maanantai 18. huhtikuuta 2011

Toivepostaus: My Hair

Nämä viimeiset päivät ovakin olleet melkoisen hiuspainotteisia, joten päätin tuupata mukaan vielä toivotun hiuspostauksen, jossa kerron hiuksistani ja niiden hoidosta enemmän! :)

Aloitin käyttämään pidennyksiä vasta n. puolitoistavuotta sitten. Pidennyksiä käytän lähinnä tuuhentamaan omaa tukkaani, joka on mielestäni kovin ohut. Tykkään, kun hiukset ovat ilmavat ja tuuheat ja ne näyttääkin paremmilta, kuin sellaiset hiirenhännät. Eikä pituuskaan ole pahitteeksi nyt, kun omaa tukkaa kasvatan taas.;)
Hiukset värjään kerran kuukaudessa, kun tyvikasvu on häiritsevän pitkä. En koskaan värjää latvoja, koska suojelen niitä henkeen ja vereen katkeamiselta. Luottovärini on Schwarzkopf: in Ice Blonde:
Ja koska hiusten värjäämisen jälkeen tyvi jää usein hieman kellertäväksi, käytän Four Reasonin hopeashampoota taittamaan keltaisuuden pois:
..tää on mielestäni tosi hyvää! Rakastan ns. kirkkaan valkoisia hiuksia. Väri on mielestäni ihanan raikas ja kaunis.:) Keltaiset hiukset ovat tunkkaiset ja jotenkin "likaisen" oloiset. Ainakin mulla, jos ei muilla.
Suosikki shampooni ja hoitoaineeni ovat tällä hetkellä Cutrinin. Tuoksuvat hyviltä ja hiukset tulevat ihanan pehmeiksi ja kiiltäviksi. 
Mulle on ehdottoman tärkeää, että hoitoainetta ei tarvitse lutrata, jotta hiuksista tulisi pehmeät, vaan sen pitää olla sellaista, että pieni nokare riittää siloittamaan kaikki hiukset jättämättä niitä rasvaisen tuntuisiksi tai pahempaa, kuiviksi, joita et saa harjaamalla millään auki ja hiukset katkeaa..
Ja sitten aine, jota ilman en edelleenkään voi enää elää! Mainostin tätä jo aikaisemmassa postauksessa täällä.
Paul Mitchell - Super Skinny Serum <3 Pitkätukkaisten ehdoton pelastaja! Sisältää lämpösuojan.
 Hiusten selvityssuihke Mimolta ja latvasuoja L`oreal. Näistä en niinkään perusta, mutta tällä hetkellä ihan ok.
Cutrin lämpösuoja.
Cutrinin hiuslakka. Mutta tällähetkellä uusin rakkauteni on Silhouetten uusin sellasessa sinisessä pullossa oleva hiuslakka! Hyvä pito, mutta ei "paakkuunnuta" hiusta ja aivan ihana tuoksu! Pia käytti sitä lakkaa mulle tuohon kampaukseen!:)

Samoin seuraavana hankintalistalla on Four Reasons lämpösuoja suihke, volyymisuihke ja volyymimuotovaahto! :)
Käytössäni olevat harjat:
Ostin just tuon bambuharjan, kun vanha oli niin kulahtanut ja huono. Pehmeä harja ei revi hiusta ja takut setviytyy helposti. Hessu tykkää näköjään tuosta mustasta harjasta enemmän varresta päätellen...


Mikään ammattilainen kun en ole, niin en osaa kertoa sen enempää mun tukasta, mutta kysyä saa, jos mieleen tupsahtaa jotakin!:)

10 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihan unelmahiukset! Vois ostaa ja kokeilla tota 4 reasonin hopeashamppoota tepsiikö se mun päähän :)

  http://mawlislife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. rakastan sun hiuksias<3 ne sopii sulle niiiiin täydellisesti ja näyttää upealta<3 voit olla onnnellinen että oot onnistunu saamaan noin puhtaan valkoisen värin, ja kannattaa pitää se ! Moni haluaisi saman väriset, mutteivat saa. Itse viihdyn brunettena, mutta sulle noi on ihan täydelliset<3 :)

  VastaaPoista
 3. Marika: Kiitos paljon :)) Kyllä varmasti auttaa, hopeashampoota voi pitää hiuksissa vaikka puol tuntia ja sitten huuhdella pois, jotta saa mahdollisimman parhaan tuloksen. Mutta kannattaa huomioida , jos on kovin huokoiset hiukset esim. latvoissa, niin varoo pitämästä kauan. Liila/sininen väri saattaa imeytyä niihin.:/

  VastaaPoista
 4. Minka: voi kiitos paljon ihanista sanoista <3<3 Itselläs on ihanat hiukset! :)

  VastaaPoista
 5. Sun hiukset on kyl ihan täydelliset :)

  VastaaPoista
 6. Milja: Kiitoksia paljon<3 vaikkei ne oo :))

  VastaaPoista
 7. Sun tukka on kyllä niin ihana ja tosi hyvän värinen :)

  VastaaPoista
 8. en tie mikä on mut toi Cutrinin beigessä pakkauksessa olevat kuivatti mun hiuksia vaan entisestään :/ tie sit et johtuuko siitä kun pehko on kiharaan menevä ni jos se vaan sit kuivuu helepommin. Mut taas et Paul Mitchellin tuotteet vaan parantaa oikeesti. Ja toi super skinny, it´s the one! <3

  VastaaPoista
 9. marsuzioni: En itsekään käytä ko. tuotetta enää, en kokenut myöskään hyväksi. Mutta Paul Mitchellistä en luovu! :D <3

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.