lauantai 23. huhtikuuta 2016

Lasillinen goes bbq

IMG_6251
Heippa! Mun piti kirjoitella tänne jo aika päiviä sitten, mutta perkuleen flunssa iski muhun viime sunnuntaina ja oon siitä asti ollut aikalailla petipotilaana ja levännyt vain. Kuumekin nousi minulle epänormaaliin tapaan  38 asteeseen ja olo oli, kuin jyrän alle jäänyt. Mutta nyt olen onneksi taas palannut takaisin elävien kirjoihin, vaikka tuntuu että vähintään yks nessupaketti menee päivässä!

Oltiin viime viikon torstaina bloggaajakollegoiden kanssa  Lasillinen goes BBQ -tapahtumassa, jossa teemana toimi kesän grillibileet! Päästiin siis maistelemaan Solera & Hardys:n kesäkauden parhaimpia juomavalintoja, viinejä, kuohuviinejä sekä väkeviä ja yhdistimme niiden sopivuutta herkulliseen grilliruokaan. Ilta oli todella rento ja oli tosi kiva päästä testaamaan erilaisia juomia, sillä muuten ei ehkä olis tullut löydettyä näitä uusia yllättäjiä!
IMG_6218 IMG_6231 IMG_6215
Viinin maistelussahan kaikkea juomaa ei tarvitse nielaista, vaan se on sellaista aistinvaraista tutkiskelua, arvioimista ja erilaisten makujen löytämistä. Piti muutenkin olla seuraavana päivänä skarppina aamuvuorossa töissä, joten täytyi ottaa vähän tiukempi linja tässä maistelussa.:D
Solera&Hardys
Ihanat Jenny ja Pipsa
IMG_6343 IMG_6229 IMG_6226
Kuohuviineistä lemppariksi nousi tämä ihanan raikas, mielestäni aavistuksen karpalolle maistuva Veuve du Vernay Ice Rose -kuohuviini. Tää oli sen verran kivan makuista, että vetää vertoja jopa iki-lempparilleni J.P. Chenetille!
IMG_6319
IMG_6331
Tän kesän ehdoton hitti on käyttää viinien kanssa paljon jäitä ja saada aikaan sellanen rento piknik-illanistujais tunnelma. Eli unohda viinien kanssa hienostelu ja ota vähän rennommin!:) Itse ihastuin ihan täysillä Pino Pino Vino Frizzante valkkariin, jossa on hiilihapokkuutta mukana. Juoma oli ihanan kevyt ja kupliva, eikä ollut liian makea. Mä en itseasiassa tykkää yhtään valkoviineistä sillä oon enemmän punaviini-ihmisiä ja siksi tää juoma yllätti mut ihan täysin! Sopis ihan super hyvin kesäpiknikille mukaan!
IMG_6344
Jälkiruoaksi testasimme kesän viileimmät kannujuomat sekä yllättävän herkullista karamellitoffeen makuista Stoli Salted Karamel vodkaa. Mä en yleensä tykkää mistään, missä maistuu vahvasti alkoholi, oon enemmänkin sellanen mehujen lipittäjä, mutta tää tuoksu huumasi niin kovasti, että olihan sitä pakko maistaa. Voisin hyvin kuvitella tän johonkin jälkkäriin tai sekoitettuna johonkin miedompaan juomaan. Tai sitten voisin vaan nuuhkia tätä ihanaa karamellintuoksua! Aah
IMG_6350
Kannujuomista suosikiksi nousi ehdottomasti tällanen raikas limemansikka-kannu, johon kannun pohjalle murskataan ensin reilusti jäitä sekä limelohkoja ja sekaan kaadetaan Sodastreamilla valmistettua mansikkasihiä sekä Stolichnaya vodkaa. Aivan täydellinen viileä kesäjuoma illanistujaisiin, kiitos nam!

Mulle tuli tämän illan aikana paljon ideoita erilaisista kesäjuhlista kavereiden kanssa ja suunnittelin jo hieman sellasta bloggaajapiknikkiäkin!:) Katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi, kun kesä lähenee ja illat lämpenee.

4 kommenttia:

  1. Toi mansikkalimekannu kuulostaa hyvältä kesäjuomalta :) Ite askartelin viikonloppuna simoja, mutta mietin jo valmiiks kaikkia ihania juomia tuleviin illanistujaisiin..Tota melkein pitää kyllä kokeilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi hyvää!:) Just sellasta rentoa kesäjuomaa! Ja ah, sima.♥ Kävinkin jo kommentoimassa blogiisi!^^

      Poista
  2. Täytyy kyllä kompata Terhiä ja sanoo kans, et toi mansikkalime kuulostaa niin täydelliselle kesäjuomalle terasseille :) Ihana kun ootte päässyt tollaseen tapahtumaan, ite en ookkaan vielä koskaan ollut missään juomien maisteluissa mukana. Niin upeita naisia ollut siellä liikenteessä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunokainen♥ Toi mansikkalimekannu oli kyllä tosi herkullista ja just sopivaa lämpimään kesäiltaan!:) Varmaan yks tän kesän hittijutuista itselläkin, kun niin helppo valmistaakin!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.