sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Jewellery -Haaste

Sain tosi kivan haasteen Sofiinalta jokin aika sitten ja päätin toteuttaa tämän nyt aikani kuluksi.:)
Haasteen ideana on vastata kuvin tai sanoin  seuraaviin kysymyksiin:

1. Millainen korujen käyttäjä olet?
2. Mistä hankit korusi?
3. Miten säilytät korujasi?
4. Mikä on rakkain korusi ja miksi?
5. Mistä korusta unelmoit tällä hetkellä?

Päätin toteuttaa tämän sekä kuvin että sanoin, niin tulee mukavampi postaus.

1. Millainen korujen käyttäjä olet?
- Tykkään isoista ja näyttävistä koruista. Pieni riipus ohuessa ketjussa ei mielestäni näytä yhtään miltään, eikä oo mun juttu. Tietysti joitakin poikkeuksiakin löytyy, jos riipuksessa on sitä jotain.;)
Itelle perussettiin kuuluu yleensä kaula, ranne ja korvikset, jotkä mätsää toisiinsä.:) Ja joskus vaatekin on osa "korua" , jolloin kaulaan ei tarvitse laittaa yhtään mitään, ettei tuu joulukuusi -efektiä.

2.Mistä hankit korusi? 
-Suurin osa koruista tulee hankittua töistä, kun olenhan kultasepänliikkeessä töissä.:) Se on aina ihan kauheeta, kun tulee jotain ihania uutuuksia, jotka ois pakko saada. Täytyy vaan yrittää hillitä itsensä, eikä ostaa ihan kaikkea.:D

 3.Miten säilytät korujasi? 
-Säilytän koruni niiden mukana yleensä tulevissa pussukoissa ja rasioissa. Sitten mulla on tuo simpukka soitto- korurasia, jonka joskus pienenä sain Norjan reissulta. Siellä säilytän kaikki isoimmat korvikset. Muut, ei niin tärkeät, korut ovat päällekkäin rasioissa, kuten nuo puuhelmet ym. "rihkama"korut


4. Mikä on rakkain korusi ja miksi?
-Mulla ei enää ole olemassa mulle rakkainta korua. Sillon, kun olin vielä kihloissa, niin se sormus oli tietysti se tärkein ja rakkain koru. Ehkä joskus toivottavasti  vielä saan parikin tärkeetä rakasta korua...:)  

5. Mistä korusta unelmoit tällä hetkellä?
- No töistähän niitä löytyy jonkin verran! Mutta yks unelma kyllä löytyy...Se on sellanen valkokultanen timanttisydän riipus ja kaulakoru, jotka oli yhteensä jotain 3000€ luokkaa...:D Että tosiaankin vain haaveilen!

5 kommenttia:

 1. Nyt tuli vihdoin tällänen aihe,niin on pakko kysyä.. Että onko mitään keinoa saada rihkama-korut säilytettyä,etteivät ne "ruostuisi"??
  P.s. Ihania koruja sulla!(:

  VastaaPoista
 2. Anon: Kiitoksia kovasti!:)
  Ainoa keino pitää hopeoidut ja kullatut korut kunnossa on vaan, että pukee ne viimeisenä päälle ja riisuu ensimmäisenä pois. Välttäen kaikenlaisia kemikaaleja, kuten hiuslakka, hajuvesi, rasvat ym.
  Säilytys vaikka pienessä kankaisessa pussissa, jottei lika pääse korun pintaan. Koruja nimittäin ei voi enää "pelastaa", jos tuho on jo alkanut näkyä.:(

  VastaaPoista
 3. ihana toi simpukkarasia! :)

  http://ellataimi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Noi Guessin pussit on kyllä söpöjä kun sellaisen saa aina korun ostaessa mukaan :) Tosin mua välillä huvittaa tuollainen pussikasa mun korukaapissa!

  http://bijoubeauty.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Bijou: Hahah, mulle kans kertyny niitä jonkin verran. Joku rasia olis ehkä kivempi, mutta toisaalta vie enemmän vaan tilaa!:D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.