torstai 23. elokuuta 2012

Türkiye Matkapäiväkirja ☀ Day 3 Second Boat Trip

Taas veneretkelle! Tällä kertaa Aurinkomatkojen, jossa oli mukana pelkkiä Suomalaisia. Kyllä mä voin rehellisesti sanoa, että se Osmanin veneretki oli ehdottomasti parempi. Täällä tunnelma oli pikkusen vaisumpi, laivassa ei soitettu musiikkia, opas oli hiljainen, joten matkustajat eivät rentoutuneet keskenään eivätkä myöskään oikein sillon jutelleet. Kuumuus oli edelleen polttava ja kun juomat eivät sisältyneet hintaan, ärsytti se, että sai olla kokoajan maksamassa jokaisesta vesipullosta, kokiksesta ja mitä nyt ikinä sitten tahtoikaan juoda, ettei kuivu pystyyn. Meri-ilma oli silti jälleen oikein virkistävä ja nautittiin jälleen maisemista ja uimisesta.

Hihii, mun oma merisiili Toi tukka oli kyllä ihan jäätävä rehuletti jo ja päätettiin, että käydään maissa etsimässä joku kiva parturi, joka vois siistiä tota tukkaa vähän..:)
Noi pinkit biksut muuten ostin myös niiltä markkinoilta!:)

UFOpää
En muistanut ottaa minkäänlaista päähinettä tai huivia mukaan, joten tuubimekko sai kelvata siitäkin ja toimi ihan hyvin!

Aurinkotuoleilla maatessamme alkoi yhtäkkiä kuulua moottoriveneen ääntä ja sitten joku huusi täysillä "ICE CREAM!!!!":D  Kukas muukaan, kuin jätskivene!


Pysähdyttiin ihailemaan yli 10 vuotta vanhaa hylättyä hotellia. Tota ei ikinä rakennettu loppuun asti, ilmeiseti rahallisista syistä tms. ja se on jäänyt nököttämään tuohon vuosiksi..Aika suuri hotelli ja aika paljon hukattu rahaa taivaan tuuliin... Tuolla asustelee kodittomia ja nähtiinkin joitain ihmisiä kuljeskelevan parvekkeilla. Sinänsä aika aavemainen kolossi, mutta jotain hyötyä siitäkin, että nyt kodittomilla on joku suoja, mihin mennä.:)


Sitten alettiin jo kääntyä kotisatamaan päin.

Tykkäsin kuvata maisemia, joissa on jotakin erikoista yksityiskohtaa.. Tässä mm. tuollainen hauska tie, joka menee siksakkia ylös asti!:)



Oon ehkä maailman typerimmän näköinen tässä kuvassa!:D 
Käytiin uimassa hotellin altailla ja sen jälkeen lähdettiin valmistautumaan iltaa varten ja puettiin vähän "juhlavampaa" päälle.
 

Asuna toimi Nellystä tilaamani mekko, joka saapui, kuin saapuikin kaikista vastoinkäymisistä huolimatta perille ennen matkaa!:) Tykkään tuosta mekosta ihan hirveästi! Niin hyvä päällä ja niin kaunis! Rannekorut ostin Osmanin retkellä käydyiltä markkinoilta. Sopivat aika kivasti mekon kanssa!:)



Ruskettuu ihan liian helposti ja ihan liian tummaksi! Me naurettiin taas sitä, kun mä vaan vaalenen ja tummuu!:D Katsokaa nyt meidän värieroa! Sen iho on mun luomien värinen!


Käveltiin aika pitkään rantakatua ja etittiin kivannäköstä paikkaa, minne vois mennä syömään. Käveltiin ja käveltiin ja käveltiin, kunnes nähtiin kaunis laituri, jonne oli tehty ravintola. Se oli niin kaunis paikka ja menu kuulosti ihan kivalta, että päätettiin jäädä siihen. Tilattiin punkkua ja isot jättikolat ja ja mietittiin mitä syötäisiin.


Mä sorruin taas tilaamaan pizzaa, koska se kuulosti niin hyvältä ja hyvältä se myös maistui!! Tässä pizzassa ei itseasiassa ole täytteenä tomaattikastikkeen lisäksi mitään muuta, kuin juustoa!:D Erilaisia juustoja ja päällä cuacamolea! NAM! Ei ehkä kuulosta tai näytä hyvältä, mutta se vei kyllä kielen mennessään.


Tilasi jonkun kanapihvin. Tääkin oli aivan loistavan makuista!

Ruokailun jälkeen lähdettiin taas kiertelemään ympäri ämpäri minne lie ja tultiin kaupan kautta hotellille. Meillä oli niin järkyttävä jano taas, että ostettiin 2,5 litran kokispullo(miksei ton kokosia saa suomesta???) ja juotiin sitä taas yhteen menoon varmaan taas litran verran. Siitä tulikin yhteinen vitsi, kun juotiin tolla matkalla ihan hulluna ja jokapaikassa vaan kokista. Tässä sitten tällanen skoolauskuva:


jatkuu seuraavassa numerossa...

18 kommenttia:

  1. Upeita maisemia ja aivan ihana tuo sun pinkki mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!:) Tuolla oli kyllä niin kaunista!

      Poista
  2. Oi että miten kauniita nuo mekkokuvat sinusta <3

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo sun pinkki mekko! :)

    VastaaPoista
  4. Voi että tykkään niin paljo näistä matka- postauksista, näin syksyä kohden tulee vaan itellä kauhee himo päästä jonnekki lämpimään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekis mieli kyllä varata jo heti toinen matka!!:D

      Poista
  5. mitä sul o silmämeikkinä? ajatteli vaa et kuin saat sen pysyy ku oot tuos heltees ja uimas yms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ripsienpidennys, niin en oikeen käyttänyt mitään.:) Alaripsissä on pikkusen ripsaria, mutta ne ei ihme kyllä valahtanut!:)

      Poista
  6. Ei ihme jos on ollu koko ajan jano, jos joitte vaan kokista: D Sehän kuivattaa elimistön pystyyn! Muuten ihania kuvia ja vaatteita, mekkokin on ihana, vaikken henk.koht. tykkää yhtään pinkistä ( :

    Äh, mä haluun kans jo lähtee! Lähden pienen perheeni(mieheni&5½kk vauva)kanssa kuukaudeksi espanjaan, kanarialle(mutta en niille turistirysille vaan ihanaan La Palmaan <3)tapailemaan sukua ja esittelemään uutta tulokasta! Kunhan vaan löytäisi hyvät lennot(joudutaan joka tapauksessa lentämään väh.2 lentoa = 7-8h lentäen yhteensä siis.. niin tuo lentoaikakin VÄHINTÄÄN -.-), kun on niin paljon vähennetty lentoja espanjaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon ja mahtavaa tulevaa matkaa!:) Vau, kuukaudeksi Espanjaan sitä kyllä kannattaa odottaakin!♥ Lennot on kyllä aika puuduttavia, vaikka ensin niistä innoissani olinkin!:D

      Poista
  7. Aivan ihana mekko<3
    Taisi olla onnistunut matka;)

    VastaaPoista
  8. Tykkään ihan hirveästi näistä teidän matkakuvista! Ihana nuttura kahdeksannessa (8.) kuvassa, miten oot mahtanut sen loihtia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana!:) Mulla ois tarkoitus tehä pieni postaus siitä tässä kohtapuoliin!:) Tosi simppeli ja pelastaa kyllä jos on "Bad Hair Day"!

      Poista
  9. Ihana toi nellyn pinkki mekko ! :) oot muuten tosi kaunis ja hirvee matkakuume tuli, ku ollaa mahollisesti lähössä turkkiin kesällä :)! onks sulla jotain vedenkestävää meikkiä, vai mitä ku oot noin kauniina, mut silti uit :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos♥ Mulla on vaan ripsienpidennys, niin se näyttää, että olis meikkiä!:) Ihan parasta, kun ei tarvinnut meikkailla pidennysten takia, joten suosittelen lämpimästi:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.