sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

"Käsi kopelolla salaa, siinä lapasetkin sulaa, koko saunamökki palaa, taas kun saatoin meidät pulaan."


Iltaa kaunokit. Viikonloppu lopuillaan ja huomenna taas töihin. Lievitystä kipuun antaa tiistain vapari.:) Oon menossa silloin kokeilemaan ekaa kertaa spinningiä! En oo koskaan ennen käynyt ja kun tykkään pyöräilystä ja tahdon ennen kesää "hieman" kiinteytyä, voittaa sisällä pyöräileminen 5-0 tuolla liukkaalla pääkallokelillä ajelemisen! :) Otan oman pyörän varastosta vasta, kun kaikki lumet on veks. 
Ainoa harmi on se, kun en saanut ketään kaveria mukaan.. vähän jännittää tuo "eka kerta" :D Ei siinä hikoillessa kyllä kerkee ees juttelemaan, mut olishan se ollut ihan kivaa saada seuraa.:) Ens kerralla sitte.

Kävin piipahtamassa kaupungilla eilen ja löysin Ginasta tuollasen lörttöpaidan hintaan 4,90e. Tykästyin malliin niin, että otin vielä ton värin lisäksi mustan ja vaaleanpunaisenkin! :) Kun kerta olivat niin halpoja. Tosi mukava päällä ja menee kivasti töissäkin sitte.


Eilen tosiaan tuli kavereita tänne mun luokse iltaa viettelemään ja laulettiin sitten karaokea melkein koko ilta.:) Lopuksi päätettiin lähteä vielä tuohon läheiseen pubiin laulamaan, mutta siellä oli joku live-keikka, niin lähdettiin tuolta yhteen pizzeria-baariin syömään pizzat ja laulamaan..ja juomaan parit.:) Oli tosi mukavaa ja nyt kiva valkosipulilöyhkä suussa! :D

Hessu hoopon näköisenä tuossa..:D no olen kyllä minäkin.

Nyt meen paistamaan pari coctail-karjalanpiirakkaa, joita jäi eiliseltä..namm:) Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


Uniklubi - Koko Talvi Kesämökillä

2 kommenttia:

  1. Koko talvi kesämökillä on kyl hyvä biisi, mut tykkään siit alkuperäsestä paaaaljon enemmän! hyvin onnistunu silmämeikki tässä postauksessa btw

    VastaaPoista
  2. chococcino: Joo se leevin biisi on kyllä parempi:)) Kiitoksia kehuista:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.