakaikkiaan voi käsittää mikä se motiivi sille on ja miten ihmiset ei yhtään ajattele pidemmälle. Yhdestäkin nimeltämainitsemattomasta bloggaajasta on viime aikoina saanu lukee niin järkyttävää tekstiä, jossa kehotetaan tappamaan itsensä yms. Aivan sairasta :/ Ja teistäkin etenkin Pipsa on sellainen, johon liittyviin ilkeyksiin törmää yllättävän usein jossakin. En vaan todellakaan ymmärrä mistä se viha ja katkeruus häntäkin kohtaan kumpuaa, kun pitää täysin tavallista hyvän mielen blogia eikä oo tehnyt mitään, mistä kenenkään luulis voivan provosoitua. Mutta hatunnosto teille molemmille, että jaksatte inhottavista anonyymeista huolimatta pitää piristäviä blogejanne pystyssä ja olla itse aina asiallisia ja ihania kaikkia lukijoitanne kohtaan esimerkiks kommenttiboksissa!

    Mukavaa alkavaa viikkoa ihanainen <3

    Erika

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.