maanantai 25. huhtikuuta 2016

Hyvää huomenta Rakas ♥


IMG_5566 Pääsin mukaan Indiedaysin ja Vaasanin ihastuttavaan  sano se leivällä- kampanjaan, jonka ideana on kertoa tunteet leivän muodossa. Mä tiesin heti kenelle mä haluan tehdä tämän. Ehdottomasti omalle rakkaalle miehelleni.

Me ollaan oltu naimisissa nyt vähän reilu puoli vuotta, oltu yhdessä kohta viisi vuotta ja voin sanoa rehellisesti olevani onnellisempi, kuin koskaan. Mieheni tuli mun elämääni ihan yhtäkkiä. Sillon, kun en olis koskaan voinut odottaa, mutta niinhän se usein meneekin.
Mieheni osaa ilahduttaa, rakastaa, lohduttaa, koskettaa, pussata ja nauraa. Hän omaa yhtä hölmön huumorin, kuin minä. On ihailtavan kärsivällinen, eikä koskaan suutu, vaikka osaan joskus olla tosi ärsyttävä ja vaikeakin. Meillä on tismalleen samanlainen maku niin ruoan, karkkien, kuin sisustuksenkin suhteen ja elo on oikeasti niin helppoa yhdessä. Me innostutaan toistemme jutuista ja ideoista ja voin rehellisesti sanoa, että samalla, kun mun mies on mun elämäni rakkaus ja intohimo, on hän minulle myös parhain ystäväni.
IMG_5564
Mieheni rakastaa ruoan laittoa todella paljon, tykkää kokeilla kaikenlaisia uusia juttuja ja mä oon etuoikeutettu koemaistamaan kaikkia niitä ihania ruokia, mitä hän valmistaa. On oikeasti niin ihanaa tulla kotiin työpäivän jälkeen, kun ruoka on aina valmiina pöydässä, kun mieheni on kotona. Haluan, että mieheni tietää, että arvostan häntä, hänen tekojaan ja hänen tekemäänsä ruokaa yli kaiken. Kerronkin sen hänelle usein, mutta nyt oli ihana tehdä vastavuoroisesti pieni yllätys hänelle.
IMG_5576
Me ollaan molemmat ihastuttu näihin Vaasan erilaisiin Taika paahtoleipiin ja melkein aina kaapista löytyy jotain makua. Lempparini tällä hetkellä on Vaasan Taika Herkku Kaura, jossa on yllätyksekseni mukana myös omenaa ja auringonkukansiemeniä! Tykkään tosi paljon, kun viipaleet ovat ohuita ja ovat ihanan rapeita paahtamisen jälkeen. Leivät ovat myös erittäin kuitupitoisia ja ovat siksi myös todella täyttäviä ja ravitsevia aamu- tai välipalaksi. Plussaa myöskin laktoosittomuudesta!
IMG_5563
IMG_5570 IMG_5579 Mä halusin  tehdä kauniin, mutta täyttävän aamiaisen rakkaalleni. Leikkasin piparimuotilla sydämenmuotoisen aukon Vaasanin kauraleipään ja paistoin siinä kananmunan. Leivästä tuli mun mielestä todella aurinkoinen ja maukas! Lisukkeeksi paistoin rapeaa pekonia ja pikkuruisiin  paahdettuihin sydämiin laitoin palan cheddar juustoa, sivelin ruohosipuli tuorejuustoa ja ripottelin muutaman rucolanlehden. Puristin myös itse porkkanaveriappelsiinimehua. Santsileipiä tein myös, jottei nälkä jää kurnimaan.;) Oli ihana nähdä mieheni ilostunut ilme, kun hän näki tämän annoksen! Pieniä, mutta sitäkin tärkeimpiä tekoja.

Käynnissä on nyt myös todella kiva lukijakilpailu! Indiedaysin ja Vaasanin Sano se leivällä -kampanjan lukijakilpailussa  jaetaan leivän taikaa Instagramissa. @Vaasan_leipomot arpoo Instagram tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai, jotka palkitaan herkullisin eväskorein(arvo n.40€!) Julkaise siis omalla Instatilillä leipäterveisesi hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot ! Paljon onnea kaikille kilpailuun osallistuville!
IMG_6205

8 kommenttia:

  1. Ei vitsit! Kuullosti ihankun minä oisin kertonut miehestäni :D se myös tykkää laittaa ruokaa yms.. Ja samanlainen kylpytakkikin löytyy häneltä :D ihana postaus ja myös todella ihanaa että oot löytänyt rinnallesi ihanan miehen :) ootte niin upea pari ja niin hienot häät oli teillä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana yllätys :) Tuollaiset piristää niin paljon perus arkeakin! Ja nam, kun nuo kaikki näyttää hyvältä <3

    VastaaPoista
  3. Ompas kaunis annos ja ele omalle miehelle. Olet oikeassa pienetkin teot arjessa toisen hyväksi on yllättävän isoja ja ihanalta tuntuvia juttuja. T: Helmi10

    VastaaPoista
  4. Olipa ihana yllätys miehellesi. Just näitä parhaita arjen pieniä yllätyksiä ♥ Tykkään muutenkin sun blogista tosi paljon! Vaikutat todella ihanalta ja ystävälliseltä ihmiseltä ♥ Ilolla aina oottelen sun uusia postauksia :-)

    VastaaPoista
  5. Oi kun herkkullinen setti sielläkin :) Mä kans tykästyin kovasti näihin Vaasan leipiin :)

    VastaaPoista
  6. Vooi! Oot kyllä ansainnut noin ihanan miehen :)

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtava ja ihana yllätys!♥ Näyttää herkulliselle :)

    VastaaPoista
  8. Aivan mielettömän söpö aamiainen niinkuin myös ajatus sen takana! ♥ Sä oot selkeesti sitä kuuluisaa vaimomateriaalia ihan sataprosenttisesti ;D

    Erika

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.