maanantai 18. huhtikuuta 2011

Päivä kampausmallina

Noniin! Tätä päivää olin odottanutkin ja se meni niin nopeasti, etten kerennyt kunnolla edes tajuamaan missä mennään! :D Lähdin Pian koululle aamulla ja aloitimme noin klo. 08:15. Aloitettiin hiusten pesemisellä ja God, olisin voinut jäädä nukkumaan siihen pesu lavuaarille...oli niin ihanaa, kun toinen teki samalla päähieronnan, kun hiuksista tuli puhtaat! Muutenkin koko päivä tuntui sellaselta hemmottelulta, kun sai ihanan kampauksen ja meikit ja kaikki.:) Tässä muuten mun omat hiukset ilman mitään pidennyksiä:

Tästä se sitten lähti :)
Ja tällainen oli tulos!
Kampaaja ja malli :)
Puku on siis vanha yo -mekkoni. Oli aika jännää pitää sitä päällä pitkästä aikaa...:) Onhan siitä jo 5 vuotta, kun se on viimeksi ollut päällä! Tollasta mekkoa ei ihan noin vaan pistetä esim. toisten häihin, kun on liian pramea. Siksi tämmäset tilaisuudet on aivan ihania! :)

Innostuin kotona räpsimään lisää kuvia, kun on kerrankin näin upea kampaus! Meikit pesin pois, kun sininen oli liian juhlallinen tänne kotioloihin.:)
Kiitos Pia ihanasta päivästä! :) <3

14 kommenttia:

 1. Oi että ihana kampaus ja meikki! :)

  VastaaPoista
 2. Voi luoja kun olet niin kaunis, kyllä silmää lepää. Tee paljon lapsia, mielellään kaikki tyttäriä. :D

  VastaaPoista
 3. Sofiina: Kiitos, minäkin tykkään!!:)

  Anon: Hahah :D <3 kiitos paljon.

  VastaaPoista
 4. oliko sulla pitkä mekko ylppäreissä :o

  VastaaPoista
 5. Anon: kYllä. Talvella olis ollut aika raisua olla lyhyemmässä mekossa ja mun mielestä toi oli niin kaunis:)

  VastaaPoista
 6. Oi miksi käytät pidennyksiä? Sun omat, luonnolliset hiukset ovat todella kauniit!<3 Pidennykset saavat hiuksesi näyttämään lähinnä peruukilta.

  VastaaPoista
 7. Anon: Kiitoksia:), mutta ei ne pidennykset kyllä peruukilta näytä:D Kukaan ei edes koskaan tiedä mun pidennyksistä, niin sehän on vain todiste siitä, että ne ovat luonnollisen näköiset ;) :)

  VastaaPoista
 8. Millaset noi sun pidennykset on ja mistä ostanu :) ?
  On kyllä kiva kampaus ja meikki :)

  VastaaPoista
 9. Anon: No nyt tilasin just uudet, kun vanhat oli jo ihan hamppuuntuneet, Rapunzel Of Swedenistä ja klipsit on kyseessä tälläkertaa:)

  VastaaPoista
 10. Hui, muistan sut lukiosta eikä sulla sillon ollut noin ohkasia hiuksia mitä tän postauksen ekas kuvas. oliko sulla lukios pidennykset vai onko niiden jatkuva käyttö ohentanu niit? Tää kyssä vaan siks ku ite harkitsen pidennyksiä.

  VastaaPoista
 11. Anon: Ei ollut silloin pidennyksiä, mutta oli sillonkin ohkanen tukka.:) Osasin vaan laittaa ne niin, ettei näyttänyt. Tuossa ekassa kuvassa mulla ei ole mitään muotoilutuotteita päässä. Ja päinvastoin, mun hiukset on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan! :)

  VastaaPoista
 12. Olisiko sulla kuvia ylppäri juhlistasi tosta mekosta ja silloisesta kampauksestasi? :)

  VastaaPoista
 13. Kertakaikkisen ihana kampaus <3 Sulle sopii tommoset kiharamalliset nutturat näemmän tosi hyvin ^^

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.