tiistai 19. heinäkuuta 2011

Something Good

Haluan esitellä pari tuotetta, jotka olen todennut erittäin hyviksi ja jotka ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia!

Schwarzkopfin Blonde -suihke
Tämä on oiva apu, jos juurikasvua esiintyy, eikä ole juuri siihen hätään väripurkkia! Käytin tätä, enkä värjännyt hiuksia kahteen kuukauteen, mikä on oikeasti siis saavutus, kun yleensä värjään kerran kuussa tyvikasvun pois! Hyvä tapa, kun suojelee hiuksia!:) Hellävärainen ja riittoisa.

Four Reasons -hopeasuihke
Olin pälyillyt tätä läheisessä parturi-kampaamoliikkeessämme ja oli pakko ostaa ja kokeilla. Kyseessä siis hopeashampoon tapainen suihke, joka taittaa keltaisuutta hiuksista. Tykkään muutenkin Four Reasons -tuotteista ja tää on ehdottomasti yks lemppareista!:) Kannattaa kokeilla!

Hawaiian Tropic - Itseruskettava kosteusvoide
Aivan mielettömän hyvä koostumus, kosteutus ja tuoksu! Ruskettaa luonnollisesti eikä ole niin tahmea, kuin aiemmin käyttämäni itsarit. Tuntuu, että iho on pehmeämpi ja selvästi kosteutetumpi.


Semmoista. Kohta lähden töihin jälleen kerran 10h päivä, mutta kestän sen, koska luvassa kuitenkin viikonloppuvapaa.:) Päivittäminen on jäänyt vähän vähäisemmälle, kun on ollut niin paljon muuta.. Oltiin viikonloppuna Jazz -kadulla ja Cabaretissa ja päällä oli se Nellyn ihana uusi valkoinen mekko, mutta arvatkaas, kenellä oli niin hauska ilta, ettei muistanut kameran läsnäoloa alkuunkaan! Mutta kuvia tulossa mekosta päällä kuitenkin jossain vaiheessa! :) Oli sen verran nätti, että tulee olemaan päällä vielä mooonta kertaa!

Mukavaa tiistaita!

6 kommenttia:

 1. onkohan tuota ekaa tuotetta ruskeille hiuksille..:)

  VastaaPoista
 2. Olen ehkä kulkenut kaupoissa silmät kiinni, mutta mistä noita Hawaiian Tropic tuotteita saa? haluaisin ehdottomasti kokeilla tuota ruskettavaa:)

  VastaaPoista
 3. Olispa tienny noista keltasuutta taittavasta ja tosta toisestaki tuotteesta sillonku oli blondit hiukset! Voi kerpele :-D Mietin sillon aina, että miten saisin juurestaki taitettua keltasuutta pois, aina vaan värjäilin koko ajan tyveä niin kyllähän se rasitti hiuksia! Siksi pitiki laittaa tummiksi hiukset takas sitte :)

  VastaaPoista
 4. Annmari: siitä en oo ihan varma, mutta luulen, että ei. Saisivat kyllä tehdä!:-)

  anon: mä mietein hetki sitten ihan samaa, kunnes löysin ihan meidän lähi prismasta!:-)

  L: sanos muuta. Kumpa mäkin olisin löytänyt noi tuotteet paljon aiemmin!

  VastaaPoista
 5. Mistä ostit tuon ensimmäisen tuotteen? Olen metsästänyt samaa vaalennussuihketta kissojen ja koirien kanssa mutta en ole löytänyt :<

  VastaaPoista
 6. Anon: Senkin löysin lähi Prismasta!:) Siellä väripurkkien seassa. Onnea etsintään!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.