keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Eikö niitä lamppuja olis nyt jo tarpeeks?


Arvatkaas kuka kävi tänään vähän törsäämässä...Minä. Mutta tälläkertaa voin sanoa sijoittaneeni oikeaan kohteeseen! Mielummin tuhlaan tälläkertaa kotiini, kuin vaatteisiin ja muuhun hömppään.:) Näitä valaisimia on meinaan toivottu sitten jo parikin vuotta! Enää se sängynpääty ja voin huokaista makuuhuoneen osalta.


Viikonloppuna pyydetään ehkä jo molempien vanhempia kyläilemään uudessa kodissamme.:) Äiti on sitä päivää ootellut jo ja ollut melkeen ihan hädissään, että "eikö ne aio ollenkaan kutsua meitä kylään..":D En vaan oo halunnut kutsua niitä kaaoksen ja keskeneräisyyden keskelle.:)
Täytyy järjestää pienimuotoiset tuparitkin sitten kavereille ja muille.


8 kommenttia:

 1. nuo lamput on kyllä upeat!! :)

  VastaaPoista
 2. Rakastan noita pallolampunjalkoja <3 Itseltä löytyy vasta yksi ja valkoisen varjostimen kanssa. Joskus pitää vielä hankkia se tonenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin oon niin kauan haaveillu noista ja nyt ne VIHDOIN hankein..kirpas rahapussia, mutta ovat kyllä sen arvoisia.:)

   Poista
 3. Ehdottoman kauniit lamput, joten tottakai JÄRKIOSTOS! Eikun... :D
  Se on tietenkin ihanan hekumallisen herkullista, kun saa vihdoin omakseen jotain, jota on ehtinyt jo vuositolkulla haaveilla.

  Blogilistaturisti
  xoxo Nina

  VastaaPoista
 4. Voi herranjumala, teidän koti näyttää jo rikollisen tyylikkältä! Tosta tapetista tulee mulle itelle aika kovat avarusvibat ja pakko myöntää että en pistäis pahakseni omaankaan makuuhuoneeseen, harmi vaan että ne tuli vaihdettua jo parisen vuotta sitten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista♥ Siittä vaan uutta tapettia kehiin!:D

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.