tiistai 6. maaliskuuta 2012

Minun aamuni

Päällä uutta paitaa, jonka löysin yksinään hylättynä H&M:lta. Se oli pakko pelastaa ja kivaltahan se näyttää! Kuva ei tuo esille paidan oikeaa väriä, tää on paljon kirkkaampi, kuin kuva antaa ymmärtää, mutta myöhemmin tästä parempaa kuvaa sitten.:) Nyt töihin! Tukka on vielä kesyttämättä yön jäljiltä, mutta enköhän mä noilla luottotuotteilla sen nopsaan siistiksi saa..:) Kivaa tiistaita!

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi sä oot kaunis :) En ymmärrä miten saat pysymään noi sun hiukses nuin blondina! Sillonku mulla oli blondit niin ne kellastu aina, vaikka mitä tein :/ Vaikka tuhkanvaalealla värjäsin niin se kyllä taitto sen keltasuuden juuresta pois mut heti viikon päästä oli keltanen juuri :/ ois varmaan pitäny tajuta käyttää jotain hopeashampoota, mut nooh.. :D ei oo enää mun ongelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista ♥ Kyllä munkin hiukset joskus kellertää, mutta sitten vaan hopeashampoolla läträämään ja Four reasonin Silver Mist -suihkeella!:) Noo, jos joskus värjäät vaik raitoja, nii kantsii kokeilla!:)

   Poista
  2. Juu kiitos vinkistä, täytyy kokeilla! :)

   Poista
 2. olet kultaseppä(kö)? oisi tosi mielenkiintoista saada lukea miten kiinnostuit alasta, millaista oli opiskella ja miten hyödynnät koulutustasi nykyisessä työssäsi? :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!:) Voisin kyllä pienen postauksen siitä tehdäkin, jos on kiinnostusta!:) kiitos ideasta!

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.