tiistai 22. maaliskuuta 2011

Vapaapäivä

Vitsi miten ihanaa on viettää vapaapäivää, kun ulkona on ollut niin ihanan lämmin ja aurinkoinen ilma ja on vaan saanut olla ja nauttia!  :) Hessun masu on pysynyt hyvänä ja ollaan molemmat syöty tänään lautaselliset kanaa. Eipä mulla oikeastaan muuta kerrottavaa olekaan, olen pelkkää hymyä vaan nyt! :)


Ainii, Pia pyysi mua ens kuussa hiusmalliksi sellaseen juhlakampaukseen ja oijoi, ku odotan niin sitä päivää jo! Sovittiin, että laitan mun yo-mekon päälle, kun se on sopivan juhlava.:) Eli luvassa kampausta ja meikkiä. Puku on jäänsininen, eli meikki on luultavasti joku sinertävä? Saas nähä mitä Pia mulle keksii!:)


Huomasin muuten, että ei oo enää kauaa aikaa mun synttäreihin..toukokuun vika päivä, mutta aika menee niin nopsaan. Tahtoisin viettää syntymäpäivääni jotenkin erikoisesti..en tiedä vielä miten, mut ei mitään perinteistä juhlaa vaan jotakin...vaikka joku pikku reissu:) ..oon aina näitten mun reissuhaaveideni kanssa:D
Nyt ei taaskaan puhuta ulkomaanmatkasta, vaan pysytään vähän lähempänä..:D Ideoita? Tallinnassa haluaisin käydä..tai Ruotsissa. Sellanen shoppailu-biletys-reissu olis aivan mahtava

 Mukavaa tiistai-iltaa kaikille! :) Jatkan sohvalla lojumista, sillä kohta tulee Salkkarit, Simpsonit ja jatkan niiden jälkeen nauhalta Sex and the city -elokuvaa.:)

P.S. Miss YOU :)

11 kommenttia:

 1. Vapaapäivät on ihania! Etenkin sellaiset kun ei ole mitään erityistä ohjelmaa, saa vaan hengata ja tehdä mitä mieleen tulee :)

  Oi varmasti ihana mennä koekaniiniksi kampausmalliksi! Sellaiseen mäkin voisin suostua mielihyvin, mutta leikkaus- tai värimalliksi en varmaan uskaltautuisi...

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi Sinulla!! Seurusteletko tai tapailetko tällä hetkellä ketään? Saisit kertoa enemmän siitä asiasta :)))

  VastaaPoista
 3. Sofiina: Saman sanat, en vois kuvitellakaan meneväni sellaiseksi hiusmalliksi, missä kampaaja tekee omavalintaisen leikkauksen ja värin.:D Haluan pitää pitkän tukkani ja vaalean värini.

  Anon: Hihii, kiitoksia.:) Kaikki aikanaan.;):)

  VastaaPoista
 4. Eli tapailet, mutta et vielä seurustele? :)

  VastaaPoista
 5. Anon: hahah, nooh, niinkin vois sanoa :D

  VastaaPoista
 6. leikkaus- ja värjäysmalli ei suoraan tarkota et parturi-kampaaja tekee mitä itse haluaa. ainakin kun meillä on värikoulutus mihin otetaan malleja nii malli saa itse päättää mitä haluaa, sama on kyllä ollut leikkauksissa.
  nii ja se mun näyttö mihin silja tuut malliks ni on sellanen kokonaisuus mihin kuuluu just juhlakampaus, juhlaehostus ja juhlavaatteet :)
  mitäs me sit keksittäis sun synttäreille??? mäki meinaan haluun osallistuu niihin :D
  T.Pia

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. piti poistaa mun ed. kommentti, kun siihen tuli niin paljon kirjoitusvirheitä hehee...:D


  Pia: Se jää nähtäväksi.:D Se Sweden kuulostais kyllä aika kivalta!:DD

  VastaaPoista
 9. juu stocholm here we come! :D t.Pimpo :D

  VastaaPoista
 10. Se on sitten nii tytsyt, että meitsikin nähdään Ruotsin kamaralla toukokuun lopussa :D Beware!

  VastaaPoista
 11. Nii ja silja muista et mun valmistujaiset on sit 28.toukokuuta! t. Pimpo

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.