tiistai 5. huhtikuuta 2011

Believe Me

Haluan kirjoittaa eräästä asiasta, joka vaivaa mua edelleen kovasti.. Juttu liittyy siihen, miksi ajattelin, että mun täytyis pitää blogistani taukoa tai jopa lopettaa kokonaan kirjoittaminen.. Olen saanut kaveriltani, nykyään entiseltä sellaiselta, palautetta blogistani. Siihen sävyyn, että mä olen pinnallinen ihminen ja sen lisäksi vielä narsisti. Haluan tuoda tämän jutun pinnalle siksi, jos joku muukin on ollut samaa mieltä. Haluan oikaista muutamia asioita.

Pidän blogia, koska tykkään kirjoittaa. Innostuin puolitoista vuotta sitten aloittamaan oman blogin pitämisen, kun luin muiden ihmisten blogeja ja juttuja, ja kun kerran kokeilin, niin siihen vain jäi yksinkertaisesti koukkuun. Tämä on minulle harrastus, niinkuin monille muillekin. En yritä millään tavalla pönkittää itsetuntoani tai pitää itseäni millään tavalla julkkiksena, kuka pitäisi  ja miksi pitäisi? En esittele itseäni mitenkään ihmeellisenä ihmisenä, vaan olen aivan tavallinen, en missi, enkä malli. En pidä itseäni todellakaan muita parempana, enkä esitä mitään muuta, kuin oikeasti olen. Elän vain omaa elämääni ja mun mielestä on ollut kiva jakaa esimerkiksi omia inspiraatioita muillekin.

Olen kirjoittanut tähän mennessä normaalista elämästäni, päivän tapahtumista, kuului siihen sitten Hessun ulkoilutusta, ruokaa, kavereiden kanssa bilettämistä, sisustusta, uusia ostoksia tai meikkausta. Se on tavallista elämää, enkä mielestäni ole millään tavoin rehvastellut sillä. Kirjoitan jutuista joista tykkään ja mistä olen kiinnostunut. En ole rikas, enkä omista mitään ihmeellistä, sen enempää, kuin muutkaan. Enkä leiju omalla asunnollani, kun esittelen siitä kuvia täällä. Tykkään vain sisustaa ja tämmöinen on tyylini. En ole syntynyt kultalusikka suussa, vaan olen tehnyt töitä saadakseni itselleni sen vähän, mitä minulla on. Pari vuotta sitten minulla ei ollut omassa asunnossani, kuin sohva, pesukone ja telkkari. Pikkuhiljaa olen kotini rakentanut oman näköisekseni ja pienellä rahalla.

Joku saattaa ulkonäköni perusteella lokeroida minut aivottomaksi tyhmäksi blondiksi, joka ei ajattele mitään muuta, kuin omaa peilikuvaansa, mutta suosittelisin ensin tutustumaan, ennen kuin tuomitaan. Ei hiustenväri tee ihmisestä tyhmempää tai blogi kirjoittajasta pinnallista vain, koska sattuu kirjoittelemaan esimerkiksi vaatteista ja meikeistä.
En pidä itseäni erityisen kauniina ja voin heti nostaa käden pystyyn ja ilmoittaa, että "hei, minussa on virheitä!", ja paljon! En tykkää nenästäni, se on liian iso. Mulla on toisinaan näppyjä naamassa. Minulla on pömppövatta. Mulla on rumat jalat. Ainiin, ja olen liian lyhyt. Ja luonteeltanikin olen joskus liian temperamenttinen.
Tahtoisin olla pitkä, hoikka, mutta muodokas, rohkeampi, rikkaampi, haluaisin valkoisemmat hampaat ja täydellisen ihon. Olen aina halunnut siniset silmät, mutta minulla vihreät silmät. Joskus inhosin niitä, mutta nykyään pidän niistä. Ja aika paljonkin. Olen oppinut elämään virheideni kanssa, vaikka minussa olisi muutettavaa.
Ei aina tarvitse miellyttää muita tai muuttua toisenlaiseksi. Tärkeintä on, että miellyttää itse itseään ja tulee itsensä kanssa toimeen edes jotenkuten. Eikä blogissani ole kuvia itsestäni sen takia, että rakastaisin omaa pärstääni niin paljon, että kuljen melkein kokoajan vaan kamera olalla. Mun mielestä kuvat kuuluvat blogiin. En henkilökohtaisesti itse pidä ainakaan sellaisista blogeista, joissa on pelkkää tekstiä silmän kantamattomiin, eikä kuvia kirjoittajasta tai yhtään mistään muusta. Mielestäni on mukavaa nähdä kuvia kirjoittajasta. Mitä enemmän, sen parempi. Kun luen kiinnostavaa blogia, tahdon tutustua myös ihmiseen. Enkä tosiaan pidä tätä pinnallisena, jos hän ottaa kuvia itsestään, vaatteistaan, meikeistään, kodistaan tai koirastaan...

En aio lopettaa blogini pitämistä sen takia, että yksi ihminen ajattelee minusta näin ja haluaa lopettaa kaverisuhteen blogini takia. Olen hyvin pettynyt.

Fort Minor - Believe Me


22 kommenttia:

 1. Sun kaveris tai kohta varmaan ex kaverillasi taitaa olla täysin väärät kuvat blogin pitämisestä ja millaiset ihmiset blogin pitää!

  Koska suurin osa blogin pitäjistä menee suht samalla kaavalla mitä tulee blogin sisältöön, eli muoti, lifestyle, liikunta, kauneus yms ja ne tehdään omalla tavalla ja omilla kuvilla lisättynä joten jokainen blogi on erilainen vaikka aiheet olisi samankaltaisia tai tyylisiä.

  Ehkä moni ei ymmärrä sitä miksi itsestään ja asunnosta laitetaan kuvia nettiin ja luullaan joksikin tyrkyksi sen takia kun halutaan olla ns.esillä netissä, mut se on vähän pakko, toki voisi esiintyä ilman kasvoja mut se taas herättäisi paljon kysymyksiä.

  VastaaPoista
 2. hyvä kirjoitus:-) sun blogi on mukavaa luettavaa!

  VastaaPoista
 3. sä tiedät kyllä ketkä on sun oikeita ystäviä <3
  Pimpo <3 Blöndi

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, oli pakko tulla kirjottamaan. Oon lukenu sun blogia jonkun aikaa, ja tykästyin heti tähän, musta tuntuu just siltä et oot ihan oma ittes etkä esitä mitään. Vaikutat tosi sympaattiselta ja ihanalta ihmiseltä :) Tsemppiää, eikä tommoset kaverit "ystävät" oo mitään, jos noin ajattelee, ei niitä voi kutsua ees tollasella nimellä :D :) <3 Olipas sekavasti kirjotettu, toivottavasti ymmärsit jotain. :)

  VastaaPoista
 5. no jopas! en mä oo ainakaa mitenkään ajatellu et olisit tyhmä narsisti blondi!
  pari kuukautta sitten löysin blogin ja siitä lähtien lukenu tätä. Olisi tosi surku jos yhden tyhmän ihmisen takia lopetat tämän :/
  Minä en ainakaa jaksa lukea blogeja joissa pelkkää tekstiä ois. just hyvä et sulla löytyy kuvia itestäsi,koirastas, asunnosta jne :)

  VastaaPoista
 6. silja rakas. tiedän ettes julkase tätä! ku en saanu unta ni ajattelin tulla kattoon ooks laittanu mitään uutta. toi teksti oli suoraan sun sydämestä. tiedän sen koska tunnen sut! ja sä muuten valehtelet tossa tekstissä. SÄ OLET TÄYDELLINEN! siks mä rakastansua<3 oot aina mun oma prinsessa! miks muuten et laittanu mulle hvän yön viestiä?

  VastaaPoista
 7. En oo koskaan laittanut sulle kommenttia vaikka oonki jo jonkun aikaa sun blogia käynyt lukemassa.

  Mun ensimmäinen ajatus susta oli just toi että sä oot "huomionhakunen,itserakas,pinnallinen blondi".Ihan vaan sun ulkonäön perusteella.Eihän ihminen sille mitään voi että ulkonäöstä saa heti jonkunlaisen kuvan ihmisestä.Mä kuitenkin pyrin aina tutustumaan siihen sisimpääkin,en pelkkään ulkonäköön.Siksipä päätin alkaa seurata sun blogia.

  Mitä enemmän mä seurasin ja luin sun postauksia niin huomasin että hei,mähän olin TÄYSIN väärässä sun suhteen.Vaikutat just symppikseltä ja mukavalta tyypiltä.Oikeestaan mä ihan hämmästyin,miten noin kaunis ulkonäöllisesti voi olla sisältäkin noin kultanen.

  Turha sun on välittää yhden ihmisen kommentista.Hän on luultavasti sulle vaan katellinen.Pää pystyyn ja jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 8. mun mielestä oot ihana!

  VastaaPoista
 9. Oon ihan samaa mieltä ku edellinenkin anonyymi! Munkin kuva on muuttunu susta tän blogin myötä mitä enemmän oon lukenu. Sä oot osoitus siitä, että kauneus ja fiksuus voi todellakin olla samassa paketissa! Ja tää erityisesti tää teksti osoitti sen, miten kypsä ja aikuismainen oot! Oot kaunis nainen ja ihanan kultainen ihminen!

  VastaaPoista
 10. Voi ei, aika uskomatonta, että kaverisi sanoi noin! Ei taida tuntea sua kovin hyvin, koska mun mielestä et vaikuta ollenkaan itserakkaalta tai bimbolta, vaikken edes tunne sinua yhtään :O Sä oot kuule just upea tyttö noin, äläkä vaan lopeta blogin kirjoittelua! Jos kaverisi ei hyväksy sua tuollaisena, niin adios my friend :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos jälleen kerran kaikille teille ihanille ihmisille kaikista kommenteista. On ollut niin paha mieli tän asian suhteen.. Oli kiva saada nämä teidän kommentit, jotka oikeasti merkitsevät mulle paljon. Nostatte hymyn huulille, vaikka mieli ois maassa.:)) <3 halauksia kaikille!!

  VastaaPoista
 12. Mun myös on pakko kommentoida tätä asiaa. Mä ihmettelen suuresti miten joku "kaveri" voi sanoa toiselle tuollaista. Eihän tosiystävä voi sanoa toiselle tuollaista, eihän?!

  Olen samaa mieltä kuin ensimmäinen anonyymi tuolla kirjoitti, ei tämä blogien kirjoittelu on itsensä tyrkyttämistä. Jokainen postailee kaikesta itseään kiinnostavasta omalla tavallaan.

  Pidä lippu korkealla ja ole oma ihana itsesi, jatka bloggailua samaan kivaan malliin. Mä ainakin pysyn lukijanasi <3

  VastaaPoista
 13. Mitä ihmettä! Sähän oot aivan ihana, kaikkea muuta kuin pinnallisen tyhjäpään oloinen :) tykkään blogistasi ihan valtavasti, siitä välittyy semmonen suloisuus ja aitous. Tuntuu että et esitä mitään, kuten monet muut bloggaajat. Jatka samaan malliin, älä välitä ilkeistä kommenteista äläkä varsinkaan lopeta!! :)

  VastaaPoista
 14. tiekkö..ei kannata välittää!
  oon tässä itte kans miettinyt, että miksi, jotkut mahdollisesti pitää mua pinnallisena. mä vaan rakastan paljon asioita, joita pidetään pinnallisena. panostan pukeutumiseen ihan liikaa ja jotkut taas pitää sitä ihan turhana.jotkut tommosseet asiat on mulle tosi tärkeitä. mut ihan oikeesti oon kaikkea muuta kun pinnallinen ihminen. ajattelen aina kaikkia muita ennen itseäni. en todellakaan pidä itteäni parhaana. päinvastoin. taistelen joskus itsetunto-ongelmien kanssa. just tommosien ihmisten kanssa, ketkä ei anna ihmisten olla semmossii kun ne on! jotenkin vaan tuntuu, että ihmisten on helppo pitää sua pinnallisena kun ne ei jaksa tutustuu suhun kunnollisena. oho tulipas avautuminen! no, poinnti oli se, että et oo ainoo tässä ongelmassa!

  oikeesti.. voin kertoo, että mulla on toi fiilis tosi usein myös. tsemiä myös sulle! ollaan omia ittejämme! :) ja ehdottomasti vaikuttavaa, että kerrot tästä julkisesti!!

  VastaaPoista
 15. Ei prrkl... Mulla oikeen KIEHUU PÄÄSSÄ, miten voi olla noin, noin, noin, noin, noin hirveenjärkyttävän typerä ihminen! Siis et sinä, vaan se sun ns. kaveris. Joka tapauksessa, olit sää vaikka kuinka hirvee täällä blogin puolella, niin jos se tuntee sut oikeasti, niin ei mikään BLOGI voi muuttaa mielipidettä! Ei herranjumalasiunatkoositätampiota! Anteeks, mut JUST tollaset ihmiset saa mussa järkyttävän negatiiviset tunteet esiin, hyi!

  Susta oon ite saanu kuvan, että oot ihan normaali, nätti, kiltti tyttö.
  Sun sisustustyyli on ihana, ja sen takia oonki tätä blogia alkanut lukemaan - itsellä on juuri muutto edessä ja rakastan muutenkin kurkistella blogien puolella ihmisten koteihin! :)
  Jos mää oisin sää, niin sylkisin varmaan päin näköä sitä kaveria eikä harmittais yhtään.
  Tollasia kavereita on ihan turha jäädä miettimään tai kaveeraa yhtään sen enempää.

  VastaaPoista
 16. Alotin äskettäin sun blogis lukemisen ja en voi muuta kun ihmetellä että sä olisit jonkinlainen typerä blondi tai narsisti. Heti eka vaikutelma susta oli että oot semmonen jalat maasssa menevä tyyppi ja tosi mukava (: ihmettelen kyllä todella jos susta on tommoseks käsitetty :o noita asioita mitä tossa listasit on just niitä syitä miks ihmiset pitää blogeja. voipa johtua noi sun kaveris kommentitkin vaan kateudesta.

  VastaaPoista
 17. Tiedätkös, monet ihmiset jotka noin sanovat ovat oikeasti kateellisia. Kun minä aloin kirjoittamaan blogia, tulivat jotkut ihmiset kertomaan että "Sä oot niin muuttunut, oot kirjoittanut ihan outoja juttuja sinne blogiis" jne..
  Aluksi luulin että se oli totta, ja että olisin jotenkin muuttunut blogin pitämisen myötä mutta myöhemmin tajusin että nämä ihmiset vaan olivat oikeasti kateellisia ja saivat minusta juuri pinnallisen kuvan koska kuka nyt julkiseen blogiin kirjottaisi oikeasti henkilökohtaisia ja tärkeitä asioita. Musta blogin pitääkin olla pinnallinen eikä liian hlökohtainen koska sen jakaa kaikkien maailman ihmisten kanssa.
  Ja susta mä sain aluksi sellaisen kuvan, siis ihan sun pelkän kuvan perusteella, että olet nirppanokka snobi,koska olet nätti ja selvästi panostat ulkonäköösi, mutta heti kun luin blogiasi, tajusin että olet oikeasti aito ja ihan fiksu ihminen.

  Älä välitä niistä! Et todellakaan ole mielestäni kirjoittanut blogiisi mitään typerää ja kaikki postauksesi ovat olleet kivoja. Jätä arvostelijat omaan arvoonsa.

  VastaaPoista
 18. Anon: Kiitos kommentistasi. Veit sanat suustani! Tää henkilö vielä meinaan itse myönsi mulle, että se on kateellinen..
  laihtui muka mun blogin takia 5kg, kun annan huonoa esimerkkiä esim. lapsille ja nuorille pukeutumisesta ja pinnallisuudesta. Enhän mä edes ole mikään anorektikko tai muutenkaan mitenkään ihmeellinen!
  Nyt mua oikeesti naurattaa koko ihminen...se olis halunnut, että mä lopetan blogini ja pukeudun jätesäkkiin , niin hän olis ollut tyytyväinen ja olis voinut silloin olla mun kaveri..

  VastaaPoista
 19. Täytyy sanoa, että on kyllä pinnallista ja turhamaista touhua tämä blogin pito! Päivästä toiseen kuvaillaan itseään esim: "Hei daa kattokaa mun uusia housuja! ostin ne just sokoksen alennusmyynneistä!" Kuka voi olla tästä hommasta kateellinen. Nyt varmaan pidätte mua rumana, kateellisena paskapäänä, kun arvostelen teidän koko elämän rakasta blogia, kun muutakaan elämää teillä ei ole. Itse olen malli, mut en ikinä sortuis näin huomionkipeeseen lapselliseen touhuun. Onnea teidän "blogiurallanne"!

  VastaaPoista
 20. Anon: Kuule sanos muuta..kuka VOI olla kateellinen tästä? Mut yksi ihminen löytyi.
  Ja miten toi mallina oleminen tähän liittyy? Kyllä, minäkin olen tehnyt mallin töitä, mutta en leuhki niillä, toisin kuin eräät. Se on ollut vain hauskaa puuhaa ja saa kivoja kuvia itestä! Eikä tämä ole ura, tämä on harrastus. Kasva aikuiseksi.

  VastaaPoista
 21. Kaikkia ei todellakaan voi miellyttää. Mitä suositummaksi blogi tulee, sitä enemmän sinne löytää ihmisiä, jotka ei satu tykkäämään siitä ja tuosta asiasta tai ihmisestä. Sellaista se vain on. Netti on silti pullollaan vaikka mitä, että luulisi ihmisten löytävän sieltä kuitenkin jotain mistä tykkää. Mun mielestä bloggaus ei ole mitenkään pinnallista.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.