keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Lenkkarilla

Iltaa..Oon tässä yrittänyt tehdä uutta karaokelevyä itselleni, mutta mikään ei toimi..:p Mun dvd-soitin on niin jeesuksenaikainen, ettei se tunnista noita levyjä..ja vikaa on myös ohjelmassa. Täytyy koittaa myöhemmin uudelleen. Hermot menee, kun haluaisin niin laulaa! :) Piti tännekin laittaa uus video, mutta joku toinen kerta sitten.
Käytiin Hessun kanssa tänään päivällä piitkällä lenkillä.:) Oli niin ihana ilma. Vielä, kun sais sen sykemittarin, niin

6 kommenttia:

 1. Nerollako poltat? ja missä muodossa? Onko karaokebiisit avi ja mpeg muodossa eli dvd rippejä? silloinhan ne kai pitää polttaa joko VCD tai SVCD -formaattiin?

  VastaaPoista
 2. Anon: Mulla on joku Deep Burner, mutta sitten latasin Nero10, kun meni hermot, mutta toi Nero10 ei oo yhtään sen selkeempi ohjelma. Se vanha alkuperäinen Nero oli paras, mutta en löydä sitä enää mistään.
  Videot on AVI -muodossa. Täytyy kokeilla tänään illalla uudestaan, josko luonais :)

  VastaaPoista
 3. Heeeippa! Mä itse polttelen nerolla aina sellasia video-cd:itä. En oikeastaan edes tiedä, mitä ne on ja miks teen sellaisia, mut kaikissa soittimissa on levyt toiminut ;)

  VastaaPoista
 4. http://filehippo.com/download_nero_burning_rom/
  Kuinka vanhan version tarvit, oikeasta reunasta valitset sopivan ;)
  Itse käytän 8.2.8.0 versiota ja siitäkin olen asentanu vain ne mitä tarvitsen, ihan suotta asentaa raskasta tilaa vievää ohjelmaa kun vähemmälläkin tulee toimeen.

  http://finnish.feedburner.es/lv/group/view/kl53212/Karaoke_DVD_Burner.htm tätäkin voi kokeilla miten pelaa, lupaa ainakin et olis helppokäyttöinen.

  http://keskustelu.afterdawn.com/forum_view.cfm/3 hyvä foorumi

  VastaaPoista
 5. Anon: Mä oon kans ennen polttanut niitä ja sitä versiota nerosta just haen, millä saa tehtyy noita video-cd -levyjä! :)

  Anon: Kiiiitos paljon osoitteista!! Täytyy vissiin alkaa latailemaan!:D

  VastaaPoista
 6. Katsoin 8.2.8.0 versiosta niin siinä ainakin sai express kohdasta valittua SVCD moden jolla voi polttaa videoita. Vanhemmat versiot saa helpommin myös käyttöön kun löytyy patcheja yms kamaa. :P
  Mut kerro jos kokeilet tota karaoke dvd burneria et pelaako se ok vai ei.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.