keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Sisustaminen omilla kuvilla!

Kävin tunn1n kuvassa katselemassa hintoja canvas -tauluihin ja sain tämän esitteen taulujen hinnoista. Kuinka kätevää on saada haluamasi kuva kunnon tauluksi!

Jos canvas -taulujen hinta hirvittää, niin kuvan voi saada myös julisteeksi ja kehystää.

 Minulla on siis tarkoitus tehdä tästä orkidea kuvasta taulu makuuhuoneeseeni sängyn yläpuolelle( täältä pääset näkemään suunnitelmani ) ja päädyin canvas tauluun, koska se on niin kivan näköinen, kun kuva jatkuu reunoille asti, eikä tarvitse kehystää.
Ensin kävi mielessä maalata ihan itse tämä taulu, mutta haluan siitä mahdollisimman teräväpiirteisen. 


Kohta lähdössä töihin ja laskin, että enää 9 työpäivää ja mulla alkaa neljän viikon pituinen kesäloma! Kuinka ihanaa! Arvatkaahan, kuinka innolla odotan, että pääsen sisustamaan makuuhuoneeni vihdoin valmiiksi!:)

5 kommenttia:

 1. Herranjestas miten hassua avata joku blogi ensimmäistä kertaa ja nähdä mainos firmalta, jossa on itse töissä :D tervetuloa tilaamaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Tara: Hahah:D Koskaan ei näköjään pääse töitä pakoon;D Kiitos paljon!:D

  VastaaPoista
 3. Ootko katsellut citydealin tarjouksia? Sieltä saa välillä tosi edullisesti noita canvastauluja. :-) Kannattaa tsekata. Vai joko tilasit? Meni anteeksi vähän ohi...

  VastaaPoista
 4. Ssussuu: itseasiassa en tilannut vielä! Kiitos paljon vinkistä!:-)

  VastaaPoista
 5. Noniin hyvä! Tsekkaileppas sitten niitä.;-) Vähintään joka kuukausi on tommoseen tauluun jonkun näköinen tarjous. Itse tekis kovasti mieli teettää taulu, mutta ei ole vielä sopivaa kuvaa löytynyt...

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.