maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maanantai

Tää päivä onkin kulunut lähinnä töitä tehdessä. Mulla oli tänään 10h päivä, joten sen jälkeen ei kauheasti jää aikaa muuhun.  :llä on taas ollut tänään vapaapäivä ja se on kerennyt tänään vähän järjestelemään meidän kotia.


Ostettiin viime perjantaina Jyskistä uusi peili makkariin vanhan tilalle, mutta en saanut otettua siitä enää tänään kuvaa, kun kamerasta loppui akku. Meillä on ideana, että ripustaisimme nyt tuon vanhan makkarin peilin vessaan peilikaapin tilalle. Sitten vessastakin löytyisi kunnollisen kokoinen peili, jonka ääressä on kivampi laittautua! Asiaa hankaloitta se, kun tuon peilikaapin sisään on rakennettu sähköpistoke, jolloin sitä täytyy nyt sitten siirtää ja kosteissa tiloissa tuo ei taida olla ihan mikään yksinkertaisin juttu, vaan täytyy odottaa sähkäriä apuun.:/ Mutta katsotaan nyt.
Ruokapöydän kasasi jo perjantaina ja ollaankin jo ehditty syömään sen ääressä pari ateriaakin.:)  Lamppu ripustettiin tänään pöydän päälle, joten siitä ei ole myöskään kuvaa.:D Tässä vähän pöydästä kuitenkin kuvaa:

Tykkään tosi paljon noista tuoleista. Vielä, kun löytäisi sopivat tuolinpäälliset noihin. Istuinosa on aika suuri, joten se hankaloittaa hieman etsimistä. Ja minä, kun en ihan kaikenmaailman tyynyjä niihin hyväksy, heh.:) Se, kun on sellanen tietynlainen malli päässä, sitä etsii sitten, kunnes löytää!

Mutta nyt mukavaa maanantai-illan jatkoa sinne kaikille!

9 kommenttia:

 1. Onpa mageet tuolit tosiaan!

  Tsemppiä tyynyjen etsintään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Kyllä mä ne vielä löydän!:D

   Poista
 2. Kivan näköinen tuo ruokailuryhmä! :)
  Kiva myös nähä tällein vähitellen palasia teidän kodista!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat nuo lamput seinällä !! Onko ne ihan alkuperäiset vai onko niissä jotain omaa viritelmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon!:) Oon tehnyt nuo leditaulut itse! :)

   Poista
 4. kivannäköset tuolit mistä oot hommannu? :)

  VastaaPoista
 5. Jee!!! "Kunnon" asuntopostausta odotellessa!!! Kivat nuo tuolit!! -MS-

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.