sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Sunnuntai

Mekko Vila, korvikset Timanttiset
Sunnuntai-illan aion viettää tässä rennossa mekossa. On ollut niin älyttömän hiostavat ilmat, että on mukavaa kulkea tällaisessa ilmavassa tuubimekossa! Vaatteet on liimautunut ihoon kiinni ja kokoajan on sellainen nahkea olo.:p
on kohta tulossa tänne leffan kanssa ja siinä meneekin mun sunnuntai ehtoo.:)  
Todistin tänään taas kokkaustaitoni, kun aloin tekemään lasagnea. Oikeesti, lasagne on ehkä maailman helpoimmista ruoista, ja sekin meni mulla pieleen! Syy ei tosin ollut oikeastaan tälläkertaa minussa, vaan maustepurkissa, jossa ei ollut sirotin kantta. En huomannut sitä ja kaadoin vaan jauhelihan joukkoon....on aika suolaista! Ainakin pysyy näin helteillä suolatasapaino yllä!x)


Mulla ei ole muuten nyt pidennyksiä päässä! On kivaa huomata, kuinka paljon on oma tukka kasvanut ja kuinka tuuhea se on nyt, kun ennen oli pelkkä hiirenhäntä! Kohta on oma tukkakin taas piiitkä, kunhan maltan vielä vaan kasvattaa.:)

3 kommenttia:

  1. Miten olet saanut hiuksiasi tuuheammaksi? Olisi kiva tietää kun itsekin olen blondi, ja tukka on melkoisen ohut :/ Pidennyksiä en halua.

    VastaaPoista
  2. Anon: Ne on kasvaneet ihan itsestään.:) Kun käytän klipsipidennyksiä, niin ei oo jotenki tullu rasitettua omaa tukkaa niin paljon, kun voi vetästä vaan hiukset ponnarille. Oon kyllä syönyt myös sellaista ravintolisää, kuin Piimax, jossa on siis piimaa, kromia, biotiinia ja c-vitamiinia. Olen huomannut ainakin kynsissä tapahtuvan muutosta parempaan, mutta hiuksissa onkin vähän pitempi prisessi, että alkaa näkyä.:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.