lauantai 10. maaliskuuta 2012

Lace

Olen tässä valmistautumassa juhlimaan ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tämännäköiseen vaateratkaisuun:
Hiukset vetäsin tollaselle puol nutturalle. Mun piti tehdä sellanen banaanikampaus tohon, mutta se ei oikeen onnistunu.:D Oon silti tosi tyytyväinen tohonkin, mikä tuosta nyt tuli!


En oo ikinä pitänyt tätä Vilan pitkää pitsipaitaa, joten se saa nyt tilaisuuden tänään loistaa! Alle laitoin sellasen tummanruskean pitkän topin, mikä näkyy tosi kivasti tuolta pitsin alta.


Ripset on pikkuhiljaa alkanu sojottamaan ja harventumaan. Meen ens viikolla pikkusen fiksailemaan niitä.:) Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen näihin! On helpottanu laittautumista hurjasti! Töihinkin lähen joskus ihan ilman rajauksia ja se on musta tosi kivaa, kun voi olla viel luonnollisempi ja sitten, kun lähtee jonnekin, niinku nyt, voi sitte laittautua vähän enempi.:) Kesällä varsinkin ripsienpidennykset on tosi kätevät!


Ihanaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Kauan sulla kestää pidennykset ennen kun niitä pitää mennä taas vähän korjailemaan? Nehän riippuu tietenkin täysin ihmisestä ja mitä sä teet, mutta yleensä vain. (: Mietin pidennysten ottoa kesäksi, mutta jos niitä pitää usein korjailla niin ei oo siinä tapauksessa ihan mun juttu. :D
  Ihana tuo pitsipaita! (: Sopii sulle tosi hyvin, oot muutenkin todella kaunis.(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vasta mun eka kerta, kun käyn huollattamassa ripsiä.:) Laitoin ekat ripsienpidennykset joskus helmikuun 20. päivä. Se kai vähän riippuu ripsistä, laittajasta ja liimasta, kuinka hyvin ne pysyy siisteinä.:)
   Kiitos kovasti ♥

   Poista
 2. voi miten nätti asukokonaisuus, tykkään kovasti! :-) Minne juhliin olet menossa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Olen lähdössä työkavereiden kanssa virkistäytymään!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.