tiistai 22. maaliskuuta 2011

Winter Beach


Piti eilen jo tulla kirjottamaan tänne, mutta mulle tulikin jotain ihan muuta tekemistä! Kun tulin eilen töistä kotiin, mua odotti vastassa aivan kaamea löyhkä.. Hessulla oli ripuli ja se oli päästänyt kivat läjät mun olkkarin matolle! :(( Sitten sain ravata sen kanssa noin vartin välein pihalla. Voi raukkaa, mitä lienee syönyt pihalta, että noin meni vatta sekaisin. Nyt on onneksi jo parempi ja sain nukuttua suht hyvin. Ehdittiin käymään jo aamulenkilläkin ja maha näyttää olevan ihan ok. Pidän kuitenkin varalta vielä ruokakuppia poies..

Käytiin viikonloppuna koirarannalla ja Hessu sai riehua oikein olan takaa..:) Tässä hieman koirarannan tunnelmaa:  Vauhdin hurmaa! Silmät menee sekaisin!:D

4 kommenttia:

 1. Tuolla rannalla näkyy jos minkälaista mönkijää. :) Hauska katsella aina työpäivän päätteeks kun siel ne koirat temmeltää. Työpaikka siinä ihan vieressä siis.

  VastaaPoista
 2. PipSa: Varmaan piristää, ku tommosia näkee melkeen jokapäivä sielä riehumassa!!:D

  VastaaPoista
 3. No todellakin! Harmittaa vaan kun ei ole omaa koiraa (aikoinaan olikin)
  Otettais mutta ei voida. :(

  Onneks töissä ja tuolla rannalla näkee koiria. :) Kesällä kyl viel meen joku kerta sinne kattelee, voisko jotain uskaltautuu rapsuttelee. Näin talvisin kun on kiire vaan pois sieltä, mut kesällä vois jäädä vetelehtii. :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.