lauantai 19. maaliskuuta 2011

Toivepostaus: Tunnelmanluojat kodissa

Tällaista on pyydetty ja nyt päätin tämän ajanvietteeksi toteuttaa.:) Olen ottanut kuvia kotini kivoista yksityiskohdista, tunnelmanluojista. Enjoy.:) Edetään huone kerrallaan ja aloitetaan olohuoneesta.


Keittiö:
Isän tekemä tamminen pannualusta<3

WC:
Rakastan ylipäätään kokonaisuudessaan mun vessaa! Kaikki mun vieraatkin, jotka tulee ekaa kertaa mun luokse käymään, sanoo, että vois jäädä asumaan mun vessaan.:-D

Makuuhuone:

Eteinen:
Ja kaikkein paras tunnelmanluoja on tämä valkoinen läjä tässä <3

12 kommenttia:

 1. Aivan upea sisustus sulla! Erityisesti iski silmään tuo hieno antiikkinen "teline" jonka päällä oli kynttilä. Samoin tuo isäsi tekemä puualusta oli tosi upea!

  Ja tosiaan, vessaasi voisi vaikka jäädä asumaan, näyttää ihan joltain deluxe-luokan hotellin vessalta :D

  VastaaPoista
 2. sirunen: hahah, kiitoksia oikein paljon! :)) <3

  VastaaPoista
 3. Ihana sisustus, tunnelmallista!:) Mä tykkään kans ylipaljon tuollaisista tunnelmanluojista :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja ihnia tunnelmanluojia!

  VastaaPoista
 5. sun koti näyttää kivalta :) hyvin oot sisustanu kotoisaks :)

  VastaaPoista
 6. Säähän oot tehny ite seinälle noi "valotaulut" niin minkälaiset valot sulla niissä on? Ku sullahan on niitä 3 kpl ja mitä kuvista oon kattonu nii tulee sit siitä viimisestä taulusta vaan yks johto, joka luultavasti menee sit pistorasiaan? Eli ootko miten asentanu ne? vai onko sulla paristolla toimivat valot vai? :) Selvennätkö vähä mulle ku en tajua. :)

  Tein itelle just kans omaa kämpäään 1 semmosen ja sit laitoin valot sisään ja se menee jo sit yhteen pistorasiaan. Sit jos tekisin 3 nii ne menis jo kolmeen pistorasiaan...hmm auta. :)

  VastaaPoista
 7. Anon: Ikeassa myydään sellasta isoa led -valopakettia!:) Se riitti jokaiseen kolmeen tauluun ja yksi johto vain pistorasiaan. Kaiken huipuksi siinä on myös valonkatkaisija, joten aina ei tarvitse repiä johtoakaan irti seinästä! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.